Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Sklep Z Gadżetami W Metin2 .Pl !

OnlyGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . ! Otóż niedawno a dokładnie 13.o2.2o11 r . | Doszła informacja na forum o sklepie z gadżetami w Metin2PL czy zgadzacie się z tym pomysłem ?

Sklep z gadżetami Metin2 - co byłoby dla Was interesujące

Jakie przedmioty mogłyby się pojawić w FanShop Metin2?

W sumie 4 714 Glosów zostało oddanych.

42%

Podkładki pod mysz (1 970)

41%

Koszulki (męskie i żeńskie rodzaje) (1 938)

33%

Specjalna warstwa nadająca klawiaturze unikalny wygląd (Keyboard tattoo http://www.designdot.de/showpic.php?q=412 ) (1 577)

33%

Kubki (1 554)

27%

Notebooki (1 287)

26%

Smycze do kluczy (1 249)

Planujemy otwarcie sklepu z gadżetami Metin2. Chcielibyśmy zatem zapytać, jakie przedmioty, które byłyby zaoferowane w tym sklepie byłby dla Was interesujące.

Ankieta potrwa do 17 lutego, 12:00. Możecie oddać głos na maks. 3 przedmioty.

Myslicie , że to dobry pomysł ? . . .

zrodlo :

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=6697294#post6697294

wampkopiakopia.jpg

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ up ... no wiesz jezeli chodzi o koszulke z napisem Metin2 ... i ja mam ja nosić no to tak właściwie nie mam nic przeciwko : dd u mnie w gimnazjum prawie wszyscy w takim razie mieli takie koszulki <lol2> xdd

wampkopiakopia.jpg

Opublikowano

@ up ... no wiesz jezeli chodzi o koszulke z napisem Metin2 ... i ja mam ja nosić no to tak właściwie nie mam nic przeciwko : dd u mnie w gimnazjum prawie wszyscy w takim razie mieli takie koszulki <lol2> xdd

Ej ale jezeli 2 osoby beda miec to max bo te koszulki beda z dowozem z 80-90zl kosztowac wiec nie kazdy bedzie kupowac po 30sztuk kazdy kolor itp <LOL>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

Omg... już nie mają na czym zarabiać...

Wstyd prawdziwy pokazać się w koszulce metina ...

W życiu tego nie kupie! -.-

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

Sa ludzie ktorzy nosza koszulki z jp wiec to jest wstyd. A jezeli gram w metina i sie tego nie wstydze i ze znajomymi jak gdzies wychodze czasami gadamy o metinie to chyba nic dziwnego ze nosze koszulke z gra ktora lubie.

edit. to co ze robia to dla kasy? a nike czy puma robia ubrania dla satysfakcji? pomyslcie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No co wy...na koszulkach będzie wielki napis "KUPUJ W ITEM SHOP " a na samym dole maleńki podpis "Metin2"

Po prostu tragedia...tłuką taką kase na is a jeszcze otwierają sklep z takim badziewiem...

Opublikowano

Kolejny sposób na dojenie kasy z ludzi.... Ja tak o tym myślę chociaż kubek czy naklejka na klawiaturę to dobry pomysł.... Ale koszulka? Wyjdź w takiej latem... Ludzie będą cię wyśmiewać lub mówić że no-life z ciebie hahaha <lol>

Lubię placki. :D

Opublikowano

Kolejny sposób na dojenie kasy z ludzi.... Ja tak o tym myślę chociaż kubek czy naklejka na klawiaturę to dobry pomysł.... Ale koszulka? Wyjdź w takiej latem... Ludzie będą cię wyśmiewać lub mówić że no-life z ciebie hahaha <lol>

Tak tyllko wiekszosc ludzi albo ma gleboko w dupie co masz napisane na koszulce albo nie wie co to metin. Zalosny jestes -.- jezeli mam koszulke ze slipknotem to jestem szatanem?To ze z ciebie sie smieja bo jak widza 12latka 150kg, pryszcze + krzywa morda to albo smiac sie albo plakac nic wiecej.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ up | połowa POSLKIEJ MŁODZIEZY wie co to metin . . uwierz mii ... ehh

Ja nie mowie o mlodziezy tylko o ludziach doroslych.To co mysli o mnie gimnazjalista albo dziecko z podstawowki mnie nie interesuje bo to dla mnie zaden autorytet i niech sie lepiej ocenami zajmie a nie moimi koszulkami.A nie moge sobie wyobrazic ze wracajac z np. basenu latem ktos mi powie ze jestem no-life bo osoba kulturalna sobie pomysli i nic nie powie a idiota ktory nazwie mnie no-life niech sie zastanowi jak no-life moze wychodzic z domu ze znajomymi?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Koszulki już sprzedają na Allegro, porażka jakaś. Ale jeżeli już miałbym ostatecznie wybrać coś z tego, to kubeczek :).

Opublikowano

@ up | no jeżeli chodzi o dorosłych no to nie bedą wiedzieli o co kaman ^^

Do cholery jezeli swoim ubraniem nie urazam niczyich uczuc i nie jest to stroj wulgarny to nikogo nie powinno interesowac czy mam rozowa koszulke w kwiatki bo to moja sprawa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...