Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest tak tragicznie ? Z tymi banami... Widzę, że lecą ostre bany za kamer moda a czy za fb erpela też ? Bo nie wiem czy zostawić postac na lowieniu?

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Wystrzeliwają nas jak kaczki ! musimy mieć nowa broń aka obejście do HS !

na s2 nas wybili nie mamy sił ! proszę o wsparcie S.O.S.

więc baniki lecą ostro... mi zbanowali 78 aura P 3stronne G10,Wir P,Szarza M5 ehh ;////////// a 1 raz włączyłem kamerka jeden raz ! HS W 100% ZABLOKOWANY !

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Wycfanił się support metin2 niestety nic nie będzie chyba mozna zrobić ;/

Banuja na ip komputera jak logujesz się na postać np. na bota z zablokowanym hs. Po aktualizacji z 23 lutego hshield został zmieniony na taki co po każdym wyłaczeniu metka zaapisywany jest log który świadczy o poprawnym wyłaczeniu clijenta. Jesli taki log nie zostanie wysłany a połaczenie z serwerem zostanie nawiązane konto zostaje banowane i wszystkie konta (nie tylko na email) tylko na ip komputera na którym dane hacki były uzywane. Więc moim zdaniem nie da się w zaden sposób tego obejść chyba że zrobić program do zapisywania poprawnych logów przy wyłaczaniu metka czy coś takiego o ile to możliwe bo jest ustalony ciąg przy poprawnym wyłaczeniu metina. :P

Opublikowano

Tera ostro lecą bany

Mi zbanowali 6 kont! (81lvl, 69lvl, 55lvl, 43lvl, 37lvl i 30lvl to są najlepsze postacie z tych kont, głównie używałem ich do łowienia na FB dla tego 81lvl na eq) :(

Jak dla mnie tragedia 8S

@Edit:

UP: użyj Bypassa od Misiekantos253 (czy jakoś tak :P) on bloguje nowe logi ;)

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Opublikowano

@up blokuje nowe logi ale jak nie są wysyłane do supportu, a jest zarejestrowane logowanie konta i ta sytuacja się powtarza to lecą bany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...