Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Vip Hack

raper99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurw* mac nie moge tego pobrać.!! mam wyłaczony program antywirusowy i nadal.!! bład ja pier*********

Jeśli ci pomogłem podziel się --

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam takie pytanko... Jak w tej tabelce lecieć na dół i do góry i jak włączyć opcję jakąś? Udało mi się przez chwilę strzałkami zmieniać opcje hacka a potem dupa. No i jak zrobić 1 hita ON ? A tak wogóle leci +. Jak ktoś pomoże, będzie 5*.

@Edit:

Okej. Hack spoko, ale errory mnie wkurzają. :P

1389638202-U295319.png

Opublikowano

kurw* mac nie moge tego pobrać.!! mam wyłaczony program antywirusowy i nadal.!! bład ja pier*********

Dałem edit i jest link do downloadu z megaupload.To też ci nie działa?

memes_flounder_lol_Memebase_53-s500x180-193345-580.jpg

Opublikowano

Więc wpisuje kod daje przykład f-cf.net_513188077158905673980 mam go wpisać w całości czy same liczby bo próbuje na oba sposoby i mi tylko reloguje strokę.

Problem rozwiązany teraz go wypróbuje.

Opublikowano

działa super 50-70 fps ale czy da sie wyłączyc wallhacka bo jest na auto i mi to przeszkadza bo czasem się ruszac nie moge. niema żadnego błędu cud miód tylko ten wallhack...

719311143.png

10939678_4_12.png

Opublikowano

Mam trochę nie typowy problem, nie wiem jak zmieniać opcje mam na przed ostatniej podajże Sly f,v i nie wiem jak zmienić np na one shota, czym mógł by mi ktoś powiedzieć jak to zrobić ?

Opublikowano

PROBLEM ROZWIĄZANY NIE WYLACZYŁEM KONTORLI ANTI FISHING W ANTYWIRZE.. !! POTWIERDZAM HACK DZIAŁA.! WIELKI PLUSIK DLA AUTORA xD!!

Jeśli ci pomogłem podziel się --

Opublikowano

Możesz zrobić :D bo mi coś hypercam nawala. Jak zrobisz daj link to zrobię edit.

@DOWN Możesz wstawić bez tego czarnego na końcu? :P

memes_flounder_lol_Memebase_53-s500x180-193345-580.jpg

Opublikowano

eh. mozesz mi ktos pomoc? normalnie hack dziala tylko ze co chwile wyskakuje error.. (i nie przez to ze wchodze w sciane, poprostu jak biegne) po drugie gra tak muli ze nie wiem. nie da sie tego jakos zmienic? gra laguje tak ze jedna opcje przez 5-10 sek musze zmieniac. Wallhack mi nie dziala (nie wiem czemu, jest Auto i nie chce sie to zmienic, gralem jedynie na HM moze na innych dziala??) z gory dzieki za odp. :] pozdr.

Opublikowano

Kazdemu laguje sciagnij GameBoostera chodz niewiem czy duzo pomoze.

WH kazdemu nie dziala wystarczy przejrzec wypowiedzi.

A Error tez wyskakuje czesto jak sie np. podskakuje.

Opublikowano

Już miałem sciągać , ale sie boje ponieważ te 47 postów.

Ale masz + Za Dobre Chęci !

nampc.jpg

Proszę , oto moja pierwsza sygnatura :D

Cool.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...