Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką Macie Komórke

KamioىeQ

Jaki telefon?  

134 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? masz komóre

• Sony Ericsson
      35
    • Nokia
      21
    • LG
      16
    • Samsung
      45
    • Alcatel
      0
    • HTC
      4
    • Amoisonic
      0
    • Apple
      7
    • Motorola
      3
    • Panasonic
      0
    • Inna
      3
  2. 2. Jaka sie??

• Orange
      48
    • Plus
      28
    • Play
      20
    • Era
      28
    • Heyah
      4
    • Inna
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak możesz nazywać iphona telefonem internetowym skoro nie obsługuje flasha czyli sporej części internetu?

Bo safari jest najlepsza a obsluga jej na iphonie to swietne doswiadczenie. I uswiadomie Ci ze mozna zainstalowac flasha na iphone bez problemu .

A jak tam kiedys napisalem ze mam telefon apple'a 3gs to chyba wiem co mam ? Tylko juz zmienilem na 4 bo mialem dobra oferte.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo safari jest najlepsza a obsluga jej na iphonie to swietne doswiadczenie. I uswiadomie Ci ze mozna zainstalowac flasha na iphone bez problemu .

A jak tam kiedys napisalem ze mam telefon apple'a 3gs to chyba wiem co mam ? Tylko juz zmienilem na 4 bo mialem dobra oferte.

Jak przeglądarka, która nie obsługuje flasha może być najlepsza? Do tego ten flash, który można zainstalować w iphonie, gdy się zrobi jailbreak i straci gwarancję jest chujowy, bo pozwala tylko oglądać a nie pozwala na interakcje z użytkownikiem. To już w pełni działający flash był na starych nokiach z symbianem a na iphonie nigdy nie będzie bo to gówno. Współczuję ci, że kupujesz iphona 4, za co taka kara?

RAsfepN.png
Opublikowano

Jak przeglądarka, która nie obsługuje flasha może być najlepsza? Do tego ten flash, który można zainstalować w iphonie, gdy się zrobi jailbreak i straci gwarancję jest chujowy, bo pozwala tylko oglądać a nie pozwala na interakcje z użytkownikiem. To już w pełni działający flash był na starych nokiach z symbianem a na iphonie nigdy nie będzie bo to gówno. Współczuję ci, że kupujesz iphona 4, za co taka kara?

<epic facepalm> Bo lubie marke i prestiż firmy . Z apple'a od zawsze kupowalem produkty bo sa solidne i "modne" . A jak sie bawilem z touchscreenami innych mark to mnie krew zalewala jakie sa niedokladne , jedynie mialem kupic sobie HTC Desire z ale jakos wyszlo na iphone'a . Ale z Ciebie hater :(

Ja nie rozumie Ciebie , człowieku !!

Ogarnij sie troszczke , jak mozesz nazwac telefon ktory zawladna swiatem i wzbudzil podziw na kazdym "gownem". Fanboy'u naucz sie rozmawiac a nie zaslaniasz sie flashem dlaczego sprzedaz iphoneow jest duzo wieksza od samsungow? Czy ja nazywam samsunga galaxy gownem tylko dlatego ze go nie lubie ? Nie , dlaczemu bo nie jestem glupi. Dlaczego nie chodze i krzycze zie PS3 jest lepsze od Xboxa bo nie jestem dzieckiem i mam dwie konsole i obie maja wady i zalety. Ale nie kupilem Samsunga to konkurencja rowna sie gowno.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^(W dupe sobie wsadź ten userbar koniu jebany...Twojego starego wychodowały pajaki i dlatgo splodzil takie grzyba jak ty?

KECZUP NA PREZYDENTA! KECZUP NA PREZYDENTA!

KECZUP NA PREZYDENTA! KECZUP NA PREZYDENTA!

Odpowiedz na pw;)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nokia 6300

Era

Zajebista zajebistość...

We wrześniu kupię sobie Samsunga Wave s8500 , no chyba, że wyjdzie jakiś nowy, lepszy.

Yo!

Opublikowano

Do niedawna n97 rozwalona na stole pingpongowym. Teraz samsung 5330 i sieć Lebara, duńska telefonia komórkowa.

Opublikowano

N95 8GB - jak wróci z naprawy.

LG KU990i - uszkodzony.

Samsung Avilia - sprawny ale syf.

Nokia C5 - na użytek w chwili obecnej, zastępca N95.

Orange, ale najprawdopodobniej kupię starter w Playu po darmowe smsy.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja mam Nokie N73 ME i odradzam ją WSZYSTKIM xD To nie jest telefon... ;D Tak ścina, że żal xD Pierwsze uruchamianie menu, po włączeniu, z kartą 2GB (bo karta zawsze zwalnia trochę) trwa ~40sek xDD

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...