Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja Wprost Męcząca Dziewczyna

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę was o pomoc, moja dziewczyna mówi, że jestem za mało romantyczny. Co zrobić?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Zapros ja na romantyczna kolacje. Tam gadaj jakies teksty typu:

"Dasz mi mape? Bo zgubilem sie w Twoich oczach"

Nie graj w metina :X

Opublikowano

powiedz jej cos romantycznego np pokaz dupe fajne masz cyce ty masz cipke jak rozetke a ja chuja mam jak zwierz cos takiego

68549311401751768977.gif38439395155699830962.jpg

56389560985979011114.gif55823224989103576596.jpg

92988364809678286161.jpg82569713143779616724.jpg

38261890468607937486.gif

69937617051364779681.jpgZbieram -

Opublikowano

powiedz jej cos romantycznego np pokaz dupe fajne masz cyce ty masz cipke jak rozetke a ja chuja mam jak zwierz cos takiego

Wracaj do Metina.

@Up

Dobry tekst :D

@Top

Zaproś ją na kolację, ułóż jakiś wiersz (poemat), wręcz jej kwiaty (róże, białe róże) i po prostu okaż jej twoje uczucia i emocje.

Serce Cię poprowadzi.

Opublikowano

Ok, zamknijcie już temat, bo niektóre odpowiedzi są bez sensu. Przemyśle ten dalszy związek :)

@adrian199520

Sam sobie wyjdź.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

stańcie gdzieś gdzie widać świecące się latarnie. Oczywiście w nocy/wieczorem jeśli będą gwiazdy i powiedz coś takiego "Wszystkie te gwiazdy są dla ciebie... Latarnie też" :]

A tak serio... Znajdź sobie nową :P

tCGj4L.png

Opublikowano

Łatwy sposób do ogarnięcia ;)

Kup jej różę lub idź z nią wieczorem na spacer do parku, mów jej komplementy, przytulaj i bądź czuły ale nie przesadzaj bo dziewczyny nie lubią zbyt miłych facetów.

Piona!

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Sądząc po pisowni wygląda na to, że masz 12 lat, ona pewnie nie wiele więcej. Na twoim miejscu zabrałbym ją w świat metina, założył jej nową postać szamankę i kupił maskę uczuć - ale uważaj, bo nie tylko wy byście mieli takową maskę, ona może to robić co chce i z kim chce. Poprzez pocałunek francuski, aż po zwykły. Dodatkowo wgraj sobie moda na gołe szamanki, myśle że w grze zobaczysz więcej jak w życiu realnym. Jeśli jednak jesteście starsi to polecam sex w różach - coś pięknego. Tylko uważaj, bo jeśli masz skończone 18 lat, a ona nie ma 16 to posądzą Cię o pedofilie. Możliwe, że nie będziesz chciał sexu, więc pozostaje tylko metin. Życzę powodzenia w dalszym życiu ze swoją "dupą", zarówno życia realnego jak i wirtualnego. Aaaa... byłbym zapomniał - możesz jej jeszcze wysłać przezent na nk z serduszkiem - wtedy dopiero będziesz romantyczny.

Pozdrawiam, Biuro Doradztwa Internetowego

1317454587-U195480.png

Opublikowano

ja tam stawiam, że trzeba być bardziej romantycznym, a nie ciągle gadać z nią jak z kumplem ale co ja tam wiem o.O

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

ahahahahhaah tekst jakiegoś typka z góry "Zapros ja na romantyczna kolacje. Tam gadaj jakies teksty typu: "Dasz mi mape? Bo zgubilem sie w Twoich oczach" mnie całkowicie rozjebał na łopatki :DDDDD

tak to jest jak sie zawiera związki w podstawówce które opierają się na powiedzeniu sobie cześć

Opublikowano

Jak ty możesz być romantyczny jak pytasz nas co zrobić? :O

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Do restauracji , do miasta , na koncert , do hotelu itp . Poprawi jej sie humor .

A tak serio kup jej smocze monety.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Do restauracji , do miasta , na koncert , do hotelu itp . Poprawi jej sie humor .

A tak serio kup jej smocze monety.

Idź graj dalej w Metina .

Wykuj stalke na + 11 i wsadź kd metina +7

Chcesz być romantyczny ?

Kup jej kwiaty lub misia .

Zaproś ja gdzieś .

Pochlebiaj jej .

Od razu zobaczysz efekty.

9368_gold.png

Opublikowano

Ehm , co to jest jakaś poradnia ? Zresztą czego Ty chcesz się tutaj dowiedzieć jak co 2 osoba pisze tylko swoje przeżycia z metina bo w inny sposób nie są w stanie być " romantyczni " .

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Po pierwsze nie graj w Metina, sam wiem bo moją dziewczynę wkurwiało na cud, kup róże, strzel patelnie i będzie git

Dobry , pomysł.

@omekpall

masz racje ;)

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Ehh ... powiem ci tyle Zostań prawdziwy nie zmieniaj się ;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Możesz też ugotować obiad , będzie w tym twoja praca i dziewczyny lecą na kucharzy , załatw jakąś muzykę i mów jej miłe rzeczy...

Opublikowano

Albo jescze lepsze będzie jak jebniesz jakiś opis na gg w stylu " Kc <3333", daj pinezke na naszą klase mówie od razu będzie miała mokro.

Nie wiem masz takie coś jak WYOBRAŹNIA ? nie wpadniesz na żaden fajny pomysł, czasem słowo "Kocham Cię","Masz piękne oczy" wystarczy i wcale nie trzeba gotować ani innych rzeczy robić.

Jeszcze zależy od kobiety.

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...