Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Steam Crack Wszystkie Gry.

Jeawl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cssqx.jpg

wam tez ten error wyskakuje ? Ignorowac to czy jak ?

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Jako że zainteresowałem się tym tematem i jest dość "świeży", postanowiłem się wypowiedzieć.

W grze cs 1.6 mamy INNY steam id więc tylko to nowe konto zostanie zbanowane.

Gry można pobierać w dzień i w nocy(ALE, nie mam pojęcia czemu tylko te nieliczne.)

Czekam aż komuś się uda znaleść, jak ominąć ten błąd.

Opublikowano

Ale wy jesteście głupiiii heheh, myślicie, że valve pozwoliłoby na takie coś ?

Sciągnij, ściągniecie, ale nie wejdziecie na servery only steam, wniosek jest jeden - to nie działa, a wy macie jakąś nadzieje hehehe.

Opublikowano

Ale wy jesteście głupiiii heheh, myślicie, że valve pozwoliłoby na takie coś ?

Sciągnij, ściągniecie, ale nie wejdziecie na servery only steam, wniosek jest jeden - to nie działa, a wy macie jakąś nadzieje hehehe.

No ok ale cs, cod4, fortress ufo itp. ściągnąłem i mogę grać.

A to jest już coś.

Co do tego czy się nie da, to się da.

Opublikowano

Niby spoko, ale cos mi nie pasuje.

Gra nie jest taka sama jak u kolegi, ktory kupil klucz steam do gry legalnie. M.in. nie moge wbic na serwery only STEAM, nie moge dodawac do znajomych i nie widze avatarow gdy gram... Ogolnie to NS i tylko jakby jeszcze dochodzi ta obawa o to ze wykryja i bedzie rzeczywiscie ogromna afera...

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

Po 1. Nie mogą Ci zbanować konta, ponieważ gry widzisz tylko Ty.

Po 2. Jeżeli to jest tak jak z PacSteam, to nie można ściągnąć każdej gry, tylko jest wypisana lista, które gry można ściągnąć.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Czytając temat (choć po części) to dochodzę do wniosku, że pobranie Battlefield: Bad Company 2 mi się nie uda... Czy mam rację ? Jeżeli jednak by mi się to udało, to czy gra jest w pełni po polsku (razem z dubbingiem) i czy można, bez żadnych kluczy, grać przez internet?

Opublikowano

Moze Ci sie udac jezeli nie bedzie serwer full... Ale jak ja chcialem pograc przez steam w cs'a to wgl to bylo NS a nie steam...

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

To jest CRACk nie hack na steam'a .

Crack-czyli widzicie go tylko wy.

Co do "steam is full, please try again later" to trzeba zablokować aktualizację, myk teraz jak to zrobić.

Opublikowano

Siema mam problem z zainstalowaniem pewniej gry wszystko pobrałem z godnie z planem ale gdy Chce zainstalować grę wychodzi Error Instalacja nie została Ukończona [15] za pomoc 5 i +

Gra sie nazywa Serious Sam HD

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Siema mam problem z zainstalowaniem pewniej gry wszystko pobrałem z godnie z planem ale gdy Chce zainstalować grę wychodzi Error Instalacja nie została Ukończona [15] za pomoc 5 i +

Gra sie nazywa Serious Sam HD

To znaczy, pobrałeś poprawnie ze steam i masz błąd przy instalacji z steam?

Opublikowano

To znaczy, pobrałeś poprawnie ze steam i masz błąd przy instalacji z steam?

Dokladnie tak

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Ja nic nie chce sugerowac, ani krytykowac, ale naprawde ten crack nic nie daje, oprocz pobierania gier, ktore mozna rownie dobrze pobrac za pomoca wujka google...

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

@niewiem32145

Napisz w oddzielnym temacie.

Twórcą tego programu NIE jestem ja, lecz ktoś inny, ja go tylko udostępniłem nie wiem czemu tyle PW dostałem na skrzynke.

.

Opublikowano

Czy ktoś już wie jak ominąć ten serwer full , ponieważ chciał bym ściągnąć CoDa Black Ops a nie mogę czekałem długo nawet dzień i nic, jeśli jest na to sposób to proszę napisać najlepiej tutaj na tym poście albo do mnie na PW. Bardzo proszę.

Opublikowano

Czy ktoś już wie jak ominąć ten serwer full , ponieważ chciał bym ściągnąć CoDa Black Ops a nie mogę czekałem długo nawet dzień i nic, jeśli jest na to sposób to proszę napisać najlepiej tutaj na tym poście albo do mnie na PW. Bardzo proszę.

Nie, trzeba by poszukać dogłębnie na necie, lub poprosić ot. kogoś, kto się na tym zna.

Opublikowano

nie rozumiem, wiem że jest update tego cracka ale jest tam chyba tylko 70 gier :/. nie wiem nie mogę znaleźć nic o tym w internecie.

Pozdrawiam

Opublikowano

No bo tego nie da się tak łatwo znaleźć.Zapewne nawet nie ma udostępnionego takiego sposobu na necie [steam dał by na to sposób i lipa].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...