Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vitaliamt2[Pl] [Dedyk]

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak Wy ale ja po ściągnięciu klienta mam w nim trojana i brak pliku odpalającego .exe

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moi mili. Żadem ułamek bazy nie jest jego, bo to właśnie dlatego mu nie zapłaciłem, gdyż podesłał mi popsutą bazę i serwer padał. Klient nie jest twój, bo w Polsce chyba nikt nie ma swojego clienta, a zresztą i tak zaraz te twoje śmieszne prawa autorskie mi się nie przydadzą, bo połowy rzeczy które miałeś dodać nie dodałeś. Już cały client jest prawie przerobiony przeze mnie.

A teraz wygodnie usiądźcie Ci co znacie się na przerabianiu client. Ta osoba zwana Kojak chciała za clienta 300 zł. Myślał, że jestem naiwny i zapłacę mu 300 zł za to, że pobrał kilka rzeczy z mpc forum, rozpakował pliki clienta i wkleił do root, pc, pc2 i tak dalej. Mój miły kolego ja już mam pobranego innego clienta, bo jak sam wiesz twojego nie da się rozpakować i niedługo na stronie głównej pojawią się aktualizacje i w tych plikach nie będzie ani skrawka twojej pracy, bo właściwie i tak nic nie zrobiłeś... wszystkie rzeczy o jakie prosiłem gdyby były dodane to chyba byłoby widać teksturki co nie?

Teraz clienta sam umiem tworzyć i wszystko robię sam od początku.

Baza od podstaw ( mogę podesłać link gdzie pobierałem) jest robiona przeze mnie. Wszystkie tłumaczenia itp itd.

Jeżeli chodzi o kolegę to kolega myśli, że jestem głupi wgrał mi swoją bazę, a na następny dzień usnął całe tabele player (swoją) twierdząc, że ktoś wbił do bazy. No to ja powiedziałem niech wgra ponownie, a on, że usunął i nie ma jej na kompie i już nigdzie. No nie wierzę, że usunął swoją pracę.

Mój serwer przynajmniej ruszył, a nie jak ta cała wasza Alarma nad którą pracujecie i skończyć nie możecie. Ja robiłem wszystko sam , a was ilu jest i postępów nie widać.

Odnośnie wieku wątpię czy komukolwiek to przeszkadza każdy chce sobie pograć. Mam 14 lat a jestem bardziej mądrzejszy i ogarnięty od was. Sory, ale nie będziesz wypisywał tutaj o mnie taich rzeczy. Pozdrawiam miłego Kojaka i cały Team Alarmy. Ciekawe kiedy ruszycie...

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

server off ? bo stronki nie wdzialaja /

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

odświeżam

Zapraszam na naszego TS!!

teamspeak3k.png

Adres: 188.165.206.170

Porty: 9987

Nickname: Dowolny

Możliwość dostania swojego pokoju po skontaktowaniu się z adminami na TS

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Bez obrazy ale kierzek, Ty nawet nie wiesz gdzie pliki wklieić..musiał Ci Kajobecha pomagać..

I Ty chlopie chcesz mieć dedyka ? Busahahah..życzę Ci aby server padł po dwóch dniach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam.

188.165.206.170 - Ip serwera.

Będę udostępniał wszystkie informacje na temat serwera ( postępów w jego zniszczeniu )

Do niedawna byłem tam Gm'em , administracja uznała że faworyzowałem postać osobistą co jest bujdą ponieważ [GM]KANE2596 powiem tak "z dupy" nagle miał prywatną postać 90 lvl..

Jakiś gość podszył się pod mnie i oczywiście DOROSŁA administracja uwierzyła A to że byłem na Ts'ie i nie miałem chęci aby sprzeczać się z całą tą chołotą przytaknąłem aby dano mi spokój..

Jednak S0NiK ten dziwny człowiek pochopnie wyciągnął wniosek i powiedział to Kierzkowi (Głównemu Adminowi)

Przecież nie będę pracować w takim Teamie bez zaufania... więc odszedłem ale nie usłyszałem żadnych dowodów przez jakie zostały moje konta usunięte i w ogóle tej sprzeczki..

Ważne przecież że ktoś tak powiedział a Ty nie masz już Gm'a

Liczę na plusy ponieważ wiem że serwer i Team ma tutaj wielu wrogów a przedstawiłem prawdziwą naturę tego Teamu ! Haha !

Liczę także na wasze wsparcie bo zamierzam puścić ten serwer z torbami a was ZNIECHĘCAM do gry na nim..

Pozdrawiam.

oj tak jest popieram cię !!!!!

Walić ich wszystkich Dzieciaki i tyle a jeszcze ten zasrany Sonik To komplet Pedalców dał bym wam Rozmowy z GG do byscie się mnieźle pośmiali!!!!

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Jeżeli Ci pomogłam albo po prostu czytasz ten post to wejdź na

www.pajacyk.pl

www.okruszek.pl

http://habitat.pl/klikacz.php

i pomóż tym którzy nie mają takiego szczęścia jak ty.

Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki

Pomóż nam wspierać innych.

http://www.mpcforum.pl/topic/141110-pomoz-potrzebujacym/

Opublikowano

stronka chyba padła:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /homez.406/vitaliam/www/var/ustawienia.php on line 11

Brak po��czenia z Mysql !

qn2uyb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...