Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ideal Dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak z 40 kg, 1.60 wzrostu, brunetka, brązowe oczy

40kg? :O to jest anoreksja :O

top:

musiii mieć.... CYCKI

bulid: 2:1 zr/str

Opublikowano

Polskie są Najładniejsze ;**

Wargi do piersi, piersi do wargi, wargi do kolan...

Chyba Cie zjebalo, Azjatki, w szczegolnosci Japonki sa najladniejsze, i dziewczyny z anime, wykurwiaj

logo_black3.png

Opublikowano

Anime srime ja ci zara narysuje anime -.-

Masz swoje anime z duzymi cyckami w dodatku chinka i skapo ubrana

animevi.jpg

Wy macie cos z deklem na punkcie tego anime

Wszyscy pisza ze maja byc dobre w lozku a czy wy kozaki jestescie ?? A no wlasnie !

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

41423986.jpg

180 kg, -86342 IQ, Musi pochodzić z niemiec, zainteresowania - bawienie się ogórkiem, ponad 8 zębów

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Najważniejsze by miała fajne cycki! :D

nie no żart. Przecież musi mieć też fajny tyłek! :D

Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,
Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk.

Opublikowano

Anime srime ja ci zara narysuje anime -.-

Masz swoje anime z duzymi cyckami w dodatku chinka i skapo ubrana

animevi.jpg

Wy macie cos z deklem na punkcie tego anime

Wszyscy pisza ze maja byc dobre w lozku a czy wy kozaki jestescie ?? A no wlasnie !

Zajebany ignorancie, wykurwie Ci, ale gdzie tu logika, nie moge wyjebac komus przez monitor (...)

Chinka, kurwa idioto anime jest japonskie, tępa strzało

"zara narysuje"

"anime srime"

Ty polonisto, kurwa Mikolaj Rej drugi, nie ma lipy kurwa

logo_black3.png

Opublikowano

Cóż dla mnie ideałem jest moja dziewczyna :).1.55m wzrostu, b.ładne ciałko ;):),miła,kochająca,szalona ;d uwielbiam,jak jej czasami odwali to nie może opanować się z brechty ;p, czarne włosy do ramion ;] i ten jej charakterek oraz słodki głos ;*** ;d.

Opublikowano

Zajebany ignorancie, wykurwie Ci, ale gdzie tu logika, nie moge wyjebac komus przez monitor (...)

Chinka, kurwa idioto anime jest japonskie, tępa strzało

"zara narysuje"

"anime srime"

Ty polonisto, kurwa Mikolaj Rej drugi, nie ma lipy kurwa

W dupie mam anime. Dżapan Chińczyk jedno ito samo. Trafiłeś w 10-tke - jestem POLONISTĄ (pewnie nie zrozumiesz). ;- )

Słaby nerwy masz, zaparz sobie melisy lub innego syfu, moze posluchaj Ireny Santor ? Już nie płacz bo nie warto. HAH ! Wiem wiem, myślisz ze jestem "fetny" przez kabelek, nie jest tak. Ja w RL i przez neta jestem fetny ;- D

PS.

DERBY DLA POLONII

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

W dupie mam anime. Dżapan Chińczyk jedno ito samo. Trafiłeś w 10-tke - jestem POLONISTĄ (pewnie nie zrozumiesz). ;- )

Słaby nerwy masz, zaparz sobie melisy lub innego syfu, moze posluchaj Ireny Santor ? Już nie płacz bo nie warto. HAH ! Wiem wiem, myślisz ze jestem "fetny" przez kabelek, nie jest tak. Ja w RL i przez neta jestem fetny ;- D

PS.

DERBY DLA POLONII

Chuj mnie obchodzi Twoja polonia, widac ze jestes wykształciuch ; "Japończyk i Chińczyk jedno "ito" samo"

Piszą znaczkami, wystarczy nie?

Typowy polaczek

Skoro masz w dupie anime, to po chuj sie czepiasz?

Zaprzeczasz sam sobie

logo_black3.png

Opublikowano

jakby każdy miał być wykształcony to nikogo do pracy fizycznej by nie było ;) A tam czepiasz sie ; - p

1xbQbvo.png

Opublikowano

Troche inteligencji (2+2*2), humor, wzrost ~170cm, oczy niebieskie, zgrabna, wiek jak mój ;)

Reszta nie ma znaczenia

@edit:

Cóż dla mnie ideałem jest moja dziewczyna .1.55cm wzrostu, b.ładne ciałko ,miła,kochająca,szalona ;d uwielbiam,jak jej czasami odwali to nie może opanować się z brechty ;p, czarne włosy do ramion ;] i ten jej charakterek oraz słodki głos ;*** ;d.
Fajny wzrost ^_^

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

1,55 to tak w miare, widzialem mniejsze ;p

Nie liczy sie wyglad liczy sie wnetrze (TRUSKAFFFKA)

By Adal from mpc

1xbQbvo.png

Opublikowano

@up nadal nie rozumiesz?? jest "cm" a nie "m" ;)

@topic jak dla mnie cycki i tyłek nie są az tak wazne :)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

latynoska, duże brązowe oczy , ok 175 wzrostu , cycki takie troche jędrne , dupcia tak samo , twasz taka aby było widać kości policzkowe (podoba mi się to u kobiet nie wiem czemu ) , miała pojęcie o modzie, dobry gust , Waga ok 55 kg , musi byś odważna nie bała się poznawania świata , fajnie się z nią rozmawiało, zainteresowania : sport , lubiała sex i branie do buzi :P

MELIUS EST SEDERE BRAVE ET PRAECLARIUS MULTUM AC DIU

Opublikowano

latynoska, duże brązowe oczy , ok 175 wzrostu , cycki takie troche jędrne , dupcia tak samo , twasz taka aby było widać kości policzkowe (podoba mi się to u kobiet nie wiem czemu ) , miała pojęcie o modzie, dobry gust , Waga ok 55 kg , musi byś odważna nie bała się poznawania świata , fajnie się z nią rozmawiało, zainteresowania : sport , lubiała sex i branie do buzi :P

Szkoda że Ty nie lubisz słownika ortograficznego

logo_black3.png

Opublikowano

no niestety nie wszystko jest takie jakby się chciało , ja jestem słaby w ort nic na to nie poradze wkońcu chodzę do zawodówki i gówno mnie to obchodzi cz robie błędy cz też nie jak ci to przeszkadza to wypierdol głową w ścianę , i tak nikt za tobą nie będzie tęsknił

MELIUS EST SEDERE BRAVE ET PRAECLARIUS MULTUM AC DIU

Opublikowano

no niestety nie wszystko jest takie jakby się chciało , ja jestem słaby w ort nic na to nie poradze wkońcu chodzę do zawodówki i gówno mnie to obchodzi cz robie błędy cz też nie jak ci to przeszkadza to wypierdol głową w ścianę , i tak nikt za tobą nie będzie tęsknił

A chuj mnie obchodzi ze chodzisz do zawodowki, widac ambitny jestes.

No chuj do dupy, jeszcze Ci podkresla bledy

Rownie dobrze inne osoby chodza do zawodowek, i znaja ort.

Nie bron sie tym ze chodzisz do zawdy, chciec to moc.

Gowno Cie obchodzi czy robisz bledy?

No, jak chcesz rowy kopac, to jest w tym sens

logo_black3.png

Opublikowano

Inteligenta, smukła ciemnooka brunetka <3

Przeraża mnie te napalenie tylko i wyłącznie na "cycki i dupę" .

:P

@Offtop

kłótnie w tym temacie są przezajebiste :D

Pompa przednia :D

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...