Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Moja 1 Sygnaturka ;P

DoraN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Sygna robiona w gimpie ;P

Odrazu mówie,że wojtaska oceny się nie liczą xDD

1.

992nn8.jpg

2.

1z70chi.jpg

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Może dał specjalnie troche blura żeby tekstury, zakończenia tej postaci się tak nie rzucały w oczy :P

11hbhnt.png

Opublikowano
Może dał specjalnie troche blura żeby tekstury, zakończenia tej postaci się tak nie rzucały w oczy :P

dokładnie ;] lepiej tak wyglada ;x

1317454587-U195480.png

Opublikowano

jak to mowi wojtasek twe sygny ssą

ocena:

1:1/10

2: -10/10

normalnie tylko render wklejony pff ja takie cos ci w paincie zrobie

Opublikowano

Co ma to tego początkujący czy nie? Ocena pracy to ocena pracy... Jak mu każdy napisze 10/10 to co? Typek podjarany... WOW Aj'em Fotoszop Master!!11

Odrazu mówie,że wojtaska oceny się nie liczą xDD
Jeśli Jego oceny się nie liczą to po co Ci oceny kogoś innego skoro 9/10 forum nie ma pojęcia o grafice?

1. tło (pewni nie robione przez Ciebie.

2. render.

3. Napis.

Widac, że dużo się napracowałeś... 0,1/10 Dlaczego taka ocena? 5 sekund w photoshopie...

Opublikowano

Uff.. już myślałem ze tyle tu dzieci ze żaden normalny się nie wypowie^^, i tak czytam czytam wypowiedzi ale jest Czapa xD

Top:

Zero wtopienia co każdy wie, to nie są wymiary na sygny x.x i napis rób innym kolorem bo ma się wyróżniać a nie jak u Ciebie napisy mają kolory tła.

8be0538d9bc2660d.jpg
Opublikowano

Wszystko sam robiłem nie pierdolcie mi, że tlo nie jest moje ;/ takie cwaniaki wrzućcie coś swojego ... bo tylko krytykowac umiecie a sami chuja robicicie

@up a ty masz zajebistą sygne takie to ja kur .. w saperze zrobie

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Czeslaw nie wymądrzaj się, jeśli chcesz być lepszy dzięki radom innych musisz być otwarty na krytykę. A z takim nastawieniem mogę Ci tylko jedno powiedzieć ;] : Wyp********, siedź sobie po cichu rób takie sygny i nikomu ich nie pokazuj...

8be0538d9bc2660d.jpg
Opublikowano
kk za 2 godz wstawie

Jakoś nic nie wstawiasz...

Opublikowano

@bl!2@$$!@@!$@!%!#zZzZzZ

morda typie,bo gówno potrafisz.

@Czapa

98/100 (czy tam ile) forum...

@Czeslaw

Dobieraj kolory jakoś a nie biel z jaskrawą czerwienią i żółcią bo to jak sraka wygląda.

No i czytaj tutoriale (jezu który raz to mówie) i wykonuj z nich prace.

Wszystko...

Opublikowano

Wojtasek zawsze lubiłem Twoje wypowiedzi.

Ale zamknij paszcze, i nie gadaj tak do mnie więcej.. bo tylko pokazujesz jaki niewyżyty dzieciak z Ciebie, jeden dowód: "@bl!2@$$!@@!$@!%!#zZzZzZ" . Myślisz ze jesteś super biper pro ponieważ ciągle wyklinasz i bawisz dzieci w ten sposób na tym forum. Weź się za coś innego poza komputerem bo to nie jest dobre miejsce.

8be0538d9bc2660d.jpg
Opublikowano

Z twojego postu pokazuje,że jego posty są dla dzieci ale Ciebie też bawią ymmm

Poza tym jesteś gnojem,który myśli że może do każdego skakać a gówno wie i od chuja czasu jest na forum.Weź może ty wypierdalaj stąd.

@Down:

Wali mnie,możesz być kokoszem reaktywacją i tak będę mówić co myślę.

Mówisz,że trzymam stronę ,,dziecka'' tak?Nie wiek ma znaczenie ale to co ma się w głowie.

Poza tym nie stronię do wojtaska jakimś wielkim entuzjazmem więc nie trzymam jego strony,ale twojej tym bardziej.

Opublikowano

Azerf -.- jestem BARI na forum jestem od 1 grudnia 2007 roku mój numer użytkownika 3,528, więc nie mów ze na forum jestem krótko. Już raz pisałem ze do tamtego konta nie mogę odzyskać hasła :x ale wali mnie to czy mi wierzycie x.x ja wiem ze nie kłamie^^

A Ty jak chcesz to sobie trzymaj stronę tego dziecka ja nie mam ochoty się z Wami kłócić bo zaraz następni by się podlizać będą za Waszą stroną^^. Prawdę o której dużo osób wie na temat Wojtaska napisałem.

No ciekawe który teraz napisze i dalej zacznie wyklinać... o_o

8be0538d9bc2660d.jpg
Opublikowano
Azerf -.- jestem BARI na forum jestem od 1 grudnia 2007 roku mój numer użytkownika 3,528, więc nie mów ze na forum jestem krótko. Już raz pisałem ze do tamtego konta nie mogę odzyskać hasła :x ale wali mnie to czy mi wierzycie x.x ja wiem ze nie kłamie^^

A Ty jak chcesz to sobie trzymaj stronę tego dziecka ja nie mam ochoty się z Wami kłócić bo zaraz następni by się podlizać będą za Waszą stroną^^. Prawdę o której dużo osób wie na temat Wojtaska napisałem.

No ciekawe który teraz napisze i dalej zacznie wyklinać... o_o

Też odjebałes ta swoja sygne ... zal mi cie typie (nie krytykuj jak sam robisz gorzej)

1317454587-U195480.png

Opublikowano
on w porownaniu do ciebie lepiej sie zna na Paincie

Weź się wreszcie zamknij,cały czas spamujesz,nie tylko w tym ale także innych tematach.

Taki kurwa mądrala sie znalazł.

Opublikowano

CYTAT(Czeslaw xD @ Mar 22 2009, 09:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Też odjebałes ta swoja sygne ... zal mi cie typie (nie krytykuj jak sam robisz gorzej)

Dobra mistrzu jesteś król =D

.............

Jeszcze takiego dzieciaka nie widziałem, ciężko masz w domu prawda? nie jestem krytykiem, wbij sobie to do głowy...

Widziałem nie jedno i wiem jakie błędy popełniłeś w sygnach i jakie popełniają inni początkujący i żeby poradzić wcale nie muszę się na cs świetnie znać. Ale już Ci mówiłem jeśli masz takie nastawienie do opinii innych, to w ogóle nie pisz w takiej sprawie na forum bo po co? by potem wyklinać innych?

I dajcie sobie już siana z tą kłótnią.. Azerf do Ciebie nigdy nic nie miałem ;d(jakby co to passy odzyskałem x.x)

Pzdr.

@blizz/bari czy jak cie tam zwą

Wypłakałeś się i wykrzyczałeś?

Teraz wróc i napraw.

A ten dalej, nudzi Ci się prawda. Mi się nie chce z Tobą gadać po i tak będziesz pi*****elił swoje :> więc skończ, bo płakać nad takimi dzieciakami na pewno nie będę =] szlak mnie trafia jak takich widzę^^-.-

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...