Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie Bety Serwera!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano:)

Chciałbym zostać beta testerem.

Jestem osobą ogarniętą jak na swój wiek ,na kompie siedzę dość długo w ciągu dnia...około 3-4 godziny.

Info:

Imię: Krystian

nick : Amonious

//Szzkoda, że nie podasz nicku ^^

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Zgłaszam się na beta testera. Lubię pomagać i jestem kreatywny.

Mam na imię Maciek mam 12 lat. Lubię grać w minecrafta i czytać książki przygodowe. Gram od około 2 miesięcy.

Jestem ogarnięty, nie przeklinam, nie wdaje się w spory i lubię budować. Myślę, że mnie przyjmiecie.

Nick w grze: macik222. Mile widziany kontakt na PW.

Pozdrawiam!

Szukasz admina lub chcesz nim zostać?! Dobrze trafiłeś. Wejdź do tego tematu: Kliknij ten napis aby przejść do tego tematu

Opublikowano

Witajcie, mam na Imię Michał i mam 15lat.

Zamieszkuję w Toruniu.

Jestem dość dobrze obeznany z J.Polskim oraz Angielskim.

Moje hobby to między innymi; Piłka Nożna, sport(biegam codziennie po kilka km), piłka nożna, informatyka, gry.

Mimo iż szkoła + moje zainteresowania zajmują mi dość dużo czasu znaje zawsze kilka godzinek aby pomóc w betach servwa.

Nick; Jeawl

Opublikowano

Witam mam 14 lat i interesuje się aktorstwem i informatyką;

Posiadam własny serwer dla kilku przyjaciół;

Mam mikrofon i znam dobrze angielski;

Lubię i znam się na minecrafcie;

Potrafię siedzieć na kompie do 6h ( nie żeby no life).

Nick w grze : perubb

Kontakt: PW na mpc

6gqn.png
Opublikowano

Witam.

Mam na imie Piotr ( w grze nickpiotroszko ) , jestem w wieku 14 lat.

Gram w minecrafta , ... od kiedy wersja Survival się pokazała.

Jestem ogarnięty emocjonalnie , może to potwierdzić wiele osób!

Moje zalety (według mnie ) : cierpliwy , dotrzymujący słowa , spokojny , i co najważniejsze

umiem poradzić sobie w grupie .

Nick w grze: piotroszko

Kontak : PW tu na forum lub steam "f0lock".

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

ja też się Zgłaszam mam premium Nick TerraSBX999

mam konto od 16 grudnia ale wcześniej grałem na piracie

ja też grałem na tym serwerze MpcForum

i fajnie się grało mam nadzieje ze teraz tez tak będzie

33876.png

32891.gif

33268.png

33886.png

Dajcie "+" jeśli pomogłem :D

mca.pngmca.png

Opublikowano

Witam.

Na imię mi Paweł i mam 19Lat.

Z Minecraftem przygode rozpoczełem około 2 miesięcy temu .

Na poprzedniej edycji serwera nikomu nie wadziłem , robiłem swoje i wymyslałem rózne fajne rozwiązania (system akwedukt - doprowadzenie wody górskiej do miasta dla każdego)

Nie marudze i mam kupę wolnego czasu (przerwa od studiowania -1rok).

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.

Nick w Grze : Nazirpl

Z Poważaniem :

Nazirpl

Opublikowano

Podanie na beta-testera

Mam na imię Kornel , 15 lat posiadam .

Nick w grze : Klaskaj

Miałem swój własny serwer MC i opanowałem umiejętność zakładania cuboidów .(nie wiem czy to ten sam plugin )

Byłem beta-testerem tamtego serwera ,chciałbym zostać również nim na tym i znam się bardzo dobrze na minecrafcie .

Potrafię pracować w grupie , wywiązuję się ze swoich obowiązków , jestem słowny , pisze poprawnie po polsku .

W minecrafta gram od 4-5 miechów i cały czas uczę się czegoś nowego , filmy , tuty , czerwony proch itp itd .

Lubię budować , na minecrafcie spędzam baardzo dużo czasu gdyż mam go na laptopie jak i na kompie .

Myślę że tyle wystarczy z mojej strony , liczę na pozytywne rozpatrzenie podania .

Skontaktować się ze mną można przez prywatne wiadomości na MPC bądź GG : 24457020

Opublikowano

zgłaszam sie na moda mam 18 lat mieszkam w Irlandii mam na imie łukasz

LinkinPark3.jpg

john-cena.jpg

Daj LinkinPark3.jpg,a będe wdzięczny.

Gra:Metin2

Server:ProMt2

Nick:CdoS

Lvl:110

Królestwo:Jinno

Rodzina:RJ17 :**

Gildia:TerrorCorps

Gra:Counter Strike

Nazwa:|<|<|H3@DSh0t3R--R!fl3m4n|>|>|

Server's:Różne na jakie sie trafi

Opublikowano

Cóż raz kozi śmierć

Widząc ile osób zgłasza się na beta testerów postanowiłem też się zgłosić

Witam wszystkich. Jak widać po moich postach nie jestem zbyt aktywnym userem na forum, lecz z wytchnieniem czytałem poradniki o minecrafcie aż zacząłem w niego grać. Gram niedługo coś koło 3 tygodni lecz myślę że mniej więcej ogarniam ;d. Jeszcze na żadnym serwerze na którym grałem (Było ich z 7) nie złamałem regulaminu gry. Mam 15 lat (Rocznikiem 16). Piszę poprawnie po polsku jak widać. Jestem szczery, odpowiedzialny potrafię pracować w grupie. W MineCrafta gram codziennie od 4-5h (zależy od dnia i czy akurat nie wypadam gdzieś z znajomymi). Mój nick w grze to MisioZelka. Skontaktować ze mną można się przez PW na MPC lub GG:9426542 oraz przez email: [email protected]

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Hmm.. mam pewien problem, gdy wejdę na serwer i już mam Downloading Terrain, gra włącza się na 1 sek i wyskakuje błąd "Disconnected Server Logged in from another location."

O co chodzi?

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

lub ktoś jest zalogowany. Musisz pogadać z adminem aby zbanował tamtego kolesia (na ip) i wtedy wbijesz

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

@bug są nie można znalesc zlota diamentu i srebra @bug 2 jak ktoś sie loguje 2 razy wszyscy maja lagi wtedy ;... mam ss jak koles bugowal serwer logowaniem

za wysoka sygnatura

Opublikowano

jestem beta-testerem (tak pisze na liście) a na serwer nie moge wejść, ciągle mi wyskakuje że off ;d jest wl ? czy rzeczywiście serwer off ?

Opublikowano

No to ja proszę o bana dla kolegi który się pode mnie podszywa, zarejestrował się na moim nicku i nie mogę się zarejestrować...

Moje IP : 88.156.117.136

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Mam pytanie - Jakie kryteria trzeba było spełnić aby zostać beta testerem? bo mnie omineli choć brali z góry na dół ;/

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Prawdopodobnie brali na zasadzie "Kto pierwszy ten lepszy", więc połowa się nie dostała.

No właśnie tak brali...

tylko że ja byłem 13 a wzieli 46 osób pomijając mnie*... (* czyt: brali all prócz mnie)

Opublikowano

Tym płaczem potwierdzacie że Geoning podjął prawidłową decyzję nie biorąc was do grupy osób z przywilejem testowania serwera.

Mówię, że czuje się oszukany a nie wyżalam się...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...