Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft V1.3.01 Zmodyfikowane Przez Hrabia12

hrabia14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie promuje tylko daje propozycje ze względu na coś co ktoś wstawił składanego z 3 clientów zaśmieconego (patrzyłem w pliki i były perfidnie wywalane bo zostały zbędne). Sam client hrabii się kupy nie trzyma i ma zbędne mody które tylko lagują. Ciekaw jestem czy jak mam teraz tego jego clienta na wglądzie i jeśli da nowego bez humans i builders lub coś innego to czy będzie miał all zbędne pliki wywalone i dobrze skonfigurowaną resztę.

wersje są trzy od producenta (Mojang)

- Classic

- Alpha

- Beta

To co my tutaj robimy to są tylko konfiguracje i przeróbki tego co zrobił producent.

9obpmnjr.png

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

u mnie też od tego jest wersja mini. Pozdro że twoja z humans + Bulidersami (które śmiecą clienta) chodzi na sprzęcie. może sprzed 5 lat ale z najwyższej półki :)

dzięki za 6 minusów. (hrabio)

nie dalem ci anie jednego minusa nie jestem zawistny dali ci je ludzie ktorzy uwazaja twoje zachowanie (reklama) za chamskie

PS. dzieki nuno96

aha i dziekuje neosom za nidocenianie mojej pracy wczoraj mialem 28 minusow dzisiaj mam 101

wlasnie uploaduje wersje z sdk i torch modem za 6h powinna byc

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

nie promuje tylko daje propozycje ze względu na coś co ktoś wstawił składanego z 3 clientów zaśmieconego (patrzyłem w pliki i były perfidnie wywalane bo zostały zbędne). Sam client hrabii się kupy nie trzyma i ma zbędne mody które tylko lagują. Ciekaw jestem czy jak mam teraz tego jego clienta na wglądzie i jeśli da nowego bez humans i builders lub coś innego to czy będzie miał all zbędne pliki wywalone i dobrze skonfigurowaną resztę.

wersje są trzy od producenta (Mojang)

- Classic

- Alpha

- Beta

To co my tutaj robimy to są tylko konfiguracje i przeróbki tego co zrobił producent.

nie obrazaj mojej pracy nie skladalem go z 3 klientow tylko wszystko sam wgrywalem pewnie zalozyles kilka kont tylko po to zeby mnie zminusowac w tym temacie bo cie zazdrosc lapie.

Opublikowano

przepraszam za triple post ale mam pytanie

Dodac mod mo's creatures?

zkumeku dalem ci + 4 posty wyzej nie wiem jak ty ale ja bym cos powiedzial zamiast sie klocic ja sie nie chce klocic wiec czemu ty szukasz zwady?

Opublikowano

Logiczne jest że takie rzeczy to się samemu dodaje i dobiera do konfiguracji. Co do minusów czy plusów mam to daleko gdzieś. Nie liczy się + czy - liczy się kultura i sens wypowiedzi.

9obpmnjr.png

Opublikowano

tak ale ja tego nie dobieralem do swojej konfiguracji bo mam starego gruchota a nie kompa tylko do konfiguracji przecietnego gracza

postanowilem nie dodawac kolejnej wersji dopoki moja praca nie zostanie byc szanowana prosze moda o zamkniecie a tych co chca nowa wersje prosze o naprawienie tego co zkumeku zrobil z moja reputacja a kiedy zostanie to zrobione to dam wam taka paczke jakiej jeszcze swiat nie widzial! :D

Opublikowano

mi to nie działa odpalam tak jak kazałeś i jak krawce to dla drwala to nic nie dostaje

sygna1e.png

I zapytał go: «Jak ci na imię?» Odpowiedział Mu: «Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu»

Mk 5 1-10: 9

Opublikowano

I co mówiłem żeby wspomóc prace habi12 ale wy kur** tego nie rozumiecie no i teraz macie.... Zkumeku ty weź się lepiej schowaj i nie pisz tu twoich postów bo jak je czytam to mi się zwracają wczorajsze pulpety. Zkumeku sam masz zjeba**** zmodyfikowano minecrafta jak pobrałem twoją wersję to wszystko chodziło jak gów** w przeręblu... jak się zniszczy klocek to dopiero po 5 sekundach znika jego tekstura i ty mówisz że hrabia12 zaśmieca swojego klienta ... sam dodałeś jakieś gównia** misie ... nie wiadomo po co ?! A hrabia wgrał potrzebne mody (no oprócz tych builderów) ale przynajmniej są lepsze od twoich misiów ..... a może wgrałeś ten mod z miskami z zmiłowania do swojego misia którego przytulasz co noc .... ponownie powtarzam Zkumeku nie pisz tu swoich postów ! Wiem że ryzykuje że dasz mi 50 -- z twoich innych kont ale nie pozwolę żebyś zniszczył czyiś temat .... żeby ludzie pobierali twoją opóźnioną wersję.

Opublikowano

Cytat - "Ta jasne ... to żadna konkurencja dla hrabi :] Wystarczy że doda jeszcze sdk's gun mod, Handheld Torch Light, Mo' Creatures i bardzo dobrze współpracujący mod z innymi modami Single Player Commands a jego zmodyfikowana wersja minecraft będzie największą jaką widziałem :D

Nie wiem dlaczego hrabia dostaje tak mało plusów ?! Zachęćmy go dajmy mu plusa co tydzień :)"

Heh Zkumeku dał mi minusa bo za dużo powiedziałem prawdy o nim.... albo jego jakiś obrońca

Opublikowano

za multi account jest ban prosze jakiegos rozsadnego moda o przywolanie zkumeku do porzadku bo 1 dnia mam -10 a drugiego -104 reputacji miedzy tymi dniami oczywiscie poklocilem sie z zkumeku a jedyne co on robi to krytykuje mnie w moich tematach a jeszcze o kid moda minecraft sie ubiegal a ma 90 postow z czego 80 w dziale warrock. Prosze moda o zwrocenie uwagi na ta sprawe

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Okej ściągnę i przetestuje...

Ps: Mógłbyś dodać download na megaupload lub rapidshare?

EDIT: Działa!!! + dla ciebie na wszystkie posty!

15005964.jpg

Nie zbieram ani minusów ani plusów... Ja po prostu się udzielam.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...