Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minecraft] Na Bieżąco

Koniuh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Nuno69

Pisałem to przed update 1.3 gdy nic nie było wiadomo jakie właściwości ma łóżko

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Dodałem w spoiler,zostawiając tylko napis update 1.3 żeby ludzie wiedzieli co gdzie i jak.

Opublikowano

O ile się nie mylę - te "pomniejsze" typu 1.2_02 poprawiają błędy z tych "pełnych" - 1.2, 1.3... Więc być może pogoda będzie w następnym patchu...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Jak wcześniej pisałem ten patch został podzielony na dwie części.Klocek który unosi się na wodzie możecie już znaleźć w itemach lecz jeszcze nie ma przypisanych wlaściwości

Opublikowano

"Obsydian dający bardzo ostre i twarde krawędzie odłupków był chętnie używany w różnych kulturach epoki kamienia. Pierwsze narzędzia obsydianowe były produkowane już w najstarszej ludzkiej kulturze olduwajskiej w paleolicie dolnym. W Mezopotamii wyrabiano z niego narzędzia, broń, rzeźby, ozdoby. Był popularny i ceniony przez Azteków i Majów – rytualne noże, groty strzał, zwierciadła.

Kamień poszukiwany przez kolekcjonerów. Dzisiaj używany jako kamień dekoracyjny, ozdobny i jubilerski. Popularny surowiec rzeźbiarski."

cytat wikipedia

może dodadzą bronie z obsydianu?

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

@up

To gra a nie życie xD

Ale narzędzia z obsydianu by sie przydały. jakiegoś oczyszczonego, przetopionego czy coś.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Przepraszam wszystkich za obecny brak newsów ale na razie nic mi nie wiadomo o dalszych update.

Gdy tylko czegoś się dowiem napiszę.

Opublikowano

Hem szkoda myślałem żę bendzie związane coś z wodą...

Ale oco kaman z tym łóżkiem że co bierzesz je i ztawiasz sobvie w domku i tam masz respa, czy że w nocy można się na nich przespać do rana ^^

Łóżko nie daje nowego respawna tylko można w nim zasnąć i to wszystko. Czas kiedy zasypiasz w łóżku nie zmienia się. Czyli jak np. coś przetapiasz i idziesz spać to to się nie przetopi, znaczy kurde wiesz o co mi chodzi. xD

Opublikowano

Aktualizuj a będzie dobrze ^^ Przydaje się twój spis. Masz mojego + na zachętę.

@Offtopic pr0 są te łóżka ;D... Noc jest idziesz spać i dzień :)

beznazwy3zt.png

userbarcopy.png

Piszę Poprawnie Po Polsku ||

1286652807-U198706.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

Ogólnie to dodane tylko łóżko i 3 nowe pól bloki + dioda która działa jak przedłużacz

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć kiedy dojdzie te aktualizacja z porami roku itd. Niewiem czy to będzie 1.3_02 czy może 1.4 ale jakąś ogólną date , może nawet być z tygodniem + / -

x

Opublikowano

Na razie nic o tym nie wiadomo.Mojang ma teraz na głowie robienie nowej gry;/.

Opublikowano

Scrolls-Nowa gra mojang która aktualnie się zajmują i niedługo wyjdzie w fazie alpha.Prawdopodobnie będzie w przeglądarce i będzie to gra karciana.

Więcej informacji nie mam.

Opublikowano

Oplaca sie sciagnac tego new minecrafta ?

LoL

Co Ci szkodzi? Za darmo to jest przecież...

name='bloodrane']czy wy tez tak macie jak idziecie spac to przy zasypianiu spamuje sie wam potwor

Śpij w zamkniętych, oświetlonych pomieszczeniach...?

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Astvill to nic nie daje :).Prawdopodobnie to kawał notch'a lub bug.

Opublikowano

Mi się nie spawnuje potwór :P

Robiłem już na paru save'ach łóżka w ciemnych i jasnych pomieszczeniach i nic :F

PS. Jaki potwór się spawnuje ? :D

Reklama:

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...