Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kursy...

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić serial number i authorization key do C++? Bo nie mogę kurna tego znaleźć.

Dziękuje z góry i pzdr Avenger.

@down Dzięki ci :) leci 5* :P

iloverock.png

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja mam inne pytanie nie wiem do jakiej szkoły iść...chciałem iść na profil informatyk-programista ,w 3 gim z infy miałem 5 ale w liceum podobno nie jest tak łatwo .....

polecacie mi iść??...dodam że z matmy miałem 3 i dużo siedzę przy kompie

1365339323-U58387.png

By Valky <3

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up im ciężej tym lepiej ,zwróci ci się w przyszłości

Chciałbym się zacząć uczyć php ,możecie podsunąć jakieś kursy ,ksiażki ,ebooki? Wiem ,że można znaleźć w googlach ,ale wolę znać opinię tych co się uczyli. Słyszałem ,że to dośc latwy język. Dodam ,że jestem zielony z programowaniem.

Jaki kompilator powinienem zainstalować? Czy muszę ściągać jakieś dodatkowe oprogramowanie typu WAMP ,żeby pisać w tym jzyku?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
@up im ciężej tym lepiej ,zwróci ci się w przyszłości

Chciałbym się zacząć uczyć php ,możecie podsunąć jakieś kursy ,ksiażki ,ebooki? Wiem ,że można znaleźć w googlach ,ale wolę znać opinię tych co się uczyli. Słyszałem ,że to dośc latwy język. Dodam ,że jestem zielony z programowaniem.

Jaki kompilator powinienem zainstalować? Czy muszę ściągać jakieś dodatkowe oprogramowanie typu WAMP ,żeby pisać w tym jzyku?

Z kursów to najlepiej poszukaj videotutoriali. Według mnie najlepsza forma nauki.

PHP jest stosunkowo prosty do pewnego momentu, jednak aby zrobic jako taka dynamiczna strone wystarcza ponadpodstawy.

Kompilatora nie potrzebujesz.

Potrzebujesz serwera www z obsluga php. Możesz go utworzyc lokalnie korzystajac z takich programow jak webserv, krasnal lub xampp albo wykupic.

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...