Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tsunami W Japonii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz jakieś doniesienia są że Nostradamus i Biblia mówi że 21 maja będzie koniec świata. Możliwe? : O

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz jakieś doniesienia są że Nostradamus i Biblia mówi że 21 maja będzie koniec świata. Możliwe? : O

Pier******* o Chopinie.

Dopóki nie było Tsunami, dopóty koniec świata miał być w 2012.

@Top

Też właśnie przeczytałem, że dotarło do Haiti ;/

Opublikowano

Dajcie to z Haiti

Na Haiti chyba tak strasznie nie było, ponieważ mało o tym piszą.

Nasze ekipy są gotowe do pomocy Japonii, tak samo jak ekipy z 30 innych państw.

Opublikowano

Te ich domki w japoni lecialy jak zapalki ;/

Szkoda mi ich, lepiej jak by all na Rosje poszlo hihi ;P

odalup78ab6.png

Opublikowano

http://ksiazki.wp.pl/gid,1710,tytul,Koniec-swiata-juz-w-maju,galeria.html

Bez jaj, co to kurde jest?

@Up

Fakt, trochę nasrane muszę mieć.

@Top

W Stanach też zaczyna się robić nieciekawie... ;/

Fala tsunami płynie do Kalifornii. Setki ludzi ewakuowanych

Fala tsunami zabiła jedną osobę, a trzy inne zostały porwane przez falę do oceanu - podały władze amerykańskiego stanu Oregon cytowane przez lokalną telewizję. Wcześniej władze tego stanu zarządziły ewakuację. Kilkaset ewakuacji przeprowadzono także w sąsiednim stanie Kalifornia. Wcześniej rzecznik w kalifornijskich służb ds. sytuacji nadzwyczajnych Jordan Scott powiedział, że fala tsunami może sięgnąć 6-7 stóp (ok. 2 metrów), gdy dotrze do niektórych części wybrzeża Kalifornii. Najszybciej fala wywołana trzęsieniem ziemi w Japonii dotarła do Hawajów - nie była ona jednak wysoka i nie wyrządziła szkód. W całym regionie Pacyfiku, oprócz Kanady, Australii i Nowej Zelandii, wprowadzono nadzwyczajne środki w obawie przed wielką falą.

Opublikowano

Już kolejne trzęsienie chyba było, 6,6 stopnia.

@Emotekk

Ty tam pisałeś chyba, że nam nikt by nie pomógł? Wierz mi, że jeżeli u nas trafiłaby się jakaś większa klęska żywiołowa to na pewno przyszliby na ratunek.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

USA: Śmiertelna ofiara tsunami, trzy osoby porwała fala

Alarm na Pacyfiku trwa

Fala tsunami zabiła jedną osobę, a trzy inne zostały porwane przez falę do oceanu - podały władze amerykańskiego stanu Oregon cytowane przez lokalną telewizję. Wcześniej władze tego stanu zarządziły ewakuację. Kilkaset ewakuacji przeprowadzono także w sąsiednim stanie Kalifornia. Wcześniej rzecznik w kalifornijskich służb ds. sytuacji nadzwyczajnych Jordan Scott powiedział, że fala tsunami może sięgnąć 6-7 stóp (ok. 2 metrów), gdy dotrze do niektórych części wybrzeża Kalifornii. Najszybciej fala wywołana trzęsieniem ziemi w Japonii dotarła do Hawajów - nie była ona jednak wysoka i nie wyrządziła szkód. W całym regionie Pacyfiku, oprócz Kanady, Australii i Nowej Zelandii, wprowadzono nadzwyczajne środki w obawie przed wielką falą.

Władze stanu Oregon poinformowały, że fala tsunami wyrządziła wiele zniszczeń w porcie i mieście Crescent.

Coraz gorzej :(

Opublikowano

Gdyby u nas (nie daj Boże) stałaby się taka tragedia to cała UE wysłałaby pomoc, bo kiedyś może również oni będą jej potrzebować.

Co do Japonii jest to na pewno smutne i przerażające co się na tym świecie dzieje, ale to Japończycy, odbudują się szybko i odpowiednio zabezpieczą się. Na ironie wczoraj miałem powtórkę przed testami o trzęsieniach ziemi i ścieraniu się płyt litosfery huh.gif.

Opublikowano

Mi się łezka kręci w oku, mówię serio, może to jest spowodowane tym, że Japonia to mój ulubiona kraj, ze względu na wygląd ich pięknych kobiet, wiem jedno, mój życiowy cel to osiedlić się na stałe w Japonii.

Opublikowano

Gdyby u nas (nie daj Boże) stałaby się taka tragedia to cała UE wysłałaby pomoc, bo kiedyś może również oni będą jej potrzebować.

Co do Japonii jest to na pewno smutne i przerażające co się na tym świecie dzieje, ale to Japończycy, odbudują się szybko i odpowiednio zabezpieczą się. Na ironie wczoraj miałem powtórkę przed testami o trzęsieniach ziemi i ścieraniu się płyt litosfery huh.gif.

Ehh, no cóż.

Jak pisałem 31 ekip z całego świata jest gotowych do pomocy Japonii, także jutro na pewno będzie się działo.

Mam nadzieję, że istnieje jakaś solidarność na tym świecie i Japonia otrzyma pomoc, żeby pozbierała cały kraj do kupy- nawet jeśli będzie trwało to parę lat...

Opublikowano

nawet jeśli będzie trwało to parę lat...

Żartujesz? Przecież to Japonia.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

tak tu piszecie a jutro moze byc epoka lodowcowa

Weź już wyjdź.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

tak tu piszecie a jutro moze byc epoka lodowcowa

Tak tak a ty bedziesz mamutem ktory musi do jutra oddac dziecko dla ludzi. Za duzo bajek chlopczke zdecydowanie za duzo !

Opublikowano

Ogarnij sie uczylem sie o tym na geografi jak sie nie znasz to sie nie udzielaj i nie dawaj - bo i tak kolega zaraz moze mi dać limit + wiec główno mi nim zrobiłeś

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Ogarnij sie uczylem sie o tym na geografi jak sie nie znasz to sie nie udzielaj i nie dawaj - bo i tak kolega zaraz moze mi dać limit + wiec główno mi nim zrobiłeś

Masz geografię .

Twoja ortografia powala.

Odzywki typu: "a ja mam kolegów" oraz "wcale mi nic nie zrobiłeś"

I to zdanie

uczylem sie o tym na geografi jak sie nie znasz to sie nie udzielaj i nie dawaj

Stwierdzam że chodzisz do około 1-2 klasy gimnazjum.

Co do tego: mam nadzieje że nic nie wycieknie z tej elektrowni :)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Taa koniec świata? Może od razu wszystkich zaleje oprócz nas i Polska będzie władcą świata ... No ale Japońcom to współczuję bo lubię ich.

Opublikowano

Co nasz do mojej ortografi pisze na tel na słowniku a nie będe specialnie zmieniał słów po starym użytkowniku:) wiec wiesz nie sap co do ortografi jestem dyslektykiem ale chodze na kursy i coraz lepiej mi idzie :) nie lubie sie chwalić dyslekcja bo to nie jest fajne jak na spr tylko ty mozesz miec wiecej błędów niz inni

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

chuj mnie to obchodzi.

Ciebie nie obchodzi ale innych obchodzi.

Jednym slowem WYKURWIAJ

najnowsze wydarzenie: wali sie centrum handlowe w japonii !

no to wykurwiaj z powodzeniem.

ważniejszy cukier kurwa !

A jak by tobie rozjebalo tsunami dom i wszystko i ciebie by najlepiej zajebalo to japonczyki by powiedzieli A co mnie Polska obchodzi co? ...

hmmm. a co ich obchodzi mój dom?

Opublikowano

Wszystkie wstrząsy (Google Earth):

1299885926-U179158.png

Największy wstrząs w skali Richtera (8.9) to ten, nad którym wyświetla się napis.

:(

Opublikowano

Wy ludzie macie nasrane w głowach.

Poruszyliście temat Tsunami w Japonii, a 1/4 postów to o końcu świata w maju.

Ile końców świata miało być? Ile końców świata jest przed nami? breeeednie.

Nie jedno tsunami było, nie jedno jeszcze będzie. Japonia ma przesrane, ale My ludzie nie mamy na to wpływu.

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...