Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niesamowita Sztuczka Z Wodą :D Sprawdź Szybko

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy patrzałem na różne strony znalazłem na strone gg fajny filmik co gostek ma wode w szklance obraca szklankę na blad i woda się nie wylewa ale to nie to nagle podnosi szklankę do góry równocześnie kręcąc i woda stoi tak na kształt szklanki bez niej :D

l

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Już to kiedyś widziałem, jedno pytanie, dlaczego on "niby" dotyka wody a ona się rozpada? nawet jej nie dotknął tutaj 1:49

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Możliwe że wiatr który powstał od jego ruchem ręki rozwalił ten kształt wody :D bo skoro już tak stoi to musi być naprawde delikatne :D A próbował już ktoś tego :D ?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ja nie, ale widziałem pare innych filmików jak to robią :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

76561198014515809.png

Opublikowano

eee. tam kolejny filmik z serii nudnego gówna.

żenua.

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Postaw szklankę z wodą na sitko a woda nie będzie się wylewać :P

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

dały sie dzieciaki nabrać na trik z podwójną szklanką i puźniejszym montażem obrazu z dwóch różnych filmów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

huj to napewno nie działa -.- ej lol zakręciłem butelką piwa w powietrzu i piwo zostało w powietrzu blink.gif fajny ma kolor blink.gif kto chce screeny?

76561198014515809.png

Opublikowano

Niezla obrobka , lecz fizyka tego nei wytrzyma chyba ze jest szansa na taki efekt jakby byla dziura na gorze szklanki zeby powietrze bylo rowne a potem bardzo szybko obrot ale nie taki powodowany tylko ręka. :)

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Hahaha ! u mnie dziala woda stala przez 3sekundy potem jebla ;x.

No patrz, a Jezus po 3 dniach zmartwychwstał!

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

sony vegas , i inne bajery potrafią cuda :)

Ten kto w to wierzy jest śmieszny:) tak jak pisali wyżej : to zaprzecza prawom fizyki ( no chyba ,że filmik robiony w kosmsie)

1363095337-U286162.png

Opublikowano

sony vegas , i inne bajery potrafią cuda :)

Ten kto w to wierzy jest śmieszny:) tak jak pisali wyżej : to zaprzecza prawom fizyki ( no chyba ,że filmik robiony w kosmsie)

Taa na pewno -,-

Może ktoś dać tutka jak wlać wodę do tej szklanki? :(

A tak na serio to raczej zalatuje fake'iem, najprawdopodobniej kolejny zabieg w After Effects albo w Vegasie ^^

Opublikowano

Może zaprzecza prawom fizyki, ale gdy szybko mieszacie herbatę, to woda się kręci, i powstaje taki wir, więc możliwe jest też utrzymanie się w takiej postaci.

reklama

Opublikowano

Może zaprzecza prawom fizyki, ale gdy szybko mieszacie herbatę, to woda się kręci, i powstaje taki wir, więc możliwe jest też utrzymanie się w takiej postaci.

To nie jest możliwe jeszcze z jednego powodu. Mianowicie ciecz wypełnia cała możliwą przestrzeń wokół siebie. Z reszta wystarczy kilka razy obejrzeć filmik + skończyć gimnazjum.

Opublikowano
To nie jest możliwe jeszcze z jednego powodu. Mianowicie ciecz wypełnia cała możliwą przestrzeń wokół siebie. Z reszta wystarczy kilka razy obejrzeć filmik + skończyć gimnazjum.
Jestem ninja, więc nie wiem.

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...