Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja Wprost Męcząca Dziewczyna

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pierdul ją do upadłego.

ewentualnie zrób jej kanapke z kutasem.

no i mozesz tez jej kupic smocze monety, ewentualnie maske emocji + jakiś fajny itemek +9

Opublikowano

po pierwsze skoncz z metinem

po drugie jesli ona gra w metina to graj w niego dluzej i kup jej smocze monety

po trzecie , jesli nie gra w metina, nie staraj się ja wciagac w niego

po czwarte, nie pierdol o komputerach bo dziewczyny tego nie lubia.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Jeśli nie chcesz się zmieniać to znajdź sobie inną dziewczynę... jeśli zależy ci na tej to:

1.Nie graj w Metina

2.Codziennie się myj żebyś przy niej nie śmierdział

3.Kup jej coś co lubi

4.Zaproś ją na kolację czy cuś w tym stylu

5.Idź z nią na zakupy... Prawdziwym dowodem miłości będzie wytrzymanie z laską w centrum handlowym...

Może jej przejdzie i wtedy nie rób nic :]

tCGj4L.png

Opublikowano

ja mam

-napisz do moda by zamknął temat, bo tracisz ją z każdą minutą spędzoną na mpc.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

STOOOP NIE ZAMYKAĆ TEMATU ! TEŻ CHCE COS NAPISAC

... ok chyba się udało.

Może nie przesadzaj z tymi kwiatami. Wystarczy zwykły sms na dzień dobry. Spacer? Ustaw jakiś status na gadu-gadu.

Ja np. mojej kobiecie dzisiaj zaserwowałem na śniadanie truskawki w czekoladzie. Żeby było taniej i efektowniej to kupiłem tylko kilka i użyłem czekolady z resztówki wczorajszego Prince-Polo ale mniejsza z tym. Skakała z radości :) Rusz głową.

f.png

Opublikowano

Tego kwiatu jest pół światu ;] Znajdź inną, po metinie można domniemać że masz 12lat więc chuja z tego wyjdzie ;]

Opublikowano

Proszę was o pomoc, moja dziewczyna mówi, że jestem za mało romantyczny. Co zrobić?

czlowieku jak ona ma ci nie mowic ze nie jestes romantyczny skoro masz 23dni na forum xD no life only :D

ktos naprawde ci dobrze napisal...

wyjdz z forum ,albo przynajmniej ogranicz korzystanie z niego

hersygna.png
Opublikowano

czlowieku jak ona ma ci nie mowic ze nie jestes romantyczny skoro masz 23dni na forum xD no life only :D

ktos naprawde ci dobrze napisal...

wyjdz z forum ,albo przynajmniej ogranicz korzystanie z niego

Co ma czas online do tego ile naprawdę siedzi na forum ?

Ja mam 16d a za dużo nie siedzę mpc gubi się w któreś z 10 zakladek albo minimalizuje przeglądarkę i w coś gram i zapominam i mi leci czas

Skoro dla tej jesteś za mało romantyczny to może czas poszukać takiej dla której będziesz wystarczająco romantyczny zmienisz się i wykosztujesz dla tej jednej a ona każe ci spierdalać więc olej ją póki masz jeszcze kasę w portfelu jeśli dziewczyna cie nie chce to nie wiadomo co byś robił to nic nie da

Skoro twoja dziewczyna cie męczy to kolejny argument związek nie powinien być męczący

s2c77Oa.png

Opublikowano

Autor , powiem ci że każda dziewczyna jest inna ;/ 1 lubi to 2 tamto nie ma jednej dobrej gadki na każdą Dziewczyne :)

a ja myślałem że ten tekst działa na każdą ;<

Hej bejbe, a może rozstąpi Ci się jakieś morze ?

@up.

nie pierdziel że ma się zmienić... ja sam siebie teraz nie poznaję ...

Gość Mounthains
Opublikowano

Powiem tak.

Jak Cie nie akceptuje, to powiedz jej nara. Jak akceptuje, to ciągniesz to dalej starając się.

Autor wcześniej prosil o zamknięcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...