Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Zagrać W Minecraft'A Na Telefonie Z Android'Em

Zanoxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za aplikacje :D działa mi za 1 razem bez problemu wszystko mi zajęło max 2min więc nie wiem co wy tak się męczycie dziwnie się struje ale idzie ugrać ja mam X8 :)

//nie umieszczamy gifow w sygnach

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta ale jak używam programu LGmobile Udpate to się zawiesza mi on przy 2% nagrania andka 2.1

edit : zawiesza mi się przez Windowsa... (Vista)

76561198030624353.png

Opublikowano

Ponawiam pytanie

Czy zadziała na G1?

9768414_13_1.png

Moja postac w grze CrossFire:

PSP: FAT 1006 (Japonia)

Soft:5.50 GEN-->6.39 ME (bedzie downgrade)

Opublikowano

nie wgrywajcie andka 2.1 przez lg mobile updater

tylko i wyłącznie przez KDZ ten lg mobile updater może wam tylko fona popsuć , daje instrukcje do wgrywania na Lg GT540

Pierwsze pobierz sterowniki :

http://www.speedyshare.com/files/26149836/Sterowniki_LG_GT540.rar

zainstaluj , teraz pobierz to

http://www.speedyshare.com/files/26149748/Aplikacje_dla_LG_GT540.rar

, wypakuj te aplikacje dla lg gt540 ,

wejdź do folderu "Aktualizator OS" i uruchom msxml zainstaluj , ok koniec wstępu

1.Sprawdź w telefonie Ustawienia > Karta SD i pamięć telefonu > pamięć masowa (ma być odznaczona)

2.Sprawdź jeszcze Ustawienia > Aplikacje > Programowanie > Debugowanie USB (ma być włączone)

3.Jak wszystko zainstalowałeś , i zrobiłeś co wyżej podłącz telefon , ale nie dawaj na pasku statusu Połącz z komputerem , aby przesyłać pliki

4.Uruchom KDZ_Update z folderu "Aktualizator OS"

5.W polu "typ" wybierz opcję "3GQCT"

6.W polu "tryb telefonu" wybierz opcję "Diag"

7.W polu Plik KDZ wybierz plik z Androidem 2.1 w formacie KDZ do którego zaraz dam linka

8.Nacisnij Aktualizuj telefon po 10 minutach powinieneś mieć już Andka w wersji 2.1

Tutaj link do oprogramowania (androida 2.1)

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/APOLTS/V20a_00/V20A_00.kdz

Nie biorę odpowiedzialności za jakiekolwiek uszkodzenia fona robisz to na swoją odpowiedzialność jeśli coś zwalisz twoja wina

940messi.png
Opublikowano

Wiem jestem kopaczem ale cóż od tego jest forum.

Zamierzam napisac pełnego tuta z mc na andka (ten temat tylko rozszerzony o wiecej szczegołów)

Wiem juz ze działa na swifcie ale czy na innych tez?

Jeżeli ktos ma cos innego na andku niz swifta i dziala mu minedroid to niech da mi znac jaki fon ma xD

9768414_13_1.png

Moja postac w grze CrossFire:

PSP: FAT 1006 (Japonia)

Soft:5.50 GEN-->6.39 ME (bedzie downgrade)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie , a raczej górnicy look na date :D

@Vitc

Raczej nie skoczysz na swoim fonie bo tam jest jescze mniejsza rozdzielczość niż na swifcie , nie jestem pewny ale chyba 240x400 , chyba że jakoś ci się uda ale będzie się grało jeszcze ciężej jak na swifcie

@killer339

nie wiem czy sobie żartujesz , ale jak mówisz na serio to nie ma możliwości na twoim fonie zagrać w minecrafta :P

@Delete

zadziała , ale z tego co wiem to nie ma sensu kupować G1 , Hero (G2) , tańsze są X8 i Swift i są też lepsze

aaa i jak chcesz robić tuta to powinieneś wiedzieć że jak na swifcie działa to na innych też będzie działało oczywiście na słabszych nie koniecznie , ale np na SGS działa bez problemów

ps.Jak ktoś chce mogę pomóc z wgraniem cyanogenModa , od razu mówię , że nie udzielam informacji co to jest jak ktoś nie wie niech się za to nie zabiera

940messi.png
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Pozwolę sobie odkopać, gdyż nurtuje mnie pytanie - czy ów Minecraft będzie w ogóle działał na HTC Wildfire...?

Pytanie kieruje do użytkowników tego telefonu...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Pozwolę sobie odkopać, gdyż nurtuje mnie pytanie - czy ów Minecraft będzie w ogóle działał na HTC Wildfire...?

Pytanie kieruje do użytkowników tego telefonu...

Działał będzie , ale ...

Nie wiem jak z rozdzielczością bo w wildfire jest 240x320 więc pewnie będzie ucięty ekran

940messi.png
Opublikowano

nie polecam mniejszych procesorów niż 528 mhz i jest zalecane więcej jak 528 ^^ bo na 528 w chuj muli ;)

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

Wybrałem sobie Samsunga Galaxy I5800, i cały interfejs jest umieszczony jest wyżej, niż same obrazki...

Ma ktoś rozwiązanie? :D

survarium_user_bar_en.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ref.

Zaktualizowałem temat , wrzuciłem najnowszą wersje minebuilder , można craftować , zapisywać świat , są też chyba potwory jeśli się je włączy

940messi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...