Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robię Ładne Sygnaturki Do Darkorbit ;)

Maggot666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heloł!

Jak w temacie.

Postanowiłem że zabawię się w małą konkurencję dla NetTecha, bo jak widzę taki szajs, bez wtopienia ani dobrania kolorów, to mi się niedobrze robi.

Sygnaturki robię w PhotoShopie CS5, a przykłady moich prac znajdziecie w galerii.

Są bardziej profesjonalne od tych co wykonuje NetTech.

Ale uwaga! Jako że długo je się robi, postanowiłem postawić ograniczenie, że wykonam tylko osobom które napisały 100 postów na tym forum.

Czas do oddania sygnaturki: 24h

Czas potrzebny do jej zrobienia: +/- 1 godzina, jak się nie będę bawił to może w pół zrobię.

WZÓR:

[b]Mapa (tło):[/b] x-x / obojętnie jaka / tło własne
[b]Statek (render):[/b] nostromo
[b]Napis:[/b] blablabla
[b]Wymiary:[/b] 650 x 200
[b]Dodatkowe informacje:[/b] zrób tak żeby była bardziej niebieska

Jeśli chcecie sygnaturkę ze stocka (tzn. screena swojego statku) to wg tego wzoru:

[b]Stock:[/b] (link do obrazka)
[b]Napis:[/b] blablabla
[b]Wymiary:[/b] 650 x 200
[b]Dodatkowe informacje:[/b] zrób tak żeby była bardziej niebieska

Proszę o podklejenie haha . ;p

@Down.

Napisz jeszcze 50 postów w tym dziale i wtedy się zgłoś.

Nie będę robił każdej pijawce sygny, sorry.

Tak po za tym to nie przyjmuję specjalnych znaków , to nie jest ładne.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Dobra ja spróbuję :)

Mapa (tło): 1-1

Statek (render): Goliath Enforcer

Napis: ►мαѕтєя•ρνρ◄ WŁADCA PORTALU

Wymiary: 650 x 200

Dodatkowe informacje: żadnych, zrób do tego avatar.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Kurwa mać, czy tak trudno jest przeczytać, że Maggot robi sygny dla ludzi posiadających min. 100 postów? -.-

No to może ja będę pierwszy ^^

@D

Ok, nie ma sprawy. Pełnego nie mam, tylko takie coś. W takim razie sobie daruję, może innym razem :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Fajne sygny robi, polecam :)

Ps. Juz pijawki minusuja!

Osobiscie to bym nie dawal od 100 postow, bo to idiotyczne...

Dla bym ze Nick itp. a po tym link do choc jednego tutka ktorego zrobiles :)

Opublikowano

Arrek, sorry ale nic dobrego z tego nie zrobię, co prawda coś tam się uda, ale bez lepszych efektów.

Najlepiej jak dasz pełnego SS'a.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Mapa (tło): http://i850.photobucket.com/albums/ab66/DORenders/Backpage%20items/Mars_User_Interface.jpg

Statek (render):

http://i850.photobucket.com/albums/ab66/DORenders/To%20be%20rendered/ToBeRendered_Spectrum.jpg

Napis: ERAGON THE LEGEND

Wymiary: 650 x 200

Dodatkowe informacje: dodatkowo, dodaj nowe elementy na tle, i zmień jego charakterystyke na bardziej mmo - pokaż co potrafisz "konkurencjo" xD ( wtapiać umiem, ale mi sie nie chciało. O kolory w końcu zaczne dobre dobierać B) )

Opublikowano

nettech.png

Sorry że nie użyłem twojego rendera ale nie mam zamiaru bawić się w wycinanie go.

Wiem że słabo, dawno nie robiłem.

Jak chcesz pojedynek na grafikę to chętnie przyjmę wyzwanie.

@ALL

Kto chce mieć tą samą sygnę to piszcie, bo NetTech jej nie wykorzysta, podmieniam napis na Wasz i po problemie.

Nieaktualne.

Opublikowano

nettech.png

Sorry że nie użyłem twojego rendera ale nie mam zamiaru bawić się w wycinanie go.

Wiem że słabo, dawno nie robiłem.

Jak chcesz pojedynek na grafikę to chętnie przyjmę wyzwanie.

Wiesz, możemy spróbowac za jakis czas :P

Opublikowano

ja moge mieć ale napisz MatriX i daj vru i może grube lasery

aaa ogarnij sie !!!

Mowilem od 100 postow.

Po za tym grube lasery nie pasują W OGÓLE! Statek jest w hangarze, a nie w przestrzeni kosmicznej!

@Down

Pogadamy na Skandynawii 1 haha

Opublikowano

pff zrobię sobie sam... cienias z ciebie i tyle...

kurwa, od razu go zwyzywaj, bo nie chce Ci zrobić sygny za darmo, " daj ludziom palec a wezmą cała rękę "....

Maggot jak dla mnie ta sygnaturka może być , tylko zmień napis jak możesz na " »Мя.Šחάќє« " znaki specjalne nie koniecznie muszą być :)

Opublikowano

Mapa(tlo)- 2-6

Statek- Vega Revenge

Napis- ¨˜”°ºMЦCΉΛº°”˜¨EIC

Wymiary- 650 x 200

Dodatkowo- moglbys dac logo pulkownika i jedno koleczko nad ranga, i kolorystyka niebieska (EIC)

Z gory dziekuje :) i oczywiscie dam +

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

http://img851.imageshack.us/img851/7206/mrsnake.png

Dla Muchy zrobię jutro, ale bez specjalnych znaczków, czyli samo "MUCHA" tak ?

@Down

Nie wygodniej tylko nie przyjmuje ich aaa po za tym ch*jowo takie coś wygląda

Opublikowano

http://img851.imageshack.us/img851/7206/mrsnake.png

Dla Muchy zrobię jutro, ale bez specjalnych znaczków, czyli samo "MUCHA" tak ?

@Down

Nie wygodniej tylko nie przyjmuje ich aaa po za tym ch*jowo takie coś wygląda

wielkie dzięki za fatygę, leci + i piąteczka :D

Opublikowano

Sygna - http://i54.tinypic.com/1zqft74.png

Napisy:

♠Ø♠Щ♠Ň♠Ξ♠Δ♠

VRU

PL3

Podoba Ci się? Daj -

[†]1 Post[†]

[†]5 Postów[†]

[†]10 Postów[†]

[†]25 Postów[†]

[†]50 Postów[†]

[•]100 Postów[•]

[•]200 Postów[•]

[•]300 Postów[•]

[•]400 Postów[•]

[•]500 Postów[•]

[•]600 Postów[•]

[•]700 Postów[•]

[•]800 Postów[•]

[•]900 Postów[•]

[•]1000 Postów[•]

electro.gif

Opublikowano

mucha.png

napis chyba nie wyszedł, a w zasadzie wszystko, wiem że stac mnie na wiecej... to w 20 minut chyba zrobilem.

Opublikowano

Kacper i po co piszesz takie bezsensowne posty? Bo co jak tobie Maggot nie chciał zrobić sygny, bo robi od 100 postów to już musisz od razu wyzywać go i zmyslać takie rzeczy?

A po drugie ktoś Ci pozwolił kopiować sygne, która Net MI zrobił?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Dla mnie zrob, ale policz czy postow mi starczy, bo nie jestem pewien...

Napis: Combo

Reszte se rob jak chcesz :D

Zaskocz mnie :)

Opublikowano

Kacper i po co piszesz takie bezsensowne posty? Bo co jak tobie Maggot nie chciał zrobić sygny, bo robi od 100 postów to już musisz od razu wyzywać go i zmyslać takie rzeczy?

A po drugie ktoś Ci pozwolił kopiować sygne, która Net MI zrobił?

Zabronisz?

89135551.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...