Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką Macie Komórke

KamioىeQ

Jaki telefon?  

134 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? masz komóre

• Sony Ericsson
      35
    • Nokia
      21
    • LG
      16
    • Samsung
      45
    • Alcatel
      0
    • HTC
      4
    • Amoisonic
      0
    • Apple
      7
    • Motorola
      3
    • Panasonic
      0
    • Inna
      3
  2. 2. Jaka sie??

• Orange
      48
    • Plus
      28
    • Play
      20
    • Era
      28
    • Heyah
      4
    • Inna
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam cały zestaw komórek (w tym telefonów).

SE K530@w660 "służbowy". Stary dobry SE bez joysticka - ma już 4 lata a nadal wygląda i pracuje lepiej niż niejeden telefon dotykowy. Do tego ta niezapomniana jakość Walkmana ...

LG GD 510 SOLAR (czarny). Dawali w PLAY to brałem. Zalety ? Wytrzymały! Spadł kilka razy, zalewał się deszczem i do tej pory śmiga. Dotykowy, czarny mały i zgrabny, internet szybko pracuje. No i ma dołączany panel słoneczny :D Godzinka na słońcu i bateria pełna. Wady ? Zamula przy wyszukiwaniu w dużej ilości kontaktów. Tylna klapka dość łatwo się rysuje. No i jak to na telefon z tej półki cenowej cudów nie ma.

Samsung L760 - w domu gdzieś został. Z tego co wiem brat sprzedał. Też był ok jak na slidera. Fajny aparat jak na tamte czasy.

Do tego posiadam całe garnitury komórek somatycznych i rozrodczych. Część tych drugich wraz z "pojemnikiem" chętnie oddam w dobre ręce jakieś blond piękności z dwoma otworami poniżej pasa. Zainteresowane prosiłbym o kontakt na jeden z ww. telefonów komórkowych :)

f.png

Opublikowano

Jak można mieć iphona, ja pierdolę...

No pewnie jesteś jeszcze młody i tobie telefon służy do muzyki i innych pierdoł, a ja jestem praktycznie 24/7 h w trasie i mi telefon służy między innymi do bardzo szybkiego dostępu do internetu i ważnych programów. Dlatego dla osób powyżej ok. +20 lat (czyli nie ty, bez obrazy) polecam iphone 4.

Opublikowano

Nokia 6210 Navigator :D telefonik wyjebany w kosmos xD (może dla tego że telefonu używam tylko do SMS'owania i dzwonienia ?) Nie chce mi się zamieniać na inny model xD Telefon sprawdza się jako młotek bardzo dobrze wbija gwoździe :>

Sieć ? oczywiście że Plus :D

icecubea.png

Opublikowano

sony ericsson :D k800i w maju 2 rok bd mieć

a sieć orange już jakieś 4 lata :P

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Budowniczy
Opublikowano

No pewnie jesteś jeszcze młody i tobie telefon służy do muzyki i innych pierdoł, a ja jestem praktycznie 24/7 h w trasie i mi telefon służy między innymi do bardzo szybkiego dostępu do internetu i ważnych programów. Dlatego dla osób powyżej ok. +20 lat (czyli nie ty, bez obrazy) polecam iphone 4.

To właśnie iPhone nadaje się do takich zastosowań, jakie podałeś. Android ftw.

Opublikowano

Jak możesz nazywać iphona telefonem internetowym skoro nie obsługuje flasha czyli sporej części internetu?

RAsfepN.png
Opublikowano

Widzę że przewaga Samsungów i orange

Ja tam mam Sony Ericsson'a W595S z orange ;]

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...