Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[The V-10° Campaign] Statystyki

Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 433
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Yeeea.. Remis 2-2.

Wybaczcie koledzy, jestem w spidersach ;<

btw. Fajny ten event, bo wystarczy się zalogowac w 1-szy dzień, nie grac wogóle i zdobyc fajne nagrody.

Opublikowano

To jakieś dziwne - specjalnie z kumplami expiliśmy bardzo długo i przegaliśmy. Pewnie NEXON to tak "ustawi" żeby nikt kalik nie mniał tylko pół na pół ;p

Opublikowano

To że 2-3 osoby wbiją 20k expa to nie znaczy że wygramy ... Społeczność Combat Arms Europe liczy tysiące graczy !

Gdyby każdy z Nas wbił po 2-5k EXP, na 100% mielibyśmy zapewnione zwycięstwo.

Niestety ... niektórzy po prostu wchodzą żeby zrobić Event Na GP Hazard, a zaraz po tym Log Out.

A następnie liczą że ktoś za nich wbije EXP'a.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Wiem że 2-3 osoby nic nie zmienią, ale dziwi mnie że Polscy hackerzy nie grają... Nie spotkałem żadnego Polaka hackera oO Akurat jak ich trzeba to ich nie ma -.-

Opublikowano

mam takie pytanie, sory jak to offtop ale czy grając fireteam tez się do tego zalicza.? czy tylko jak się zabija innych graczy.?

Opublikowano

A podmiana plików .rez jest wykrywalna przez nexona? Czy tylko jak mnie ktos reportnie to mam szanse na bana.

Narazie na hackach nie gram i nie mam takiego zamiaru. Dostalem bana i mam nauczke. Nie polecam nikomu :)

nie ten temat ....

Opublikowano

jak pod rząd w weekend wygra jedna drużyna, będzie wiadomo kto ma przewage;d dzisiejszy dzień (4 flagi) to jeszcze nic nie znaczy;d ale właśnie skończyłem p lvla od 17;) 4h bl;D no i do tego 2h te 50% eventu;-)

fajnie, że nas tak dużo spiderów;O

hehe, nie nasza wina że akurat tak flagi rozdzielił nexon^^ a pytanko małe mam, to prawda że nexon podzielił Niemców "na pół"? bo jak z Niemcami gadałem dzisiaj to mówili że połowa ma spiderów, druga scorpionów?

Opublikowano

ta a liczy się ,że podczas tego eventu nabiłem 3 lvl ?

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

Scorpions 2-6 Spiders

Super -.-

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

pamiętam słowa cwaniaczków z bańką w nosie

" wygramy na 100%"

" jest nas więcej, wygramy"

jak widzicie, w życiu nie liczy się ilość, ale jakość.

reklama RMCF1902

sam żeś kuźwa reklama ...

TLS Biacz

Opublikowano

Jak to przegralismy :(

taka mała roznica az zal dupe ściska

patrząc z mojej strony to wygraliśmy^^

@Piecikq: na stronie combata w eventach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...