Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft V1.3.01 Zmodyfikowane Przez Hrabia12

hrabia14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP

nie nie będzie wersji bez tmi wyzej masz wskazowke jak to wylaczyc w grze

2xUP

A prosze bardzo reuploadujcie ale mi dziala speedyshare wiec jak dla mnie wszystko w porzadku

742611478555387739101.jpeg

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ktoś reuploadować na coś innego? Bo na speedyshare chyba wprowadzili limity ;/

Na speedyshare nie ma limitow ;] mi teraz ladnie smiga po 700+ kb/s

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

Czemu jak podejdę np. do drzewa to dalej mi się obraz rozmazuje albo jak zminimalizuje i wrócę do gry to mi się jakoś tekstury robią ukośne ???

achilles nie dubluj niewyrazne jest bo to jest mod glsl shaders wg. gustu dla mnie np. to jest bardzo ladne.

a co do tekstur to daj jakiegos screena bo nie wyobrazam sobie tekstur-chinczykow jakos...

Opublikowano

Masz już ode mnie + ale jeśli dodasz te mody: sdk's gun mod i airship plus będzie leciał co tydzień :)

Opublikowano

Da mi ktoś poradnik do tego moda: Builders mod wynagrodzę plusem :]

edit: jakiś polski (poradnik) no chyba że nie będzie to może być angielski

Opublikowano

A i mam do ciebie prośbę poaktualniaj twoje mody do najnowszej wersji bo np: mod Mo creatures to jakaś stara wersja... a i po co te "berło" ? Jest złote lub żelazne do czego ono służy ???

Aaa to sory pomyliło mi się z wgranym modem prze zemnie :]

Opublikowano

W mojej paczce nie ma modu mo's creatures a berlo jest i zlote i zelazne i sluzy ono do rozkazywania pracownikom w modzie minecolony

Opublikowano

powtarzam moją prośbę z góry pomożecie nie umiem tego uruchomić mam czarny ekran jak wczytuję sava itp

Opublikowano

up wybacz ale nie potrafimy ci pomoc bo nikt inny nie ma takiego bledu wyslij mi kompa kurierem to naprawie ale "czarny ekran" to za mało danych by wiedzieć o co chodzi.

Opublikowano

Witam oczywiscie leci +

Mam prosbe jakos tak dziwnie mi sie w maincrafcie wszystko rozmazuje mozna to jakos wylaczyc?

I mozna zrobić tak zeby nie bylo tych co budują?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak zrobić zeby zmienic nick na multiplayer jak odrazu jest player i sie nie da?

RMCF1902

Opublikowano

Witam oczywiscie leci +

Mam prosbe jakos tak dziwnie mi sie w maincrafcie wszystko rozmazuje mozna to jakos wylaczyc?

I mozna zrobić tak zeby nie bylo tych co budują?

czytaj posty zanim cos powiesz bo wyzej masz wszystko wyjasnione

2XUP

mozna w pliku name w folderze minecraft (bez kropki)

albo uruchamiasz przez minecraft.exe nie launcher i tam wpisujesz swoj nick

Opublikowano

@UP Ale może wywalić z clienta. Zresztą te Humans i Builderzy to jeden wielki shit. Humans da się przeżyć bo trochę życia do gry dają ale lagi i obciążenie clienta niemiłosierne. Builder to tylko zaśmieca mapę i jak w humans muli clienta. Jeśli trzeba to u mnie w cliencie są wersje na słabsze kompy i na silniejsze. Każda wersja była wydana by był wybór co się chce mieć nowego i ile.

Linkas:

http://www.mpcforum.pl/topic/310598-client-v13-modified-by-zkumeku-redzi/

Na tę chwilę najnowsza jest wersja v1.3 na 2 stronie w temacie do którego podałem link :)

9obpmnjr.png

Opublikowano

@UP Ale może wywalić z clienta. Zresztą te Humans i Builderzy to jeden wielki shit. Humans da się przeżyć bo trochę życia do gry dają ale lagi i obciążenie clienta niemiłosierne. Builder to tylko zaśmieca mapę i jak w humans muli clienta. Jeśli trzeba to u mnie w cliencie są wersje na słabsze kompy i na silniejsze. Każda wersja była wydana by był wybór co się chce mieć nowego i ile.

Linkas:

Na tę chwilę najnowsza jest wersja v1.3 na 2 stronie w temacie do którego podałem link :)

moja wersja tez jest zoptymalizowana pod slabsze kompy dosc ze mi chodzi plynnie na 1 rdzeniowym procku i karcie sprzed 5 lat

Opublikowano

u mnie też od tego jest wersja mini. Pozdro że twoja z humans + Bulidersami (które śmiecą clienta) chodzi na sprzęcie. może sprzed 5 lat ale z najwyższej półki :)

dzięki za 6 minusów. (hrabio)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Linkas:

Ok dzieki za powiadomienie dostajesz plusa i ide do konkurecji xD

Ta jasne ... to żadna konkurencja dla hrabi :] Wystarczy że doda jeszcze sdk's gun mod, Handheld Torch Light, Mo' Creatures i bardzo dobrze współpracujący mod z innymi modami Single Player Commands a jego zmodyfikowana wersja minecraft będzie największą jaką widziałem :D

Nie wiem dlaczego hrabia dostaje tak mało plusów ?! Zachęćmy go dajmy mu plusa co tydzień :)

PS Plis wykasuj ten Buliders mod. Plis :mellow:

Opublikowano

u mnie też od tego jest wersja mini. Pozdro że twoja z humans + Bulidersami (które śmiecą clienta) chodzi na sprzęcie. może sprzed 5 lat ale z najwyższej półki :)

dzięki za 6 minusów. (hrabio)

Zachowujesz się chamsko ! Wchodzisz na czyiś temat i promujesz swoją wersję minecrafta -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...