Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Karta Graficzna Minecraft Pada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec moj problem wyglada nastepujaca gram sobie w minecrafta i po jakims czasie zacina sie, przestaje dzialac i wyskakuje mi taki komunikat prolbem.jpg. Nie wiem co z tym mam zrobic mam win 7 64 bitowy system i karte graficzna ati radeon 5750. Prosze o pomoc z gory thx

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Spróbuj reinstalacji minecrafta (zaraz się przyczepią że czytać nie umiem ).Jak nie pomoże to , to samo co wyżej

Opublikowano

open GL'a ściągnij

:D porada roku. ja bym usunął sterowniki całkowicie, restart kompa + instalacja najnowszych.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

po pierwsze programem dowolnym (ja polecam TuneUp) defragmentacja dyskow nastepnie czyszczenie rejestrow i defragmentacja rejestrow nastepnie sciagniecie javy 6-7 oraz najnowszych sterownikow nie wiem jakie sa teraz chyba 11.6 (moge sie mylic :) ) ? cos takiego stronke producenta sam znajdziesz po tych czynnosciach powinno byc ok a i usub calkowicie minecrafta wczesniej przed calym zabiegiem lz folderu c jak i tam gdzie odpalasz plik startujacy !

Edytowane przez gargol12