Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek w m3.

Norvos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DObry trick. Tylko może ktoś mi odpowie co z oddawaniem expa ? Trzeba wchodzić co 5 minut na te cztery metiny i oddawać expa do jakiejś gildi ?

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

fajnie : D zaraz zobacze co z teog bedzie . nie wiedziałem ze na tej mapce dropią riby ;o

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Super tut:) +

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

polecam zakupic w is rekawice złodzieja :D

z rekawiczką to taki drop ze ja pierd0le i jeszcze dalej ! :D

aha i róbcie mentali na taki drop .. i najlepiej juz od 10lvla tam iść

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

• 4 lata później...
Opublikowano

Obrazek z rozstawieniem dropków nie działa odśwież xD wiem że to było 5 lat temu :P

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Teraz w metinie już odchodzi się od tych starych metod zarabiania czyli nabijania 15lv i dropienia ribów / fpm's / kozików teraz to się nabija 35lvl najlepiej woj body, robimy dobre eq + buff i lecimy na metiny z 65 z 2x dropem i dropimy kamyki duchowe lub chodzimy do trudnego lochu malp i bijemy bossa i też szybko kamyki duchowe dropia :D

Opublikowano

Teraz w metinie już odchodzi się od tych starych metod zarabiania czyli nabijania 15lv i dropienia ribów / fpm's / kozików teraz to się nabija 35lvl najlepiej woj body, robimy dobre eq + buff i lecimy na metiny z 65 z 2x dropem i dropimy kamyki duchowe lub chodzimy do trudnego lochu malp i bijemy bossa i też szybko kamyki duchowe dropia :D

Nie wyobrażam sobie tego, jak osoba która pierwszy raz włącza metka dobija 35 poziom i idzie dropić do red lasu, lub na ognista ziemię.

Poradnik jest jak najbardziej dobry, dla graczy którzy dopiero zaczynają.

Zostawiam plusa ;).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wyobrażam sobie tego, jak osoba która pierwszy raz włącza metka dobija 35 poziom i idzie dropić do red lasu, lub na ognista ziemię.

Poradnik jest jak najbardziej dobry, dla graczy którzy dopiero zaczynają.

Zostawiam plusa ;).

Tylko powinni trochę odświeżyć :/

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Taaa... Kamienie duchowe to żaden zarobek. Już na KU w m2 się szybciej zarobi, niż na kamolach. Teraz zarobek, to mapki 90+, smok, alchemia, nemere, azreal etc. Jedyny opłacalny zarobek dla niskich lvl`i, to alchemia.

Opublikowano

Taaa... Kamienie duchowe to żaden zarobek. Już na KU w m2 się szybciej zarobi, niż na kamolach. Teraz zarobek, to mapki 90+, smok, alchemia, nemere, azreal etc. Jedyny opłacalny zarobek dla niskich lvl`i, to alchemia.

Mylisz się na kopaniu rud/wędkowaniu/expieniu kogoś/ulepkach/dropieniu broni na 30lvl na tych rzeczach da się zarobić :) nawet na robieniu rzeczy +7/8/9 także nie wypowiadaj się jak się nie znasz na niskim lvl też da się zarobić może nie tyle co np na 100 ale się da

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szau nima ale moze komus  sie przyda

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...