Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ban Za Mod Kmr Do Metin2 Pl

Matik23

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mimo du?ego ryzyka bana b?dziesz nadal u?ywa?(a) moda KMRa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja dostałem za Moda w 90% bo praktycznie tylko jego używałem no czasem fishbot się zdarzył ale to na innej postaci i innym mailu, a tam bana nie dostałem do tej pory jeszcze;P

Opublikowano

nie rób ludzi w błąd - dość prawdopodobne że przez moda - ale np zapisało się to w pliku errorlog - że inny niż aryginalny plik metin2client sie scrashował - to już jest wykminione że npp masz starego moda z starym plikiem, masz crash, zapisało do errorlog albo syserr i juz - moze i za moda ale jakbys to zablokowal to nic by sie nie stalo - a po 2 moze tylko straszysz..?? :>

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

ciekawe... ale jak ktos gra na PL to ceny moze norlamne bd. bo wiecie, no expboty typu easymetin2 albo expiseasy nie zadzialaja to i botow nie bedzie;] wiec to chyba tylko + plus

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Ja powiem Wam że nigdy nie dostałem bana za kamer moda. Dostałem tylko za fishbota i easymetin2 bo nie zablokowałem hackshielda. A czy te bany tyczą się też obejść np. w notatniku metin2client.bin i zapisać jako bat albo zmiana z .bin na .exe?

NIE OBCHODZI MNIE - ALBO +

WEJDŹ TYLKO NA PAJACYK.PL I KLIKNIJ W BRZUSZEK.

Opublikowano

Witam. W tym temacie chciałbym poinformować wszystkich, którzy nie wchodzą na forum metin2 PL. Otóż od teraz blokady kont będą nakładana poprzez ULEPSZONY MEGAHIPER hackshield za używanie naszego ukochanego moda kamera :( Macie ankiete i link do tematu na forum metin2 PL CLICK

Pozdrawiam, temat wyłącznie dla informacji, ostrzeżenia Was i podyskutowania, czy da sie jakoś to ominąć oraz czy wg. was HS będzie naprawdę w stanie to wykryć.

Oni nic w hsie nie zrobili, tylko poprostu straszą żeby właśnie powstawały takie tematy jak ten, przez niedouków takich jak ty... KMRa można wykryć tylko jak jeździmy na sh, wystawiamy itemki za 1kkk+ itp., albo jak będziemy mieć detect_game_hack i hs wyśle logi lub będziemy się chwalić naszym pro cziterstwem... Teraz szwubki kopneły w tyłek naszych TM/GA, a oni SGM i dalej GM i poprostu latają po mapkach i robią masówki, tzn. średnio interesują się dowodami tylko ban, ban, ban, ban żeby ludzie postawieni wyżej byli zadowoleni.

FRONTSIDE

Szukam dobrych zespołów POLSKICH metalcore'owych i trash'owych - > PW

Opublikowano

pewnie! nie mam co robić tylko ludzi straszyć, mam dwa foldery metina na kompie 1 z Modem a 2 czysty, i na każdym gram innym kontem wogóle nie powiązanym, bo naprzykład na modzie używałem SH i DH a na czystym metku fishbota, a zbanowali mi konto którym grałem na modzie, mod był najnowszy ze strony Kamera więc nie wiem, może i masz racje co do tych plików chociaż nie sądze bo jak dobrze pamiętam blokowałem te pliki a o HS już nie wspomne. Nie wiem jakim cudem dostałem bana przy zablokowanym HS i errorlog'u;/ może poprostu ktoś nagrał filmik jak śmigam na SH albo inna cholera już nie czaje nic z tego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...