Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Multihack

x0Ph

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 pytanie do siTa.

Zacytuj mi gdzie w tym temacie porownuje moj cheat z cheatem nC?

Jak narazie widze ze ty to robisz...

Lubisz ponizac innych?

Opublikowano

x0ph nie chodziło mi o Ciebie tylko o piotrex :)

Nic do Ciebie nie mam.

100% niewykrywalne cheaty do każdej wersji Call Of Duty !

logo.png

Więcej info na moim profilu!

Opublikowano

Ja Ci odpowiem. Używam cheat'ów tylko dlatego, że 80% społeczności też go używa. Ty siedzisz i czekasz na darmowego cheat'a aby pograć przez dzień czy tydzień (( jak się uda miesiąc )) i jesteś zadowolony. Szukasz w necie kluczy i jedziesz na serwerach baz PB (( pewnie napiszesz, że masz orginał jak masz to fajnie )). Wiesz jaka jest różnica między mną a tobą ? Ja się potrafię dostosować ty nie.

Sam używałem darmowych cheat'ów i nie wyszedłem na tym dobrze.

Co do naszej reklamy - Nie piszę w tym dziale [sprzedam] hack'a. To co mam w sygnaturze to tylko i wyłącznie moja sprawa. Mój profil moje obrazki, opisy. Nikogo do niczego nie zmuszam.

Aż tak bardzo Cię to interesuje ? Może w ogóle tego nie mam.

A ja ci koleś powiem, że po 1. Mam oryginalny key, za nic nie zbanowany. Po 2, gra na czitach to 1 % mojej gry w cod4. Po 3, wolę grać Clan Base, ESL i tego typu mecze, zdobywać nagrody, mieć dobrą zabawę, i to jest esencja grania w call of duty 4, a nie non stop nakurwianie z aimbotem i wallhackiem, bo to poprostu nudne. Jeśli zdarzy mi się że jestem śmiertelnie znudzony albo coś innego, to włączam sobie czita i wchodze na server gdzie ludzie grają w męczennikiem, granatnikiem, a większość ma wh, i na takim serverze lubie sobie ponapieprzać z aima. Całkiem nie rozumiem jak można płacić za coś co rujnuje ci dobrą zabawę. Co z tego że zabijesz 100000 osob, jak nic ci to nie da jak wewnętrzna satysfakcja " o zabiłem tylu typa ale jestem zajebisty ". O wiele fajniejsze i ciekawsze jest granie turniejów i meczy, i ja wlasnie takie gram. Założył bym się o 1000 zł że na promodzie nie wyszedłbyś nawet z respa, bo jedyne co potrafisz to wciskanie LPM.

Nazywasz osoby kupujące cheat'y frajerami ? Nie pomyślałeś, że właśnie Ci frajerzy jadą takich jak ty na serwerze. Po co ta spinka o gre ? :O

Nie kłóćcie się o cheat'y na forum o cheat'ach :). Jedni grają na płatnych inni na darmowych, to jest każdego indywidualna sprawa ja w to nie wnikam, kto, na czym gra.

Moderator tego działu powinien pojechać z % dla tych, którzy wypowiadają się nie na temat i prowokują :). Zakończcie tą dyskusje, która do niczego nie prowadzi.

Cya :*.

A ja ci koleś powiem, że po 1. Mam oryginalny key, za nic nie zbanowany. Po 2, gra na czitach to 1 % mojej gry w cod4. Po 3, wolę grać Clan Base, ESL i tego typu mecze, zdobywać nagrody, mieć dobrą zabawę, i to jest esencja grania w call of duty 4, a nie non stop nakurwianie z aimbotem i wallhackiem, bo to poprostu nudne. Jeśli zdarzy mi się że jestem śmiertelnie znudzony albo coś innego, to włączam sobie czita i wchodze na server gdzie ludzie grają w męczennikiem, granatnikiem, a większość ma wh, i na takim serverze lubie sobie ponapieprzać z aima. Całkiem nie rozumiem jak można płacić za coś co rujnuje ci dobrą zabawę. Co z tego że zabijesz 100000 osob, jak nic ci to nie da jak wewnętrzna satysfakcja " o zabiłem tylu typa ale jestem zajebisty ". O wiele fajniejsze i ciekawsze jest granie turniejów i meczy, i ja wlasnie takie gram. Założył bym się o 1000 zł że na promodzie nie wyszedłbyś nawet z respa, bo jedyne co potrafisz to wciskanie LPM.

Pytasz " co ty robisz na forum cziterskim ?!" - otóż jestem ciekawy co ludzie potrafią zrobić, i jak doskonała jest ich technika. taka oto ciekawostka.

Opublikowano

Pytasz " co ty robisz na forum cziterskim ?!" - otóż jestem ciekawy co ludzie potrafią zrobić, i jak doskonała jest ich technika. taka oto ciekawostka.

Hahahahahahahahahahahahahahaha :D. Dlaczego wypowiadasz się tak jakbyś wiedział co robię z tym hack'iem ? Napisałem gdzieś na tym forum, że mam tyle i tyle fragów i jestem fajny ? Ogarnij się. Skąd wiesz, że nie gram CB, ESL czy czegoś innego ? Nie masz pojęcia kim jestem, co robię w jakich ligach gram. Wymyślasz bardzo fajne historyjki. Co mnie to interesuje, że ty grasz CB czy ESL ? Zapytałem się gdzie grasz ? Graj nawet w chińczyka przez internet mi to wisi.

Opublikowano

Hahahahahahahahahahahahahahaha :D. Dlaczego wypowiadasz się tak jakbyś wiedział co robię z tym hack'iem ? Napisałem gdzieś na tym forum, że mam tyle i tyle fragów i jestem fajny ? Ogarnij się. Skąd wiesz, że nie gram CB, ESL czy czegoś innego ? Nie masz pojęcia kim jestem, co robię w jakich ligach gram. Wymyślasz bardzo fajne historyjki. Co mnie to interesuje, że ty grasz CB czy ESL ? Zapytałem się gdzie grasz ? Graj nawet w chińczyka przez internet mi to wisi.

To moja odpowiedź na pewne żenujące posty typu:

"Ja Ci odpowiem. Używam cheat'ów tylko dlatego, że 80% społeczności też go używa. Ty siedzisz i czekasz na darmowego cheat'a aby pograć przez dzień czy tydzień (( jak się uda miesiąc )) i jesteś zadowolony. Szukasz w necie kluczy i jedziesz na serwerach baz PB (( pewnie napiszesz, że masz orginał jak masz to fajnie )). Wiesz jaka jest różnica między mną a tobą ? Ja się potrafię dostosować ty nie. "

Opublikowano

To moja odpowiedź na pewne żenujące posty typu:

"Ja Ci odpowiem. Używam cheat'ów tylko dlatego, że 80% społeczności też go używa. Ty siedzisz i czekasz na darmowego cheat'a aby pograć przez dzień czy tydzień (( jak się uda miesiąc )) i jesteś zadowolony. Szukasz w necie kluczy i jedziesz na serwerach baz PB (( pewnie napiszesz, że masz orginał jak masz to fajnie )). Wiesz jaka jest różnica między mną a tobą ? Ja się potrafię dostosować ty nie. "

Napisałem prawde.

Kończę cya.

Opublikowano

Hack działa w 100% tylko mam pytanie co do tego jeśli włącze aimbota to czy ten tekst (playername:fuk3d up by x0ph) po zabiciu kogokolwiek jest widoczny dla wszystkich ?

Opublikowano

Myślę, że tak :)

100% niewykrywalne cheaty do każdej wersji Call Of Duty !

logo.png

Więcej info na moim profilu!

Opublikowano

Hack działa w 100% tylko mam pytanie co do tego jeśli włącze aimbota to czy ten tekst (playername:fuk3d up by x0ph) po zabiciu kogokolwiek jest widoczny dla wszystkich ?

Jeśli wyłączysz w opcjach bota to nie jest widoczny

Opublikowano

Przed chwilą mnie wywaliło. Chyba już jest wykrywalny.

A jednak nadal jest niewykrywalny chociaż co jakiąś godzinę wywala za PB za multihacka. Szkoda też że hack crashuje między zmianą map. Trzeba na koniec mapy rozłączyć się i łączyć ponownie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niektore serwery sprawdzaja Shellshock Remover i inne opcje (zaznaczone gwiadką), wylacz je i sprawdz jeszcze raz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przecież ten user sobie z nas zartuje, jego dllki są puste, nie nie zawierają, hacków żadnych nie robi.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...