Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Pliki Serwerowe Bukkit (Edit By Nismons)

NismonS

Co mam dalej robić?  

247 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam:

• Kontynuowa? swoj? edycj? plików. S? super i z nich korzystam!
    • We? mi id? st?d! Nie kontynuuj tego badziewa! Inni na forum ci? przerastaj?!
    • Nie mam zdania. Jak lubisz to kontynuuj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki macie sprzęt? Pamiętajcie że na Win więcej niż 15 osób nie uciągniecie. Mając nawet 4GB ram, java weźmie tylko ~1,5GB

refy w sygnie RMCF1902

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem, otóz gdy wgrałem pliki WORLD ze starego serwera, żeby nie robić wszystkiego od nowa, to tymczasem nie mogę w ogóle wejść na serwer, cały czas pisze LOG IN a później Connect Lost. Tak, zmieniłem IP serwera. Ktoś wie dlaczego?

r26gh5vren28_t.jpg

Wielce zafascynowany Minecraftem.

Opublikowano

WTF

94226901.png

Mam 4GB ramu a na serwer max 1350M wejdzie ;/

I gdy wejdę na serwer mam komendy tylko dla zwykłego gracza, dodałem się do Permissions , OPS i nie wiem ocb dalej

"Odstawiłem leki farmakologi narka, wystarczy bletka top i zapalarka!" Kali-Haj

"Tu jeszcze można coś opalić" Molesta Ewenement - Wole się nastukać

(_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅­­­­­­­­я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_­̅­_­̅­_­̅­(­)­ڪے

Opublikowano

Dobra, już ten problem rozwiązałem. Teraz pojawił się kolejny. Gdy mój kolega wchodzi na serwer, to go co parę minut wyrzuca i pisze "stoisz w miejscu" czy jakoś tak. Ktoś wie, co na to poradzić?

r26gh5vren28_t.jpg

Wielce zafascynowany Minecraftem.

Opublikowano

Wywal plugins AFKBooter i wklej NoAfk. Mam dla was nową paczkę ale udostępnię ją wam jak wyjdzie minecraft 1.6, bo teraz nie ma sensu.

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Fajne masz te pliczki, ale mogę prosić na inny upload, bo nie mogę tego ściągnąć. Oczywiście plusik leci :D

Nie ma ;(

Opublikowano

wpisz w grze /op nazwa to da tej osobie admina

------------------------------------------------------------------------

NismonS dodaj na skype.

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

wpisz w grze /op nazwa to da tej osobie admina

Źle mu tłumaczysz. jak doda go do op to będzie miał pełną kontrole nad serwerem. Będzie mógł resetować, zatrzymywać serwer

Dodaj go w permissions

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Pliki na wersje dam najszybciej jak się da! Nie chce wstawić byle czego, chce wstawić porządnie zrobione pliki, żeby robić jak najmniej updata :D

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Co zrobić żeby tnt robiło szkody w terenie. Bo jak wybucha teren sie odnawia

Opublikowano

Chciałbym was poinformować że pliki 1.6.1 Extreme do Minecraft 1.6.* są już w 95% gotowe! myślę że dzisiaj już będą. Wiele nowości w plugins m.in Jobs, HelpPages(wszystkie komendy z serwera na wyciągnięcie ręki)...

Pracuje też nad nową witryną plików i mojego serwera

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Jak mam postawić cuboida żeby moi koledzy nie mogli tam wbijac itp(dałem im op bo bez op działa).I zebym mial napis Admin na fioletowo.Napisy już zrobiłem.

Opublikowano

Przecież napisałem wyraźnie NismonS jaki mam sprzęt:

Net: 8 mb na 2 mb

Komputer:

Procesor: Intel i7 930

RAM: 6 GB

Karta graficzna: Radeon HD 5970

Płyta główna: ASUS P6T7

Opublikowano

Nie będzie długo pewnie, bo bukkit.org znów będzie (chyba długo) pracował nad nowym silnikiem.

Oczywiście są wersje bukkita na 1.6, ale są to nierekomendowane wersje, z wieloma bugami i niedopracowaniami.

hollssygna.png

Opublikowano

Po wczorajszych testach doszedłem do wniosku że nie ma sensu teraz publikować pliki z niestabilnym bukkit. Jest masa błędów i bugów! Jeśli prowadzicie serwer i chcecie go sobie nie spieprzyć, TO ZALECAM NIE POBIERAĆ TERAZ BUKKIT!

Zostańcie przy 1.5_01. W necie jest pełno czystych paczek z Minecraft 1.5 np tutaj:

http://games-bot.pl/minecraft-1-5_01-%E2%80%93-crack-nick-changer/ 

refy w sygnie RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...