Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kursy...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
@EDIT

Już nie trzeba, dla tych co nie znają kodu polecam

Tam pisze kod, wybierz ten 2 bo 1 nie działa.

naruszenie

i daj sam serial

2.PPM zmień nazwę

Serial Number: ZXR7-AUN5JT-7EWUWR-6DQV

Authorization Key: FED-9TN

CD-KEY: WJ5Q-8SCM6Q-JUZRZU-WQ7R

Authorization Key: UZS-9CQ

Opublikowano

Dodaj jeszcze poradniki do Turbo Pascala razem z downloadem TP i jak go zainstalować. Bo ja początkujący.

1a582fd615e324f54ac09166d9365b910.1.gif

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

czy mozna zrobic bota pod 9Dragons?? na skill trainera?? prosze o szybka odpowiedz...:D:D

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobra mamy tu kursy C++ w ktorym mozna napisac hacka albo cheata ale co robic z pakietami i jak sie nauczyc im ? Naprzyklad jeszli chce znalezc jakis pakiet ktory kozysta z bugu to co musze wiedziec ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po trochu interesuje sie informtyka znam z 2 jezyki do napisania stronki i teraz mam zamiar cos programowc wczesniej podstawy TP i normlanie mi wychodzilo.. lecz przerwalem z braku czasu, jestem bardzo kiepski z matematyki i teraz nasuwa sie moje pytanie czy ogarne c++ , delphi majac rozum niezdtany do matemy ;> ? Mam tez zamiar isc na profil tech-inf. ale nie wiem czy to ma sens.. Jezeli mozecie to prosil bym o wypowiedz bardziej doswiadczonych ludzi ^^ Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak mi się nudzi w domu to się trochę w autoit pobawię ^^ bo na c++ albo coś w tym stylu nie mam czasu się uczyć bo z tego nie nie kapuje jak narazie

Sig.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Hacki robione w C++ i Delphi działają jeszcze?? bo nie wiem czy marnować czas...

:D kiedy wy wszyscy zrozumiecie iż nieważny jest język tylko umiejętności programisty!

a te wasze kopiowanie cudzego kodu czy jak w to "programowaniem" nazywacie :D

"mamo mamo zobacz hacka do gry zrobiłem" :D

You can stop Me But You can't stop them All

mpcuserbarblack.jpg

phpcoderqb2.jpg

autoitscripterblueuserbtw2.png

cmduser1dp0dw4.gif

Opublikowano

Nawet w autoit mozna zrobic cos jesli tylko wezmie sie do roboty ;]

Ja tym czasem z delphi na c++ skok robie, pierw pouczylem sie najlatwiejszego autoit zeby wprowadzic sie w swiat programowania, potem delphi troche pouczylem sie zeby podniesc poprzeczke i koncze na C++ ktore jak dotad idzie mi powoli ale skutecznie :)

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...