Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tsunami W Japonii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za niedługo to i na Polske nadciagnie takie cos .

Niewiele brakuje ;P

Jeszcze nie wiemy co było dokładną przyczyną Rozbicia prezydenckiego samolotu .

Jak porusza tą sprawe to zapewne z Rosją będą nieporozumieniaaa !:(

Najlepszy Dedykowany serwer ! .

-Bdb. maszyna na której jest postawiony serwer ,

-Opłacony z góry na 1 rok ,

-Raty serwera - 150 exp , drop yang 200-250 ,

-Wiele graczy

-0 Lagów

-Rekrutacja na Gm'ów otwarta

-Maxymalny lvl to 255 ,

-Nowe skille

-Nowe metiny koreańskie , 150-250 lvl.

-Nowe mapy - takie jak , mapa handlowa , grota v4 , kraina smoków , eventownia .

Zapraszam więcej informacji tutaj .

spam.gif

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polski na mapie nie było kilkaset lat temu, wtedy cały świat funkcjonował inaczej, sojusznicy się odwrócili itp. Więc nie pierdolcie tu, że nikt się nami nie interesował, bo to były inne czasy i chuj mnie to obchodzi, tak samo jak komuna i Katyń o których coraz więcej pierdolenia.

Jak kurwa jesteście tacy nieczuli to nie piszcie tu wcale, bo niektórych to kurwa nie obchodzi. Dzieciarnia.

A Japonii na prawdę współczuję, takie tsunami odczuły Filipiny, Rosja i nawet Kalifornia. I to może być nie ostatnia fala.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

UP.

Dzieciarnią to może ty jesteś.

Jak tak bardzo im współczujesz to jedź tam i wylewaj wode.

GB Street i jedziesz dalej!

Moja ulubiona pozycja?

To pozycja za kierownicą mojego motoru :D

Necik :

internetz.png

Opublikowano

My nie jesteśmy w tej strefie trzesienia ziemi.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano
@UP3

Ciekawe co bys powiedzial jakbys zyl te kilkaset lat temu.

Ale nie żyłem, jak wszyscy z was. Ale tak to już z Polakami jest, zawsze wyciągają wszystko co już się wydarzyło.

Nie wiem jak można być tak nieczułym na ludzkie nieszczęście. Do tego pieprzyć bez sensu o Polsce za czasów średniowiecza.

@MetinMT2

Idź wracaj do Metina, jestem pewnie starszy od 90% userów z tego tematu(co nie zmienia tego, że niektórzy zachowują się jak dzieci), do tego umiem korzystać ze swojego mózgu.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Polski na mapie nie było kilkaset lat temu, wtedy cały świat funkcjonował inaczej, sojusznicy się odwrócili itp. Więc nie pierdolcie tu, że nikt się nami nie interesował, bo to były inne czasy i chuj mnie to obchodzi, tak samo jak komuna i Katyń o których coraz więcej pierdolenia.

Jak kurwa jesteście tacy nieczuli to nie piszcie tu wcale, bo niektórych to kurwa nie obchodzi. Dzieciarnia.

A Japonii na prawdę współczuję, takie tsunami odczuły Filipiny, Rosja i nawet Kalifornia. I to może być nie ostatnia fala.

W pelni sie z toba zgadzam , wtedy byly inne czasy teraz sa inne czasy . Wspolczuje Japoncom ciekawi mnie co byscie mowili gdyby to wam zmiotlo dom albo was pierdolnelo !

Oni sie w kilka miesiecy odbuduja ..=.=

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

Japonia oczywiście, w parę miesięcy się uwinie, Polska nie umie nawet odbudować domów dla ofiar powodzi, więc o czym tu gadać.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Tak, tak tsunami przyszło ( w Japonii trzęsienia są normalką ) a tu nagle wszyscy o 2012. Aż śmiać się chcę :)

Japończycy są do tego przygotowani i odrobienie strat nie będzie dla nich problemem.

Co do osób które to nie obchodzi - nie piszcie . Proste ;)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Trzęsienia są normalką, ale nie takie o sile prawie 9 stopni, co nie zmienia faktu, że są bardzo dobrze przygotowani. A gadanie o 2012 jako końcu świata jest żałosne.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

ALE CO MNIE KURWA OBCHODZI, JAPOŃCZYCY NIE MARTWIĄ SIĘ, ŻE U NAS CUKIER PO 5 ZŁ!

A może pomyśl, wizja katastrofy i dziesiątków tysięcy ofiar śmiertelnych jest ważniejsza od tego, że nie stać cię na cukier?! Chuj nas obchodzi, że ciebie nie obchodzi, schowaj się z tym dla siebie. Paranoja!

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Niech zaleje sqrwieli

Ciebie więc też.

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Jak macie tak pisać bez sensu to nie piszcie wcale i wracajcie do metina albo zajebcie głową w ściane - może pomoże.

Japonia, pół roku max i się odbudują. A wy się kurwa tak nie mądrujcie, pozjadaliście rozumy? Żenua.

Nie będę zapierdalał do Japonii i wylewał wode wiaderkami, ale skutki tego tsunami może albo i nawet odczuje cały świat.

@Dla was, mądrali http://www.tvn24.pl/12691,1695533,0,1,potezne-trzesienie-ziemi-w-japonii-panika-w-tokio,wiadomosc.html

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Iteresuje nas to bo moze sa ludzie ktorych ciekawi co sie dzieje na swiecie i ze upada najwieksza ekonomia ...

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

@Up Zniknięcie z mapy to jedno , a stracenie dobytku całego życia to drugie.

@Top. To trochę smutne , ponieważ ludzie tracą rodziny i dobytki całego swojego życia

Opublikowano

Jak polska znikla z mapy nikt nie plakal. Cya Japonia.

Wierzycie w slowa jakiegos durnego naciagacza ktory 'przepowiada przyplosc?' Tylko Bog wie kiedy bedzie koniec swiata. Nikt nigdy nie bedzie znal daty ani godziny.

To było wielokrotnie w tym temacie później wypowiadane.

Wszystko się zgadza tylko, że Polska znikła z mapy w XVIII wieku i wtedy miały miejsce liczne wojny, a teraz jest wiek XXI i na wojny o terytoria się nie zapowiada -,-

Opublikowano

dawidek00

Po co zakładasz temat jak wiesz że to forum o tematyce hacków i są tu sami 14latkowie lub 15 , którzy nie mają nic w tych pustych głowach a ci co mają po 20/21 to piszą dla nich hacki i nie mają czasu patrzeć na takie tematy ?

Smutno mi patrzyć jak moje państwo bez żadnego współczucia pisze co mnie jakiś japoniec obchodzi , jak by ciebie coś takiego spotkało oni okazali by ci współczucie więc proszę cie o to samo ....

Ps.Sam mam 15lat ale nie jestem taki żałosny , a ci co okazali współczucie dziękuje :) Zaraz jakieś hejty mnie zwyzywają i zminusują nic innego zrobić nie mogą a mi - na mpc nic nie zrobią więc pzdr :*

Opublikowano

dawidek00

Po co zakładasz temat jak wiesz że to forum o tematyce hacków i są tu sami 14latkowie lub 15 , którzy nie mają nic w tych pustych głowach a ci co mają po 20/21 to piszą dla nich hacki i nie mają czasu patrzeć na takie tematy ?

Smutno mi patrzyć jak moje państwo bez żadnego współczucia pisze co mnie jakiś japoniec obchodzi , jak by ciebie coś takiego spotkało oni okazali by ci współczucie więc proszę cie o to samo ....

Ps.Sam mam 15lat ale nie jestem taki żałosny , a ci co okazali współczucie dziękuje :) Zaraz jakieś hejty mnie zwyzywają i zminusują nic innego zrobić nie mogą a mi - na mpc nic nie zrobią więc pzdr :*

Okażcie trochę solidarność ......

Opublikowano

mi - na mpc nic nie zrobią więc pzdr :*

Twój post mnie urzekł, myslałem, że naprawdę jesteś inny niż ta 15sto letnia hołota ale cyctat zepsuł efekt :)

Szkoda mi Japonii, odbudować się może odbuduje, ale ofiary śmiertelne nie zmartwychwstaną, a głównie o życie ludzkie się rozchodzi, a nie o marne budynki.

Pisaliście, że nikt nie płakał, gdy Polska zniknęła z map. To, że zniknęła nie oznaczało, że naród Polski wyginął, tymczasem zbrodnie II wojny światowej do dziś sprawcy żałują, a ludzie płaczą po tych, którzy zostali zamordowani lub zginęli w imię prawdy, to jest prawdziwe współczucie.

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

dawidek00

Okażcie trochę solidarność ......

a mi - na mpc nic nie zrobią więc pzdr :*

Moga wyslac skarge do prokuratury jesli bys cos zlego zrobil =.=

Skad wiesz? Sa normalni ludzie na tym forum -_-

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

Moga wyslac skarge do prokuratury jesli bys cos zlego zrobil =.=

Skad wiesz? Sa normalni ludzie na tym forum -_-

Normalni ludzie na tym forum to gatunek na wymarciu. Znakomita większość tego forum to banda idiotów, którzy myślą, że są normalni.

DOWN:

Pokurwiło Cię do reszty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...