Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania Na Temat Pluginów Bukkit

MadMike41

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam problem z pluginem myworlds dałem go tam do folderu plugins uruchomiłem serwer (bukkit) sprawdzam czy jest aktywny komendą /plugins jest na zielono potem chcę wygenerować nowy świat komendą /worlds create pisze opis tego świata seed itp i jeszcze pisze na czerwono error... coś w tym stylu.pomoże ktoś.wersja 1.8.1

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

1.3 Pliki serwerowe by Domos taa nie tylko tutaj ale czasem mam tak że odpalam niektóre pliki sam nie wiem jak xD nic się nie uruchamia ale ciągle coś obciąża mój komputer pomoże ktoś? a mogłbyś/mogłabyś podesłać pewnego czystego craftbukkita? ;/

Opublikowano

Hej, może i ja sie dopytam :D

1. jak w essentials podczas gdy na serwerze jest kilka osób a jedna z nich idzie spać(w nocy) nie robił się dzień ?

2. wiem że kiedyś był plugin, jeśli nie masz permissi to nie wyskakuje ci już więcej "You don't have permission", wiecie jak to sie nazywa / jak to ustawić ? - sprostowanie :) jeśli nie masz permissi to nie wyskakuje ci takie info czyli dalej pusty czat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...