Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ban Za Mod Kmr Do Metin2 Pl

Matik23

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mimo du?ego ryzyka bana b?dziesz nadal u?ywa?(a) moda KMRa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym temacie chciałbym poinformować wszystkich, którzy nie wchodzą na forum metin2 PL. Otóż od teraz blokady kont będą nakładana poprzez ULEPSZONY MEGAHIPER hackshield za używanie naszego ukochanego moda kamera :( Macie ankiete i link do tematu na forum metin2 PL CLICK

Pozdrawiam, temat wyłącznie dla informacji, ostrzeżenia Was i podyskutowania, czy da sie jakoś to ominąć oraz czy wg. was HS będzie naprawdę w stanie to wykryć.

Opublikowano

Moim zdaniem to blef:p żeby mogli dodać anty mod to musiała by być aktualizacja a jeśli będzie to zawsze się znajdzie coś czego nie będzie wykrywać.

Opublikowano

"Tylko słabi gracze, wykorzystują wspomagacze"

Bla bla bla...

Ten post co on napisał jest bezsensowny (mówię o teamie). Przecież banowali, banują i będą banować za wszelkiego rodzaju obejścia.

Yo!

Opublikowano

Ja to jakbym miał bana dostać to trudno żyje sie dalej ... I jeszcze by pare kurew odemnie pajac dostał ;) Tak jak to mi zbanowali 11kont za FB ;D i nie dało sie odbanować bo nawyzywałem Gm-a .. :)

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

Moim zdaniem to kolejne pieprzenie Arta i Xaara. Juz kilka razy pisali cos w tym stylu a dalej nie było zmain itp. Krótko mówiąc strasza , no i skutecznie bo mnie nastraszyli. Wole nie ryzykowac , mam co. Jak ktos za duzo nie włożył w postac to moze ryzykowac , ja wole nie ;]

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Nie, jeżeli będziemy stosować się do pewnych zasad, bana nie dostaniemy,

Jednakże, bana możemy dostać.

Najlepiej w ogóle nie używać mod'ów itp. na PL'u (main char).

Opublikowano

ja pierdole - ja już chyba od 3lat używam haxów itd [pamiętam czasy jak banjo1 haxy robił.. ;d]

i jak naranie GÓWNO mi zrobili [a nawet i bez tego sie obeszło :D]

za kmr moda nie wiem czy was tak łatwo zbanują - a Ci owi programiści to niech lepiej sie bardziej postarają - bo jak narazie wszystkie ich wysiłki [HS jako tako w 1/3 zablokowany, plik INDEX 100% niewykrywalności, i te inne erorlogi.. xD] idą na nic ;d

ale zresztą - wisi mi to i powiewa ;d

niech se robią - ich grupa może liczyć np 1000 osób - ale przecież "uczciwych inaczej" jest o wieele więcej - w tym może i 1/10 ale zawsze to coś takich którzy chcą grać jeszcze "uczciwiej" tworząc coraz to nowe haxy ^^

dziękuje, dobranoc. :)

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Moim zdaniem to nie prawda ja jade na kamer modzie i jak dotąd za niego bana nie dostalem na dmg grałem bez obejść i blokad i bana nie mam

Bana dostałem tylko na fb po 3-4 dniach ale za mobbera i mobtoyou juz nic :P

Opublikowano

to nie są wkręty 3 dni temu dostałem bana 70lvl ,a grałem tylko na modzie i był zabespieczony hs .Już nie gram na modzie i nie mam zamiaru pozdro +

Opublikowano

Wystarczy zablokować wysyłanie logów i pobrać najnowszego moda

Pobieracie hs od kamera -wypakowywujecie do folderu z metkiem i zamieniacie pliki.

Wchodzicie do folderu z metinem

1.pliki HsUserUtil.log i hshield.log czyścicie i ustawiacie atrybut tylko do odczytu. to własnie w tych plikach całe info o nas sie gromadzi

2.w pliku ahnrpt.ini SupporterEMail= [usuwacie tu tego maila i zapisujecie]

3.usuwacie plik errorlog.exe

4.Blokujecie zaporze pliki hslogmgr.exe i ahnrpt.exe folder hshield(tu nie jestem całkowice pewien czy to coś daje ale warto to wykonać)

5.Pobieracie moda

6.instalujecie najnowszego moda z metin2mod.tk ,odplacie przez obejście w nim i gracie!

Od tej pory nie patchujemy metina i gramy.

Opublikowano

slaby gracz to Gm bo msaz wszstko i sie pewnie happy.. a sam napewno gral na SH

MoJe TuTy :

http://www.mpcforum.pl/topic/413977-cheat-op7hack-d3d-menu-public-15/page__p__2943744__fromsearch__1#entry2943744

Zbieram ----

1311276250-U368380.jpg

Opublikowano

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto ******** z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Użycie niedozwolonego oprogramowania . .

Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

Pozdrawiamy,

Twój Zespół Metin2.

hahaha lecą bany za Mod od kamera;) nie kłamali;/

Opublikowano

Nie piszczie kto dostał bana :P tylko trzema przemyśleć czy te kilka banów było spowodowane właśnie w 100% KamerModem i niczym innym !

Zastanówmy się nad tym ;)

97fb15378ae0.jpg

Pomogłem ? Zamiast klikać mi na plus lepiej kliknij na ten link http://www.pajacyk.pl i pomóż innym tak jak ja pomogłem tobie ;)

Moje tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/316943-tut-blokada-hs-w-windows-7-bez-firewalla/ - Blokowanie HS na Windows 7 bez instalacji firewall'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...