Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ideal Dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako ze jest to luźne podforum,chcialbym was zachecic do opisywania swoich ideałów kobiet/mężczyzn ;)

Piszcie,opisujcie ;)

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to tak.:

waga- ok. 150 kg

wiek- ok. 80 lat

zarost- wąsy, broda (jak u mikołaja),pachy, owłosiona cipka

wzrost- ok 79 cm

zainteresowania- cukier, ciasto, książki, penisy

wygląd- włosy a tam łysa, numer buta ok. 50

jak się ma ubierać- po co taka piękna to nie trzeba

NO PO PROSTU KOGOŚ TAKIEGO :

Opublikowano

Ideał nie istnieje

Nie ma czegoś takiego jak osoba/rzecz idealna a teraz:

http://i.ytimg.com/vi/ZXAOSwZSXKI/0.jpg

Rozum 13 latka

20 kg nadwagi, z wąsem i zarostem, 2 metry wzrostu, mol książkowy, w okularach <3

Rozum 14 latka.

No to tak.:

waga- ok. 150 kg

wiek- ok. 80 lat

zarost- wąsy, broda (jak u mikołaja),pachy, owłosiona cipka

wzrost- ok 79 cm

zainteresowania- cukier, ciasto, książki, penisy

wygląd- włosy a tam łysa, numer buta ok. 50

jak się ma ubierać- po co taka piękna to nie trzeba

NO PO PROSTU KOGOŚ TAKIEGO :

Totalny debil.

<FACEPALM>

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Opublikowano

Brunetka z niebieskimi oczami, nie za chyba nie za gruba, ma czym oddychać i żeby miała fajny charakterek adziosławie :>

Opublikowano

Brunetka, blondynka obojętnie, niezbyt wysoka, nie gruba, niebieskie oczy, oczywiście musi być czuła, delikatna, wierna, musi potrafić realnie myśleć o związku jak i o dalszym życiu, musi mieć poczucie humoru ;)

Tyłek i piersi to już co innego... (nie każdemu zależy żeby tylko to było wielkie)

Opublikowano

@up takiej to nawet na allegro nie znajdziesz

@top a ideał dziewczyny dla mnie hmm... musi być jeszcze większym No-Life niż ja!

Opublikowano

Czarne włosy ... Duże brązowe oczy ... Niezbyt wysoka ;> Zgrabna i ruchliwa ... Nie chciałbym żeby miała takie same zainteresowania ;>

( Bo wtedy wpada się w taką rzecz zwaną " Rutyna " ) ...

Żeby fajnie się z nią gadało i rozwijało temat ;) Wygadana i taka szczerze powiedziawszy fajnie by było ,żeby nie była aniołem ...

( Diabeł ma lepsze cycki )

Opublikowano

Chuda , zgrabna itp . Zeby dalo sie z nia napic :D

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Chuda , zgrabna itp . Zeby dalo sie z nia napic :D

Iloraz inteligencji czerwonej kostki brukowej nie stanowi dla ciebie problemu?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ahh skąd ja to wiedziałem napisze coś poprostu 4fun to odrazu mnie zrównają z ziemia .

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Ahh skąd ja to wiedziałem napisze coś poprostu 4fun to odrazu mnie zrównają z ziemia .

Tego można było się spodziewać po największym hejterze i trollu z mpc. Przepraszam. :\

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Brunetka, blondynka obojętnie, niezbyt wysoka, nie gruba, niebieskie oczy, oczywiście musi być czuła, delikatna, wierna, musi potrafić realnie myśleć o związku jak i o dalszym życiu, musi mieć poczucie humoru ;)

Tyłek i piersi to już co innego... (nie każdemu zależy żeby tylko to było wielkie)

Takich dziewczyn jest coraz mniej ;/ No cóż ideał to ideał. Mój gust jest podobny.

EMPTY :C

Opublikowano

Nie gruba i żeby miała cycki.

To mój ideał :).

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

ugly_girl.jpg

Ona musi mieć to coś i oczywiście piękny uśmiech. ;)

Mój ideał <33333 ;*****

Opublikowano

Długie, brązowe włosy, "piwne" oczy, nie za wysoka (1,60m), tzw. "ładna twarz", piękny uśmiech, zgrabna, wrażliwa

^^, wierna, uczciwa, z charakterem, nie musi mieć mega tyłka, ani cycków.

No cóż istnieje takich dziewczyn mało, ale co poradzić ^.^ .

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Brunetka, niezbyt wysoka, zgrabna (ale nie sama skóra i kosci) ,musi umieć normalnie porozmawiać, musi mieć charakter przystosowany do mnie, totalna krejzolka ale miła i sympatyczna......... co ja się oszukuje

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

MUSI MIEĆ CYCKI :D

Opublikowano

ja mam swój ideał i nie potrzebuje innej

p.s jak ktoś jest magikiem to powiększył by jej ktoś troche dupe :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!-Wklej to na swoja Sygnature

Wchodzę nago do kościoła krzycząc chwalmy Pana

Po czym rzucam na tace odbezpieczony granat. WSRH W CAŁEJ POLSCE. POZDRO DLA KUMATYCH

Opublikowano

Ideał? Moja.

Ciemny blond/ brunetka, nie za wysoka, smukła, odpowiedzialna, zadziorna, wesoła, zgrabne tyły i skowyrne przody.

Hip-Hop nie umarł.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Brunetka, Długie włosy, ładny tył i oczy, nie "deska", max. 1.55m wzrostu (bo ja jestem WersjaMini) no i wrażliwa, uczciwa i żeby bała się Horrorów!

Opublikowano

Mój ideał to:

Ciemny Blond ,średniej długości włosy , zgrabna ,z średniej klasy walorami ,niebieskie duże oczy ,spokojna ,wesoła ,zazdrosna ,mająca charakterek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...