Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzerzenie Przed Innogames

ARmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostrzegam was wszystkich przed "Debilami" którzy kapują do InnoGames. Wykorzystałem tylko wygląd miasta z plemiona a cały silnik robiłem sam i dostałem e-maila o następującej treści:

Zwracamy się z uprzejmą prośbą o natychmiastowe wyłączenie i usunięcie witryny dostępnej na Państwa serwerach pod adresem *********.

Powyższa witryna narusza wyłączne prawa autorskie firmy InnoGames GmbH do licznych grafik w niej zamieszczonych. Są one obecnie używane przez naszą firmę w licznych wersjach językowych gry TribalWars.net (wersja polska: Plemiona.pl)

Proszę o jak najszybsze ustosunkowanie się do tej treści i podjęcie odpowiednich kroków celem zaprzestania łamania praw autorskich

Pozdrawiam i czekam na informację zwrotną.

Więc uważajcie co robicie.

Specjalista
Opublikowano

Nie tak że mają kapusi, tylko sami chodzą i sprawdzają :|

Jestem młody i też się właśnie tego obawiam :(.

Niestety już nie będę publikował swojego serwera.

Opublikowano

Uśmiałem się niesamowicie, powiedzcie mi czemu infernal-wars.com jeszcze stoi i masa rumuńskich serwerów? Takie ostrzeżenia to wiecie...

A i zapomniałbym.

Pozdrawiam pana eXu, który myśli, że jak postawi serwer na LAN'ie czyt. hamachi, to IG się do niego przyczepi.

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Chwila chwila Kuba. Ale hamachi to wirtualny lan. Czyli to nie jest lan. Wgl. to hamachi to nieporozumienie. Po jakiego **** hamachi. ? Co Ci to da? ehhh.... Wracając do tematy serwer jest poza lanem czyli InnoGames może się przyczepić i kare nałożyć

madoxlogo.jpg

Opublikowano

PieSX, takie sprawy to na PW, ale Ty nie wiesz, że eXu tylko stawiaa na hamachi. A na hamachii too nic nie mogą zrobić, o to mi chodziło:D

Nie będzie niczego.

Opublikowano

@Kujonek a jest możliwość żeby postwić na jakimś innym programie prywatny serwer plemion ? bo przez hamachi inni nie mogą wejść nie wiem dlaczego .

W dupie mam te całe +

Opublikowano

@PiesX

Podepne jak chcesz...

@Top

A podaj E-Mail, z którego dostałeś tą wiadomość

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Przerób tą grafikę i nie przyczepią może się

----- Projekt Gry -----

Już zaczynamy robić :)

----- Informacje o grze -----

Szablon : .......... 100%

----- Inne Informacje -----

Specjalista
Opublikowano

W tym jest problem :|

Nawet jeśli idzie o ścisłość zmienienie grafiki nie pomoże :(

Opublikowano

On go przerabiał dopisywał skrypty dodatki grafike więc można powiedzieć jego

----- Projekt Gry -----

Już zaczynamy robić :)

----- Informacje o grze -----

Szablon : .......... 100%

----- Inne Informacje -----

Opublikowano

W grafice pozmieniaj małe szczegóły, np. na pałacu niech nie będzie latającej flagi i jakiegoś okna, wtedy to będą już twoje grafiki, nie łamiące praw autorskich (poprostu się na nich wzorowałeś) :)

Specjalista
Opublikowano

Rozmawiałem w tej kwesti z Team plemion i powiedzieli mi że nawet jakbym przeobił interfejs to i tak by się do mnie dorwali

Specjalista
Opublikowano

ale silnik ma full licencje,skrypty lub coś w ty mstylu też może zostać wyłapane, nie zanm się za bardzo,ale coś ogarniam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...