Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Najlepszy System

Asert

Najlepszy system operacyjny  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest was najlepszy system ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc zastanawiam się jaki wd. was jest najbardziej wydajneiszy,kompatybilny system;)?W tym celu zrobiłem skromną ankietę,liczę także na wasze komenty;)Proszę o szczere odpowiedzi.i

Opublikowano

Moim zdaniem Windows 7, chociaż z początku nie byłem co do niego przekonany, teraz w 100% zmieniam zdanie. XP jest na drugim miejscu, a reszta niżej.

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

Moim zdaniem Windows 7, chociaż z początku nie byłem co do niego przekonany, teraz w 100% zmieniam zdanie. XP jest na drugim miejscu, a reszta niżej.

Mam to samo zdanie co ty Wiem pewnie ktoś napisze ze spam

Sygny By My

chadaproceder.png

yiomn.jpg

Opublikowano

na co dzień Linux, to co trzeba z programów windowsa działa bez problemu i pod nim

jednak do pracy MAC bo lepszy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Windows 7 - Do gier i programów, jak dla mnie najlepszy. (Do wszystkiego najlepszy)

BTW:

Dlaczego przy Viście autor ankiety postawił "^.-"? Widać, że nie lubi Visty..

Opublikowano

Vista to naprawdę gówniany system.

A żeby nie odbiegać od tematu, to najlepsze systemy dla mnie to :

• Windows 7
  • Windows XP

g0Tef.jpg

Opublikowano

na w7 też już praktycznie postawiono krzyzyk i nie będzie dalej nic rozwijane na jego podstawie , zresztą to tylko kontynuacja Visty z poprawkami i wodotryskami

nie powiem windows 8 w wersjach testowych bardzo ładnie działa mi na kompie ale ciągłe pady systemu i odmowa współpracy z urządzeniami starszymi jak na razie zniechęca ale to chyba skutki, kopiowania rozwiązań z linuxów z którymi w końcu w nowszym systemie nareszcie się niektórzy zapoznają

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ci co mowia ze serwery unixowe sa zajebiste i nigdy sie nie crashuja / upadaja to sa w bledzie :)

Ale ogolnie 7 jest fajna ale i tak nie kompatybilna dalej z niektorymi programami i sprzetem w moich komputerach. XP jednak ma to cos ....

A pamietacie windows 95 albo starsze ?

Zwykly DOS ? To byly czasy.

Czasy kiedy mogles sie podlaczyc po lini telefonicznej sasiada do internetu neostrady bez wpisywania hasel ani kodow :)

wakow9.png
Opublikowano

ja mam nawet 3.11 serwer jeszcze w terminalu w firmie i działa lepiej jako serwer niż te najnowsze wersje serwerowe

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...