Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobić Pieniądze W Wieku 11 Lat?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

11 lat 600-800zł miesięcznie marne? Pierdolnij sie w czoło i to mocno. Moja mama kurwa zarabia 700zł a Ty kurwa wybrzydzasz w wieku 11 lat. Szlag mnie trafia jak widze takich ludzi. Za ulotki 5zł na godzine? 10groszy od ulotki.. czy tam nie wiem ile

Za to odpowiedz normalnie całowałbym cię po nogach ^^ ( W przenośni )

@topic

Poczekaj aż dorośniesz i zaczniesz zarabiać w Polsce bidą śwista :(

reflink

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja was nie rozumiem, czemu na niego tak wskoczyliście, że nie zarobi 1000 zł na dzień ? Na 99 % to prawda bo są sposoby na zarobienie takiej sumy pieniędzy. Może on na maksa nie przemyślał a może i przemyślał kupno skutera więc też nie wiem o co sranie. Jeden woli piłke nożną, drugi koszykówkę, trzeci komputer, czwarty skuter , piąty rower ? co to za róznica ? każdy ma swoje inne upodobania i należy to uszanować.

co do topicu : ja bym pracował byle gdzie, byle by dostać pieniądze ;)

Opublikowano

Założyciel tematu to dzieciak. A na taki skuter mozna na dyskotece w 15 minut zarobić :) ( lub w szkole )

Opublikowano

karty... Ale na wies go bede bral. A i Yahiko chodzilo o to ze komus odrabial lekcje (ale ja swoich nie chce odrabiac komus nie bede odrabial xD)

Od 13 lat karta motorowerowa. Ale ja go na wies biore xD

Rok.

Jesli myslisz ze jestem bogatym szczeniakiem ktory nie wie czego chce to sie mylisz. W kogo pierdolne na bezludziu? (Wies)

Jak bd mial 18 lat i normalna legalna kase to bede zbieral na scigacza , albo motocrossa.

Gówniarzowi? Może ty mieszkasz na jakiejś wsi i u Cb 1 osoba w miescie/wsi niepelnoletnia jezdzi skuterem , ale w moim miescie sa dwie grupy motocyklistow [MCR] - Motor Club Radom = prawie nikt nie jest pelnoletni i jezdza skuterami , AGR - Adrenalina Group Radom = kazdy jest pelnoletni , jezdza skuterami.

CHUJ nas obchodzą twoje obsrane grupy motocyklowe, niepełnoletnich zapierdalaczy na skuterach.

Kup tego ścigacza czy inny chuj, mam nadzieję, że zginiesz bo psujesz atmosferę na tym świecie.

Mam nadzieję również, że nie znajdziesz pracy za te nawet 600zł, skończysz, kurwa, studia i będziesz próbował się zajebać o posadkę w McDonaldzie, obsrany leniu. GIŃ.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Tak odbiegnę od tematu...

YellowViper, ile ta Twoja koleżanka bierze za godzinke ? :D

Nie wiem.. Stówa wystarczy :D

Nie ma to jak się chwalić, że ma się koleżankę kurwę.

To dla Ciebie powód do dumy? Heee.

W sumie to dawno się z nią nie widziałem i nie utrzymuje kontaktów.. Ale ją znałem :)

yellowviper

A ja mam pokój pelen kurw. Ladna bajka nie?

To nieźle.. Gratulacje.

Zamknijcie już ten topic..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...