Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobić Pieniądze W Wieku 11 Lat?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napewno ktoś ci da 600-900zł za roznoszenie ulotek czy coś jeśli masz 11 lat . Nawet nikt cię nie zatrudni chyba że na czarno . Trzeba mieć 16 lat + pozwolenie rodziców .

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chłopie jeśli jestes chłopcem lub dziewczynką i masz ładną/brzydką buzie i zgrabny/gruby tyłek to stań pod mostem i rob loda...

Jesli dla ciebie 500-800zl miesiecznie to malo to polecam sposób wyżej :)

Opublikowano

Uważam że to hcyba wyjaśnione ^^Ja w wieku 11 lat robiłem prace domowe ;)Jedna za dyche,szczególnie te z angola szybko schodziły...Raz mi się udało stówke zarobić przez tydzień...Ale teraz żałuję że to robiłem;p

Robiles to dla siebie idioto, dla swojej przyszlosci, gdybym mial takiego bachora, tez placilbym mu zeby sie uczyl.

Jakie czasy nastaly zeby dzieciom placic za uczenie sie.

ja pierdole

@topic

kupuj motorynke, pamietam jak dostalem na 1 komunie :<

zajebista, do teraz sie trzyma.

zarabiaj na ulotkach, btw.

jesli mieszkasz w miescie (wnioskuje po ulotkach)

to gdzie Ty tym bedziesz jezdzic, skoro nie masz prawa jazdy? czy tam karty?

logo_black3.png

Opublikowano

Najlepiej by bylo jakbym zarobil 1000 zl w jeden dzien i by byl spokoj  .

jebnij sie w czolo.

W wieku 11lat mozesz co najwyzej ziemniaki na polach zbierac. Chociaz moze nawet do ziemniakow Cie nie puszcza. Ulotki? Zapomij.. Ja mam 15 i nie chcieli mnie wziasc.

Poucz sie to Ci rodzice za oceny kupia.

Opublikowano

Kupujesz sadzonki pomidorów lub innych "niewinnych" roślin sadzisz one rosną, potem na jarmark i sprzedajesz dziennie idzie zarobić ok. 40/50zl na pomidorach.

Zajebiście aa ? Zawsze też możesz kupować fajki od ruskich po 3zł i sprzedawać po 6/7, najlepiej schodzą mallboro, wiem bo gdy brak budżetów trzeba sobie radzić ;p

Ahh no tak masz 11lat, pozostaje żebranie od starych na skuter i obietnice że jak ci go kupią to bedziesz miał same 5(bdb) ;p

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

on chce koxić na ulicy

Ja niedługo bd roznosił ulotki

30 zł/dzień

30 zł * 7 = 210 zł/tygodniowo

ps: pierdolnij się w łeb.

Opublikowano

Właśnie od takich dzieci mi się zygać chce... Mają kasę ale im nie wystarcza... A poza tym po co takiemu gówniarzowi skuter ??? Pojedzie i jeszcze w kogoś pierdolnie.

Wg mnie wstrzymaj się z tym aż do czasu jak trochę dorośniesz

@edit

Często jest tak że jak nie masz 15 lat to nie możesz ulotek roznosić :]

tCGj4L.png

Opublikowano

po co mu skuter ? Niech rowerem jeździ, na pewno zdrowiej i ekologicznie :)

Ja zbieram na licencję IP.B :D

Opublikowano

Robiles to dla siebie idioto, dla swojej przyszlosci, gdybym mial takiego bachora, tez placilbym mu zeby sie uczyl.

Jakie czasy nastaly zeby dzieciom placic za uczenie sie.

ja pierdole

@topic

kupuj motorynke, pamietam jak dostalem na 1 komunie :<

zajebista, do teraz sie trzyma.

zarabiaj na ulotkach, btw.

jesli mieszkasz w miescie (wnioskuje po ulotkach)

to gdzie Ty tym bedziesz jezdzic, skoro nie masz prawa jazdy? czy tam karty?

karty... Ale na wies go bede bral. A i Yahiko chodzilo o to ze komus odrabial lekcje (ale ja swoich nie chce odrabiac komus nie bede odrabial xD)

idź żebrac... nosz kur*a co ty kombinujesz P.S. skuter od 14 lat z tego co wiem ;d

Od 13 lat karta motorowerowa. Ale ja go na wies biore xD

a tak pozatym masz jeszcze dwa lata na zebranie kasy bo motorowery od 13 lat

Rok.

Właśnie od takich dzieci mi się zygać chce... Mają kasę ale im nie wystarcza... A poza tym po co takiemu gówniarzowi skuter ??? Pojedzie i jeszcze w kogoś pierdolnie.

Wg mnie wstrzymaj się z tym aż do czasu jak trochę dorośniesz

@edit

Często jest tak że jak nie masz 15 lat to nie możesz ulotek roznosić :]

Jesli myslisz ze jestem bogatym szczeniakiem ktory nie wie czego chce to sie mylisz. W kogo pierdolne na bezludziu? (Wies)

Jak bd mial 18 lat i normalna legalna kase to bede zbieral na scigacza , albo motocrossa.

Gówniarzowi? Może ty mieszkasz na jakiejś wsi i u Cb 1 osoba w miescie/wsi niepelnoletnia jezdzi skuterem , ale w moim miescie sa dwie grupy motocyklistow [MCR] - Motor Club Radom = prawie nikt nie jest pelnoletni i jezdza skuterami , AGR - Adrenalina Group Radom = kazdy jest pelnoletni , jezdza skuterami.

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

karty... Ale na wies go bede bral. A i Yahiko chodzilo o to ze komus odrabial lekcje (ale ja swoich nie chce odrabiac komus nie bede odrabial xD)

Rok.

Jesli myslisz ze jestem bogatym szczeniakiem ktory nie wie czego chce to sie mylisz. W kogo pierdolne na bezludziu? (Wies)

Jak bd mial 18 lat i normalna legalna kase to bede zbieral na scigacza , albo motocrossa.

Gówniarzowi? Może ty mieszkasz na jakiejś wsi i u Cb 1 osoba w miescie/wsi niepelnoletnia jezdzi skuterem , ale w moim miescie sa dwie grupy motocyklistow [MCR] - Motor Club Radom = prawie nikt nie jest pelnoletni i jezdza skuterami , AGR - Adrenalina Group Radom = kazdy jest pelnoletni , jezdza skuterami.

Ty sie lepiej kuzwa ucz bo twoja matma wymięka.

Na wsi? Wpierdolisz się w rów, może złamiesz sobie nogę to będziesz miał niesmak do motorów.

Od razu mówię że jak chcesz sobie kupić ścigacza to weź podpisz wniosek o oddanie organów jak będziesz dorosły może w ten sposób komuś pomożesz bo w tym momencie to wszystkich prowokujesz.

Średnia zginięć dziennie na ścigaczach wynosi 15 osób.

Opublikowano

Xemon12 pierdolnij sie.

czlowieku 17 mam 12 urodziny wiec za rok kurwa i 10 dni bede mogl zrobic karte motorowerowa...

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

@up2 zamknij morde bo widze z tego że każdy ma ciebie dosyć

Taki dzieciak a przeklina nie ładnie ciekawe co na to mamusia by powiedziała

Masz jeszcze mleko pod nosem i jak dla ciebie 600zł to gówno to pierdolnij sie w łeb

I nie posraj się tym swoim skuterkiem bo jak dla mnie to jebane gównno pierdzące

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano
A wiec tak - ulotki (tzn. gazety) odpadaja bo jest duzo blokow u mnie w miescie i sie roznosi na pietra(wiekszosc wiezowce) i za duzo roboty za marne 600-800 zl miesiecznie. (zalezy jaki dostawca ulotek)

600-800zł miesięcznie do dla ciebie mało? Za dużo roboty?

Bedziesz jeszcze kiedyś chciał zapierdalać z ulotkami za te 600zł, a będziesz miał inna robote.

Pizdnij się w czoło ale tak naprawdę mocno. W tym wieku gówno zarobisz więc daruj sobie tego pizdryka bo to i tak gówno.

; )

Opublikowano

Rok.

1.Dla twojej wiadomości mieszkam w mieście

2.Gówno mnie obchodzi czy jesteś bogaty

3.kogo obchodzą jakieś jebane grupy motocyklistów ?

Bardzo bym prosił kogoś o zamknięcie tego tematu... dostał parę propozycji to niech się cieszy...

ROBI SIĘ TU SPAM :]

tCGj4L.png

Opublikowano

@up

Popieram niech sie cieszy ze ma co wpierda*** [jesc]. Do zamknecia a i masz minusa xD

LysyChorwat.png

Jeśli możesz, daj

delete.png

Opublikowano

600zł mało?

Po co tyle klniesz? Najwyższy czas do szkoły na lekcję języka polskiego i rozpoczęcie czytania książek, bo z tak ubogim słownictwem nie wiem jak by wyglądała rozmowa, by zakupić taki "skuter". Nie za wczas na takie zakupy? Kup sobie rower, coś z tego będziesz miał i w niektórych sytuacjach wiele szybciej dotrzesz na miejsce niż tym swoim skuterem.

Powiadasz, że kupisz sobie ścigacza? To kup, ale po co ci teraz skuter? Poczekaj do osiemnastki i wtedy kup sobie skuter bądź inny pojazd jednośladowy skoro tak bardzo ci na nim zależy, co wnioskuję po tym, że skuter jest ważniejszy niż całe życie.

A teraz przechodząc do tematu: Roznoszenie ulotek, pomaganie starszym osobom(nie wiem jak przyjmą takiego dziwnego człowieka jak ty, ale możesz sprawdzić), pomaganie rodzicom.

Opublikowano

Dzieciaku szczym ryj i z szacunkiem do starszych. Pokaz mamie jaki kozak jestes na forum przeklinajac k? Po co na nich wjezdzasz jak maja racje?

Zapomnij o skuterze i idz spac.

Kiedys stracisz rodzicow to docenisz kazdy grosz. Nikt do konca zycia utrzymywac Cie nie bedzie. Kiedys to zrozumiesz.

Po napinaniu obstawiam, ze jestes taki "slaby", ze go nawet nie utrzymasz >.<

Opublikowano

Dobra temat zbędny spam ja tygodniowo dostaję od babci okolo 30 zł więc nic nie na marne. Pracuj a na dobre wyjdziesz ja mam za niedługo 14 lat a ty tu płaczesz -.-

Pomogłem? Postaw add.png

Nie pomogłem? Nie stawiaj nic!

8726.gif25358.gif

minecraftus.png

50 postów [x] Mam mało postów ... Wiesz dlaczego?

100 postów [x] Bo nie spamuje jak neo kid!

150 postów [-]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...