Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer dla uzytkownikow forum

Piterach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktos na forum wpadl na pomysl zrobienia wlasnego OTSa. Jak zapewne wiecie pomysl nie wyszedl. W dziale pogaduszki duda pytal o serwery na ktorych gramy. No i mi sie nasunal pomysl ze skoro nie mozemy utworzyc wlasnego OTSa to zagramy na jednym z oferowanych przez Tibia.com. No i wybralismy Azure. Wiec jezeli chcialbys zagrac z ludzmi z forum stworz konto na Azurze, wpisz tu nick i bedziem grac. Znajac zycie zaraz posypia sie slowa przeciwko temu. Nie chesz? Nie graj! Nie psuj zabawy innym.

Moj nick: Piterach.

Opublikowano

Dowiedziałbym się o tym 4 dni temu, to bym zagrał, a obecnie miotę na Pacerze (jeżeli kogoś ciągnie non-pvp, to zapraszam).

d27abd6a991af08.gif
Opublikowano

teoretycznie ja bym mogl zrobic ots i nawet mam juz gotowego ale hostera potrzebuje ;/ jak by ktos znal albo mogl zostac pisac na pw albo na gg 9804088

Opublikowano

Moim zdaniem nikt nie rzuci gry na swoim serwie gdzie ma level/skille/zasoby finansowe żeby grać na innym serwerze od zera. Przynajmniej mi nie chce się grać od nowa nie wiem jak inni. Ja tam lubię moją thorię- mało osób, kumple grają i nic więcej nie trzeba.

Opublikowano

ej piszcie odrazu nicki pod postami, bedziemy moze gildie miec ;D razem na potwory skupisko itp. ja gram na julera, ale zagram na azurze

19583.gif

21996.jpg

20683.jpg

19941.jpg

TIBIA RZĄDZI

Opublikowano

@ up:

Wchodzisz na tibia.com

Klikasz LOGIN po lewej stronie i wpisujesz swoje passy

Gdy sie zalogujeasz zjezdzasz na sam dol i tam bedzie przycisk w stylu CHANGE CHARACTER, klikasz w to.

Wpisujesz imie, plec oraz wybierasz serwer. Musisz odnalezc Azure i zaznaczasz ja.

Potyem zjezdzasz na sam dol i klikasz CREATE (nie pamietam jak to tam bylo...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...