Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Multihack

x0Ph

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Features:
-Players ESP
 -Name ESP
 -Distance ESP
-Class ESP
 -Box ESP
 -Bone ESP
-World ESP
 -Explosive ESP(Claymory etc)
 -Heli ESP
 -Heli Distance ESP
 -PickUp ESP (bronie na ziemi)
-Radar 2D
-Efekty graficzne On/Off

-Aimbot
 -Autoshoot
 -Autozoom
 -Aim target
  -Glowa
  -Najlepiej widoczna kosc
 -Knife bot
 -Automatyczne odrzucanie granatow

-Misc
 -No Recoil
 -Crosshair
 -Killspam
 -Killsounds
 -Killstats
 -Thirdperson mode
 -Name stealing
 -Server Info
 -Shellshock Remover
 -Fullbright

PunkBuster Screen Shot Blocker
Hack Bypassed , Undetected

Kolory esp do wyboru.

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2cb2b73428b95f7a71b92a065438a70b6e728de506287879fc66f3e8fe2f7a50-1298640374

Injector:

http://www.ucdownloads.com/downloads/downloads.php?do=file&id=2834

Pozdrawiam i bawcie się dobrze ;)

@EDIT

Nierozumiem za co minusy?

CoD4.rar

post-287549-0-41773300-1298642761_thumb.jpg

Opublikowano

znowu niedziałające gówno. jak masz coś takiego wstawiać to wejdż na jakieś inne biedne forum... juz twój 4 fake, który wstawiasz.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Wszystko działa !!!!!! Wielkie dzięki! Jak ktoś nie wie jak otworzyć to PW do mnie!

//edit mi nie działają wh i chams. I grałem 1 mape cała i mi zaczęło " iw3mp.exe nie odpowiada"... wykakuiwać ;/ -lipa

To ja cos źle zrobiłem, bo już działa lajtowo tylko nie działają chams i wallhack

Opublikowano

Super hack! Zero bugow!

Jedyne bugi jakie znalazłem to gdy wciska się delete, crashuje grę , oraz radar zmienia wielkość na 1 x 1 centymetr ;o ale łatwo to naprawić komendą /compasscale 1. No i jeszcze bugi to z wh i chamsem. Reszta działa zajebiscie

Opublikowano

Moze instrukcja jakaś? Injectuje i jakis insert czy co?

sygnaturkak.jpg

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jedyne bugi jakie znalazłem to gdy wciska się delete, crashuje grę , oraz radar zmienia wielkość na 1 x 1 centymetr ;o ale łatwo to naprawić komendą /compasscale 1. No i jeszcze bugi to z wh i chamsem. Reszta działa zajebiscie

Mi tam nie crashuje ;x

Opublikowano

Mi nie działa. Ściągam COD4.rar wypakowuje plic cod4, dodaje do niego koncowke .dll injectuje tym injectorem, a w grze nic nie ma!!! Zaden insert ani nic.

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Eh ten cheat to gówienko ;)

za kilka dni pewnie będzie detected, ale teraz możecie się cieszyć niedopracowanym ESP lub zaglądnąć na mój profil :>

100% niewykrywalne cheaty do każdej wersji Call Of Duty !

logo.png

Więcej info na moim profilu!

Opublikowano
' timestamp='1298746045' post='2127982']

Darmowe cheat'y są dobre tylko i wyłącznie na serwery bez PB. Chyba, że ktoś ma dużo kasy i może sobie pozwolić na nowy klucz co tydzień.

A ja mam DARMOWY czit, niewykrywalny przez pb od 2 - 3 miesięcy, działa troche wolniej od netcoders i nie ma no spread, ale i tak zdarzyło się zajebać typow którzy kupili hacki ( nonsense). Sorry ale troche się z was śmieję że kupiliście hacki za krocie :D nazwy hacka nie zdradzam żeby nie robić autoreklamy. Chcesz to dodaj mnie na xfire i mozemy zagrać ^^ xf piorek1

Opublikowano

Sorry ale troche się z was śmieję że kupiliście hacki za krocie :D

I po co ten zbędny komentarz skoro nie wiesz jak jest ?

Opublikowano

Skąd możesz wiedzieć, że trochę wolniejszy od naszego i trochę gorszy skoro nigdy go nie miałeś.

//edit dodaje link do screenu na którym kumpel grał RAGE oczywiście na cheacie nC. Spróbuj go pobić to pogadamy.

KLIK

logo.png

Opublikowano

Sorry ale robieniem cheatow zajmuje sie dopiero od poczatku stycznia i mam 14 lat.

Jak na moj wiek i doswiadczenie to jest cos.

Opublikowano

Ok spoko, ja mówiłem tylko do tego typa co porównuje jakiś szajs z nC :)

logo.png

Opublikowano

Jakbyście robili naprawdę dobre boty to byście nie kazali za nie płacic tylko wystawiali za free i ciągle ulepszali, a nie za nielegalne programy jeszcze płacić.

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Jakbyście robili naprawdę dobre boty to byście nie kazali za nie płacic tylko wystawiali za free i ciągle ulepszali, a nie za nielegalne programy jeszcze płacić.

To nie oni je robią ;) w sumie racja, jak coś jest doskonałe , to nie każe się za to płacić, pieniądze w końcu same przyjdą. To pokazuje że sprzedawanie botów to "urabianie" frajerów i nic więcej

Opublikowano

odpowiedz mi tylko na pytanie, używasz cheatów bo jesteś taki słaby ? czy masz za duzo kasy ??

Ja Ci odpowiem. Używam cheat'ów tylko dlatego, że 80% społeczności też go używa. Ty siedzisz i czekasz na darmowego cheat'a aby pograć przez dzień czy tydzień (( jak się uda miesiąc )) i jesteś zadowolony. Szukasz w necie kluczy i jedziesz na serwerach baz PB (( pewnie napiszesz, że masz orginał jak masz to fajnie )). Wiesz jaka jest różnica między mną a tobą ? Ja się potrafię dostosować ty nie.

Sam używałem darmowych cheat'ów i nie wyszedłem na tym dobrze.

Co do naszej reklamy - Nie piszę w tym dziale [sprzedam] hack'a. To co mam w sygnaturze to tylko i wyłącznie moja sprawa. Mój profil moje obrazki, opisy. Nikogo do niczego nie zmuszam.

no a jak jest ? może jeszcze za darmo

Aż tak bardzo Cię to interesuje ? Może w ogóle tego nie mam.

To nie oni je robią w sumie racja, jak coś jest doskonałe , to nie każe się za to płacić, pieniądze w końcu same przyjdą. To pokazuje że sprzedawanie botów to "urabianie" frajerów i nic więcej

Nazywasz osoby kupujące cheat'y frajerami ? Nie pomyślałeś, że właśnie Ci frajerzy jadą takich jak ty na serwerze. Po co ta spinka o gre ? :O

Nie kłóćcie się o cheat'y na forum o cheat'ach :). Jedni grają na płatnych inni na darmowych, to jest każdego indywidualna sprawa ja w to nie wnikam, kto, na czym gra.

Moderator tego działu powinien pojechać z % dla tych, którzy wypowiadają się nie na temat i prowokują :). Zakończcie tą dyskusje, która do niczego nie prowadzi.

Cya :*.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...