Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[The V-10° Campaign] Statystyki

Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 433
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratuluje dla Spidersów.

Ale jakim kurwa prawem wygraliście? Od 21-24 widziałem że 90% graczy to scorpiony ! Na Premium - Scorpiony na FT. Na Victorze? Scorpiony na FT ! Co jest kurwa grane? Kolo 22 czy 23 nie było już prawie wgl spidersów, a Scorpiony wbijały masęęęęę expa. Nie czaje tego. Chyba że właściciej NexonEU jest w Spidersach - to zrozumiem -.-

Opublikowano

Nexon idzie na to kto więcej kasy wyda Spidery tylko ladują NX bo są to noobki i niestety przegrywamy zobaczymy kto dzisiaj wygra i w tygodniu\

Bo u nich każdy jedzie 12h na dobe więc wiesz im się aż ciężko oderwać my gramy dla przyjemności

Opublikowano

Gratuluje dla Spidersów.

Ale jakim kurwa prawem wygraliście? Od 21-24 widziałem że 90% graczy to scorpiony ! Na Premium - Scorpiony na FT. Na Victorze? Scorpiony na FT ! Co jest kurwa grane? Kolo 22 czy 23 nie było już prawie wgl spidersów, a Scorpiony wbijały masęęęęę expa. Nie czaje tego. Chyba że właściciej NexonEU jest w Spidersach - to zrozumiem -.-

Wątpie, by właściciel Nexon Corporation, firmy o takich obrotach, gdize musi dopilnowac dziesiątki gier na wszystkich kontynentach, miałby czas na wykonanie eventa ;x

Opublikowano

To wszystko jest na 100% ustawione jakoś. Trzeba expic i tyle :)

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

a wie może ktoś czy można teraz zmienic flage na spiders albo scorpion za nx?bo cos pisalo zeby nie uzuwac zmiany flagi czy jakos tak...

Opublikowano

Hah, 1 % różnicy.

Gdyby kilka osób więcej nabijało expa wygralibyśmy.

To samo możemy powiedziec my, Spidersi. Jeśli pogra nas więcej, będziemy mieli większą przewage ^^.

Opublikowano

ku**a je***na mać w d*psko nabiłem 3lvl podczas tego event i co to się nie liczy przecież to około 80k exp co to kurwa jest !!!?!?!?!!?

Przepraszam za moje słownictwo ale jestem zły.

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

Ziarnko do ziarnka... xD

Na 99% dziś wygrają Scorpiony - coś tak mi się wydaje, że NexonEU to po równo ustawi. Będzie z 25-30 albo 27-28 coś koło tego ;]

Opublikowano

Dla porównania statystyki z tego same eventu na Combat Arms NA:

Scorpions 22-40 Spiders

Do tego mieli dużo lepsze nagrody.

Za 20 flag już dawali 3x Kalika Case.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Tak cała polska to Scorpions

Nie wiem, ale chyba kraje typu Szwecja, Szwajcaria to są Spiders

no ja nie wiem ja mieszkam w polsce i mam Spider'a ;p

Akrohazol.png
Opublikowano

Już pisałem - Od Polski do m/w Włoch - skorpioni, od Francji do końca Europy spidery.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Ziarnko do ziarnka... xD

Na 99% dziś wygrają Scorpiony - coś tak mi się wydaje, że NexonEU to po równo ustawi. Będzie z 25-30 albo 27-28 coś koło tego ;]

dopisuje sie do tego to wszystko jest ustawione tak jak kolega powyżej mówił wbił 80 k expa i gówno to dalo to jest po to aby zmobilizować ludzi do gry przez to ze my wygraliśmy 2 x z rzędu chcieli sie odbić dajac pająką 6 flag dzisiaj wygramy to!! Jesli nie możecie mnie zminusowac ;P

+ - oto jest pytanie

Opublikowano

Jak narazie dałem + za to, że mnie zmotywowales do expienia :)

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

LUDZIE niektorzy tępi!! Boze!! sam event sie nazywa 10 stopni .... popatrzcie na mapke, oni podzielili po prostu mape europy wzdloz kreski odwzorujacej 10 stopni, wiec dlatego niektorzy polacy tez maja spidersa, bo jak ktos mieszka obok grajicy niemieckiej to ma ;)

Poza tym, ktos tu dobrze powiedzial, niektorzy wbijaja tylko dla hazardu i wychodza, czyli ich jakby 1 osobe nalicza nexon do wzoru, czyli ta druga osoba musi jeszcze odrobic za tamta co wlazla na chwilke, bo oni dziela expa na dziennych tych co sie zalogowali, czyli patrzcie, 1 taka osoba nie zrobi nic, ale co jak juz bedzie w wysiacach tyle osob? juz macie pare procten zesrane.... po drugie. Jak zauwazycie, w Polsce, Turcji, Rosji i Ukrainie jeste wiecej no lifeow, hackerow i plvlow. I ogolnie jest wiecej ludzi no bo popatrzcie, mi dali Sahare, (bo jestem spidersem) wiec.... kto gra KUR** na Saharze.... A z Egiptu? Masa ludzi gra w CA!!

Wiec, jest przerabane, poniewaz, wlasnie przez te osoby co wchodza tylko sie zalogowac itp, poza tym, ci co robia 300% normy dziennie i za 3-4 noobkow co tylko sie zaloguja, to jak nexon napisal, ze takie osoby nie musza sie martwic o nagrody, bo oni im nalicza na bazie tego, ile dni i ile expa wbili.

Bo bez tego ten event nie dosc ze jest nie fair, to by byl jeszcze bardziej ; ). Oczywiscie dla Spidersow, noo ale, jak na razie Spidersi wygrywaja ;P i oby tak dalej ^^. Poza ty, ktos napisal, ze samych scorpsow widzial... a natomiast ja cala noc widzialem spidersow ... To ze wlazles do 2-3 roomow i tam byli scorpsy to nie znaczy ze wszedzie sa...

Zycze kazdemu dobrych nagrod i pamietajcie, ze 1 osoba nic nie zdziala, ale jesli kazdy tak pomysli to sina dupa ; )

Wiec? W "KUPIE SIŁA"

Opublikowano

@UP Ale Ty pierdolisz...

Nie jest idealnie wzdłuż 10st.

Patrz na listę państw - potem się wypowiadaj, po prostu niektórzy Polacy co nie chcieli mieć Polskiej flagi jak patrioci to se zmienili... Jak chcę ja nie zmienię za nic Polskiej flagi...

Opublikowano

Przydzielili Spider / Scorpion w zależności od tego jaką kto miał flagę ustawioną...

Miałeś PL to masz Scorpion

Miałeś GER / ESP / ITA to masz Spider ... proste.

A Ty tu jakieś teorie o granicy wywalasz ... fail xD

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

A ja mam pytanie :

Czy jeżeli Skorpiony zdobędą np.15 flag to czy dostaniemy 7xRespawn Token-ów,3-Hazardy,4-Black HiSec Key ? Czy może tylko Czarne Klucze ?

Mick3yMous3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...