Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] W Pełni Działający Kamermod. + Moje Pliki (24.02.2011)

Fireman105

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Czytaj co jest nad tobą ;) tak mój post a z mojego posta kopiuj i wklej linka w przeglądarki i naciśnij enter ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

a czy istnieje szansa aby dmg hack działało albo chociaż nieodpychanie mobów z konia ????? Jeżeli tak to prosze wrzucić tutaj bo tylko tego do szczęścia potrzebuje

P.S. działa miałem 5 minut metka włączonego i nielogało. Prosze też aby DMG działało pliska :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja zainstalowałem najnowszego moda i hs od kamera i wszystko działa ( tylko nie widać nowych itemków), więc nie wiem po co jakieś nowe udogodnienia pobierać... Ale masz + za to, że coś zrobiłeś.

ban_pl_46860_389399.gif
Opublikowano

ok zrobilem tak jak w tucie i odpalam metka ruszam myszka i blad 'pack/PC2.epk'.

Co mam robic stawaim plusy proszę o pomoc

Opublikowano

Heja :P

U mnie wszystko ladnie chodzi ;P

Nevn mi tez to wyskakiwalo

Mi pomoglo odinstalowanie calkowicie Metka i zainstalowanie jeszcze raz all od nowa :D

Natomiast mam inny problem

Injector nie chce mi zalapac i nie wlacza sie hack wie ktos moze co z tym zrobic ;x?

Juz udalo mi sie to zrobic ale co chwilke kicka :(

Wlaczam, minie pare sekund i kick :(

Opublikowano

Ekhm przecież to zwykły hs, który wczoraj wyszedł. Nic nie jest pozmieniane. Wątek bez sensu on tylko wam zuploadował hs'a na którym nie będzie chodzić żaden hack ;s

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

@up

Czytaj co jest nad tobą ;) tak mój post a z mojego posta kopiuj i wklej linka w przeglądarki i naciśnij enter ;)

Dzięki Właśnie robi dokładnie jak na twoim tutcie

napisze czy mi będzie działać

Opublikowano

@up

CZŁOWIEKU JESTEŚ ZAJEBISTY + DLA CIEBIE I DLA TWOJEGO TUTA

Opublikowano

Dzięki ziomuś. Wszystko ładnie działa. + dla Ciebie :)

Edit: Jak nie chcecie czekać 30 minut na limit, to proponuję zmienić sobie IP. Program Auto Hide IP jest banalny w obsłudze i darmowy. Polecam :)

My name is Hacker

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...