Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Vip Hack

raper99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie prawda wiem to dlatego bo jestem twoim kuzynem system <_< do wczoraj zbierałeś plusy a ja od zawsze zbieram minusy a że mam mniej minusów od ciebie to jak ujął to manderigon, że nie chcesz wyjść na idiote.

lolencja.jpg

images1ndm.jpg

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@UP

masz racje ja też dostałem bana na 3 godziny :( Bezsensu... mówiliście że jest niewykrywalny a tu BAN :(

1313179175-U255743.jpg

Avek i Sygnatura by danielhinz

Opublikowano

Jest Może jakiś inny hack one hit killem,? albo jakiś inny VIP bo na tym często są errory.?

Jeśli ci pomogłem podziel się --

Opublikowano

Gram na Tym Hacku od dzisiaj działać działa ale po kilku minutach Mam taki Problem Jak bym poruszał sie duchem Niby chodzę ale nikt mnie nie widzi ich zabić nie moge tylko na respie moga mnie zabic bo niby tam jestem ocb ?

cooltext570762601.png
Opublikowano

Hack działa za przeproszeniem zaje**ście nie laguje niema błędów fps minimalnie 40 do 160 robię sobie staty 3/1 i nikt nie pisze że jestem cheater poprostu super a, trzeba ściągną nowszą wersje 1.6 Nie banuje i chowa sie na "home" :) a nie wyłącza.

Jak by ktoś niewiedział to download ( oryginalny ) :Pobierz

719311143.png

10939678_4_12.png

Opublikowano

Czemu żaden moderator nie zamknie tego cholernego tematu? Przecież hack jest detected!!!

lolencja.jpg

images1ndm.jpg

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

jezu emosy wlaczacie cfnet wyswietla sie strona jak wyswietli sie program klikacie KEY ACTIVE COS TAM NACISKACIE na to i stronka wyskakuje na samym dole jest cos tam z key active otwierasz spoiler kopiujesz wklejasz wlaczasz cross i przyciskiem INSERT KURWA TO jest proste!!!!!!!!!!!!

smiech.gif
Opublikowano

ja nie moge poco zamykac jak działa ? wszystko ok tylko jest po update !!! podałem link oryginalny z downloadem nauczcie się czytac ;[

719311143.png

10939678_4_12.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...