Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robię Ładne Sygnaturki Do Darkorbit ;)

Maggot666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kacper do każdej sygnaturki mam plik .psd jeśli posądasz mnie o ripowanie mogę Ci te pliki przedstawić. A teraz nie spamuj tylko wypierdalaj stąd.

@NoobKillerPL

Zaraz zrobię ;) jak coś to dam edita.

I gotowe .

combo.png

@Down

ja nie robię sygnaturek w 5 minut, albo 10, ja na to sporo czasu poświęcam, nie będę robił je każdej pijawce która niedawno się zarejestrowała, rozumiesz, nie ? A teraz nie wchodź już tu , u mnie na pewno nie będziesz miał już sygny.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Fajna, thx...

Czemu mnie raportles na kidzie :P

Opublikowano

aa sorry chwilowo kompa nie mam wiec nie zrobie wam

a ty masz dodac "by maggot" bo posądze cie o ripowanie

Taki ktos jak ty nie zasluzyl na kida.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

taaa...

są , na 15 stronie z mojego uploadu.

Jeśli nadal masz niepewności wejdź tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/179694-tut-fake-czy-nie-fake/

I se kurwa sprawdź.

A najlepiej pisz do admina, pierdoli mnie to, jak odzyskam kompa wrzuce Ci pliki .psd TO SE KURWA ZOBACZYSZ.

Opublikowano

Ja poproszę sygnę

Napis: Awesome

Niech to będzie coś podobnego do tej, którą zrobiłeś dla NoobKillerPL

Nie musisz się z tym śpieszyć, mi nie zalęzy na tym żeby była szybko zrobiona tylko dobrze :)

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Witam !

Jestem nowy i porosiłbym sygnaturkę :)

Mapa (tło): 4-4

Statek (render): Goliath Enforcer

Napis: `•»Ðĕиιтћõя«•´[ФFT]

Wymiary: dozwolone na forum DO

Dodatkowe informacje: PL 3, 15 LVL

Opublikowano

Heh, tak sobie czytałem co bazgrzecie... Kacper, dobijasz mnie. Takim dzieciom powinni odciąć neta i zostawić w pokoju bez klamek wraz z Pedobearem..

Co do sygien - Maggot, spodobały mi się te zaokrąglenia rogów :) Poza tym ok, chociaż ja za sygnami z tematyki DO nie przepadam...

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Mapa (tło): zrób tak by była ładna :)

Statek (render): Diminsher

Napis: °•Jx•тωσ!α•ѕтαяα•° PL3 MMO

Wymiary: 650 x 200

Dodatkowe informacje: zrób tak by była ładna :)

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

Heh, tak sobie czytałem co bazgrzecie... Kacper, dobijasz mnie. Takim dzieciom powinni odciąć neta i zostawić w pokoju bez klamek wraz z Pedobearem..

Co do sygien - Maggot, spodobały mi się te zaokrąglenia rogów :) Poza tym ok, chociaż ja za sygnami z tematyki DO nie przepadam...

Jak mi się ten j*bany photoshop zainstaluje to mam nadzieję że przyjmiesz wyzwanie na pojedynek graficzny =D

@Topic

Do zamknięcia.

Nie ma PS'a = Nie ma sygnaturek ;(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mapa (tło): 1-8

Statek (render): goliath enforcer

Napis: napis u gory po srodku: ”°º»ЯØ$ØMΛK«º°” i logo firmy EIC w lewym dolnym rogu

Wymiary: 650 x 200

Dodatkowe informacje: ma byc fajne bd bardzo wdzieczny oczywiscie + tylko chyba nie mam tylu postow i nie wiem czy mi zrobisz

Pomogłem ??? Daj + to nic nie kosztuje a mi pomaga :P

rosomak.png

Opublikowano

@UP Czytaj ...

Jak mi się ten j*bany photoshop zainstaluje to mam nadzieję że przyjmiesz wyzwanie na pojedynek graficzny =D@TopicDo zamknięcia.Nie ma PS'a = Nie ma sygnaturek ;(

Opublikowano

Już mam PhotoShopa, ale nie chce mi się robić już sygnaturek.... zamknijcie ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...