Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Sposoby Na Easymetin2

Asert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co tu mam Ci napisac : P? Nie wiem juz co poczac z tym Em2.. :(

2030219368.png

S26 20 +

"Wyjdź z domu może pod twoim blokiem napierdalają się magowie" ; ]

Opublikowano

Dodam coś od siebie. Uważam, że ciężko będzie coś zdziałać. Oni postawili swój serwer, za który płacą. serwer ma jakieś zabezpieczenia, a tylko oni mają do tego hasło. Dopóty, dopóki ktoś nie pokombinuje w stara wersja em2 --> nowa wersja em2 to nic nie zdziałamy. hmm może wystarczy parę plików pozamieniać? np general.dll? próbowałem, teraz Wasza klolej....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Pobrałem em2 i teraz czekam do tej darmowej godziny. Kiedyś to używałem zanim było płatne więc sądzę, że bez problemu go uruchomie, tylko nie rozumie tego programu tasker. Zainstalowałem go uruchamiam i prosi mnie o imie i klucz. daje "remind me letter" potem "nie" i pojawia mi sie taka ramka. Nie wiem jak to ustawić. Daj jakąś krótką instrukcje lub coś.

Opublikowano

Zainstalowałem ten program i załączam poprzez ikone na pulpicie i jest takie coś:

em21.png

em22.png

em23.png

I co teraz z tym programem zrobić? Jak go włączyć?

Opublikowano

EM2 trzeba instalować do czystego folderu Metin? Ja korzystam z fisha poza tym mam kamermoda, co mogę zrobić żeby nie usówać tego bota?

edit. już wiem, wystarczy zainstalować w nowym folderze:P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

OMG Ale trza miec patologie na chacie skoro zakładasz temat pt : "sposoby na esaymetin2". To trza było napisać ze niema sposobu na em2 koniec kropka a nie jak zainstalować -.-'

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Robię wszystko tak jak potrzeba, ale "start nowa gra" nie jest na zielono i nie mogę odpalić easymetin :( Proszę o pomoc.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...