Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Moja 1 Sygnaturka ;P

DoraN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@blizz/bari czy jak cie tam zwą

Wypłakałeś się i wykrzyczałeś?

Teraz wróc i napraw.

@czeslaw

w tej sygnie nic nie jest zgodne.

kolory lipa,napis lipa,te rameczki/obwodeczki/sreczki itp lipa,tło misz masz lipa.

zamiast isc do przodu to się cofasz.

Opublikowano

Znowu to samo -.- tło, render, napis... oj sorry jeszcze super ramka.

0.1/10

po co wrzucasz coś co można zrobić z zegarkiem na ręku w 10 sekund?

zamiast isc do przodu to się cofasz.
Opublikowano

no prosze parada grafików, nie skaczcie sobie do gardel bo zawsze sie lepszy znajdzie i nie fifokujcie tak czego to nie potraficie jestescie kozaki pochwalcie sie folio na DA przykladowo

co do czeslawajest kuwa dobrze i nie sluchaj tych nadetych burakow, ja siedze w psie 8 lat i ciagle ciagle ucze sie nowych rzeczy chocby nowej cs4'ki a ty skoro zaczynasz to powiem ze jest dobrze ale wiecej pokory bo w srodowisku bardziej ogarnietych grafikow zjedliby cie jak kanapke z twarozkiemm sluchaj krytyki, moja ocena 7/10 uwzgledniajac twoje doswiadczenie. wiecej tutków i zmudnego maziania maziania i jeszcze raz maziania

o co wam chodzi?? ze jest bezstylowy?? ile pracowaliscie nad wlasnym stylem??, jesli w ogole go macie. chlopak sie uczy i kombinuje z basicami za nic ambitniejszego sie nie chyci bo go to poprostu puki co przerasta wiec opiera sie na basicach

Opublikowano
no prosze parada grafików, nie skaczcie sobie do gardel bo zawsze sie lepszy znajdzie i nie fifokujcie tak czego to nie potraficie jestescie kozaki pochwalcie sie folio na DA przykladowo

co do czeslawajest kuwa dobrze i nie sluchaj tych nadetych burakow, ja siedze w psie 8 lat i ciagle ciagle ucze sie nowych rzeczy chocby nowej cs4'ki a ty skoro zaczynasz to powiem ze jest dobrze ale wiecej pokory bo w srodowisku bardziej ogarnietych grafikow zjedliby cie jak kanapke z twarozkiemm sluchaj krytyki, moja ocena 7/10 uwzgledniajac twoje doswiadczenie. wiecej tutków i zmudnego maziania maziania i jeszcze raz maziania

o co wam chodzi?? ze jest bezstylowy?? ile pracowaliscie nad wlasnym stylem??, jesli w ogole go macie. chlopak sie uczy i kombinuje z basicami za nic ambitniejszego sie nie chyci bo go to poprostu puki co przerasta wiec opiera sie na basicach

Dzia :D

Zaraz będzie coś new ;p

2sbo7jk.gif

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Co się tak Wojtasa boicie ? Przecież jest normalnym człowiekiem jak inni. ^^

A co do tematu to

1# 3/10

2# 0/10

@UP

4/10 daj jakiś napis bo kijowo wygląda xD.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Z Wojtaskiem nie mam sił się kłócić bo ogólnie kłócić się nie lubię xD i cwaniak nie jestem <.<

A co do ostatniej sygny - ładne kolory iii yyyy... ja chce się nauczyć robić taką ramkę! x33, dawaj napis bo wtedy jest więcej do oceniania Xdd i jeszcze jedno, rękę mu ucięło =P mogłeś dać go na lewo by nie było tego widać^^ a z prawej strony zrobić cuś ciekawego.

Opublikowano

o.O rooftl twe sygny sa beznadziejne tlo+renderek no i czasem napis wiec lepiej pocwicz na tutkach lub kup sobie kurs uslugi gimpa 2

zoltakanalia rep

i taki madry to wsadz swa sygne a nie obrazasz innych uzytkownikow czytaj najpierw regulamin

ezn7kel5fd8eir7r86p9.gif

WWE 4Ever

Opublikowano

Co znajdę ciekawy render i już wklejam to okazuje sie, że tło a biore z planetrenders.net bo wojtasek mi podał :D

Jaki render dac do tego tla ?? :P prosze o linka

j8img3.gif

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Sranie żarem grozi pożarem! n/c

http://i42.tinypic.com/2sbo7jk.gif

słabo to wygląda... render odstaje od tła jakby miał wyfrunąć w dodatku ten ucięty łokieć. porażka...

0/10

http://i43.tinypic.com/j8img3.gif

Fajnie wygląda... ale ciekawy jestem ile tam twojej pracy bo na moje oko to 2 filtry... Zacznij czytać jakies tutoriale bo nic z tego nie będzie.

2/10

Opublikowano
Sranie żarem grozi pożarem! n/c

http://i42.tinypic.com/2sbo7jk.gif

słabo to wygląda... render odstaje od tła jakby miał wyfrunąć w dodatku ten ucięty łokieć. porażka...

0/10

http://i43.tinypic.com/j8img3.gif

Fajnie wygląda... ale ciekawy jestem ile tam twojej pracy bo na moje oko to 2 filtry... Zacznij czytać jakies tutoriale bo nic z tego nie będzie.

2/10

w 2 to sie bawiłem i tak jakoś wyszło :D ale troche grzebania było xDD

1317454587-U195480.png

Opublikowano

te 2 nawet fajnie Ci wyszlo ;d

a te 1 to straszna lipa

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...