Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vitaliamt2[Pl] [Dedyk]

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lipa wogole mam neta 40mb/s a pobiera mi clienta z predkoscia 30kb/s no widze pro jest upload (lipa upload nie zagram :/)

bez reklam serwerów

Opublikowano

Proszę spolszczenie:

http://www.speedyshare.com/files/27205631/VitaliaMT2_spol_by_mikepolak.exe

A tutaj skanik:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ddd70524704fd45a1931e0f9d453a6f52e25b4da61b3fa8de8346602bab91d5c-1299264102

Nie wiem skąd 13/43

Nie chcesz. Nie pobieraj!

Nie to, że jestem skąpy, ale...

LICZĘ NA +

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

Chciałem wykorzystać te spol i wrzucić na stronkę, ale niestety tak zawirusowanej rzeczy nie wrzucę.

W najbliższym czasie pojawi się spolszczenie oficjalne Vitalii

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Weście mi powiedzcie dlaczego nie moge sie zarejestrowac.. ciagle mi pisze " przepisz poprawnie kod obrazka" przeciesz 10 razy sie nie pomylilem co nie??

Opublikowano

ale mam speeda pobierania pff 25 godziny pobierania po chu.... robić serwer bez lunchera a skoro serwik bez lunchera to może byście dali jakiś inny hosting no-limit wtedy by się mi pobierało 10 minut nie polecam serwera !! -

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano

Mozecie sie zarejestrowac?? Bo ja nie.. Kod z taka dokladnoscia przepisuje a tu nadal nic.. tylko wkurwiajacy komunikat przepisz poprawnie kod z obrazka..:/

Pomoz ktos

Opublikowano

Pytanie do administratora. Dlaczego mojego spolszczenia nie możesz wrzucić. Działa. To nie jest keylogger ani nic podobnego. Robione najnowszym Metin2 Connect Changerem, więc nie wiem o co chodzi.

Pozdrawiam.

Poza tym i tak działą 1hk itp.

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

lipa serwer nie polecam grac 0/10 gm wyzywa na priv? lol pozdro dostalem bana za obraze a admin nie obrazil bo napisalem ze nie potrafia zrobic serwera bo polowa graczy na 3 reke a 2 polowa nie ma :/ za 100 pelerynek musimy zaplacic 800k przy dropie yang po 8k zycze powodzenia oby serwer padl po 2 dniach

bez reklam serwerów

Opublikowano

Już prawie wszystko gotowe ProGamer jak nie wiesz to nie mów ile mam lat bo nie mam 13 tylko 15 to raz. Dwa serwer umiem ogarnąć tylko opuściłem jedną rzecz przy zabezpieczeniach i jak się nie znasz to nie mów, proszę.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Witam.

Mogę wam zapewnić, że z GM mode nie będzie już problemów. Są takie zabezpieczenia, że komar się nie przemknie. Myślę, że firewall, quest, zmiana komendy i komenda to wystarczające zabezpieczenia?

Przepraszam za wszystkie problemy Pozdrawiam i Zapraszam.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Serwer to syf... Administracja jeszcze gorsza. Robiłem przy tym serwie i wiem co mówię ; ] Ułamek bazy mysql jest mój mało tego zrobiłem dla nich clienta... Admin to dziecko mające 14 lat. Czemu to chuj? Kutas mnie i kumplowi miał zapłacić za robotę jednak, gdy wszystko skończyliśmy to koleś przestał się odzywać... Serwera nie polecam. Mało tego raktycznie bez mojego pozwolenia korzystają z mojego clienta co możecie zauważyć po licznych prawach autorskich...

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Witam.

Kojak słuchaj , pomagałeś coś przy serwerze.. z tego co wiem to specjalnie opóźniłeś tylko start..

Zrobiłeś tyle co potrafi przeciętny 11-latek który miał jakąś styczność z robienie serwera

To że client podpisany jest Twoim name to nie znaczy że go robiłeś , dodałeś jakieś mało znaczące rzeczy i się plujesz że zrobiłeś clienta , jest to żałosne !

Ekipa kojaka , Ci wszyscy Criss Fawi i tak dalej krytykują serwer bo niszczyli tylko serwer a teraz jak nic nie mają to krytykują i robią wszystko byśmy poszli z torbami a my się nie damy.

Pozdro i elo.

SGameMaster Insomnia

GameMaster N-metin

GameMaster VitaliaMt2

Czekam na dalsze propozycje

avatar205773_6.gif?coremetrics=gemius.

Tiveria

Królestwo - Shinsoo

Gildia - ......

Nick - **********

LvL - 53 - Zbieram na eq

Profesja : Dagger

Opublikowano

Już nie bądź taki dyplomata bo wnioskuję że jesteś sztywniak , i nie zgrywaj takiego twardziela bo ja mogę powiedzieć wiele rzeczy co zrobiłem a nic w tym prawdy.

Jeśli chcesz mnie już obrażać to zapraszam na naszego Tsa. !

IP : elite-ts3.pl

Port : Nie zmieniamy

Kanał : VitaliaMt2 - Dedyk

Hasła - vital

SGameMaster Insomnia

GameMaster N-metin

GameMaster VitaliaMt2

Czekam na dalsze propozycje

avatar205773_6.gif?coremetrics=gemius.

Tiveria

Królestwo - Shinsoo

Gildia - ......

Nick - **********

LvL - 53 - Zbieram na eq

Profesja : Dagger

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...