Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Source Code ] Do Cheatów D3D

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nikomu nie potrzebne no to odpinamy i close.........

Ciekawe kto założy taki temat teraz........... Adrenalina mówił że taki temat jest nikomu nie potrzebny i nikt się niczego z niego nie nauczy....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

... Znowu ktos zrobil double konto...

Copy and Paste z innej stronki... nawet kolejnosc ta sama heh

i niby TUT...

czlowieku kazdy ma inna baze i inną strukture u jednych funkcja bdz wyglądała tak

if(cItem.nfd)
	{
		*(long*)(dwPlayerPointer + (DWORD)( dwDecypt(OFS_NOFALLDAMAGE) ) ) = -99999999;
	}

a u innych

//No Fall Damage
	if (items->menu.player.fNoFallDamage == 1)	{ *(float*)(dwPlayerPointer + OFS_NFD) = -9999;	}

Niech ktos sprawdzi IP tego osobnika czy nie ma Double Konta... albo cos

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Wszytko robiłem sam nie wklejałem z nikąd może zazdrość cię zżera. Napisz coś na forum i odrazu wkleił skopiował !!! A tak wg to ja nie moglem znalesc nigdzie na necie gotowych funlcji do menu byly tylko do no menu !!!!

ogarnij się !!!!!!!

Daj link do tych funkcji na innym

forum to ja sobie je porownam

Opcje hackow i tak pisze sie przewaznie w takiej kolejnosci jak ja tu napisalem!!!

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@refresh żeby wszyscy widzieli bo już 2 strona

DO ADMINA przenieś albo podepnij TEN TEMAT. Nigdzie w necie nie znalazłem napisanych funkcji do hacka "MENU" są tylko same "NO_MENU" wiecej ludzi bedzie na mpc wchodzić !!!!! na 100% niektórym się przyda co dopiero zaczynają robić cheaty @!!!!

Opublikowano

To koniecznie trzeba przypiac tego niema na mpc albo przeniesc do dzialu programowanie i tam przypiac!!!!!!!!! jest tu wg jakiś admin???

Opublikowano

Każdy co programuje sam "przerobi" funkcje z NoMenu do swojego Menu. Zamykam, w dziale programowania jest już coś takiego przypięte.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/63867-kody-dla-hacka/

Każdy kto choć trochę ogarnia robienie cheatów, domyśli się że brakuje linijki która po włączeniu funkcji uruchomi opcje...

I mogę Cię zapewnić, że takich tematów w necie jest od ***** : >

@down

póki nie ma spamu, to temat można zostawić żeby sobie mógł aktualizować lub cuś, ale podpiąć to na pewno nie : >

Być zajebistym...

Opublikowano

up@ zrobiłem jak chciałeś po pacz na te opcje bo mogłem się gdzie machnąć !!!

Opublikowano

CODER_BEST

if (CH_Prone==1)

{

*(int*)ADR_ProneCqc = 0;

}

// do tego dodajcie sobie OFF bo to jest tylko ON

zmien CQC Pronte na ten

Opublikowano

WTW - MOŻNA je zrobić przez offset_Z ale trzeba dawać różne wartości na różne plansze np wartość 110 będzie działać na CADORO i na MONTANA NP:

if (CH_WTWM==1)
{
DWORD dwPlayerPtr = *(DWORD*)ADR_PLAYERPOINTER;
if(dwPlayerPtr != 0)
if(GetAsyncKeyState(VK_CONTROL)&1)
{
*(float*)(dwPlayerPtr+OffSet_Z) = -110; 
}
}

Ani slowa nie zrozumiałem.

To jest po prostu dig na małą wartość

if (CH_WTWM==1)

{

DWORD dwPlayerPtr = *(DWORD*)ADR_PLAYERPOINTER;

if(dwPlayerPtr != 0)

if(GetAsyncKeyState(VK_CONTROL)&1)

{

*(float*)(dwPlayerPtr+OffSet_Z) -= 110; //Odejmuje tą wartość

}

}

Napisałeś, że można zrobić przez offset. Przecież offset to adres który dodajesz do pointera, tak jak tutaj zrobiłeś dwPlayerPtr+OffSet_Z czyli używasz offsetu.

Opublikowano

UP@

zrób sobie hacka menu czy no menu i wklej ten kod wejdź na plansze cadoro podejdź do ściany i trzymaj ctrl to zobaczysz że nie będzie podskakiwał tylko będzie tak drżał a jak podejdziesz do ściany to wejdźe ci w nią , wejdzie ci we wszystko !!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

CODER_BEST , źródło powinno być podane...

Wątpię żeby wtedy się ktoś czepiał.

Podaj chociażby autorów tych kodów .

1365881062-U68160.png

Opublikowano

jak już to w kodzie:

if(CH_AutoMedic==1)
   {
       WriteProcessMemory((void *)ADR_AUTOMEDIC,(void*)(PBYTE)"\x90\x90\x90\x90\x90\x90",6);
   }
   if(CH_AutoMedic==0)
   {
       WriteMEM((void *)ADR_AUTOMEDIC,(void*)(PBYTE)"\x0F\x85\xA6\x00\x00\x00",6);
   }

powinno być tak samo, czyli albo WriteMEM, albo WriteProcessMemory w obydwóch tak samo, zresztą to zależy od kodu jaki masz na ASM...

Byte nie są moje, i są prawdopodobnie złe, funkcje jest napisać prosto, potrzebowałem tylko kodu na WriteASM, aczkolwiek, nie przypisuj mi tych kodów.

@down

to byłem ja ; x

Być zajebistym...

Opublikowano

@UP znalazłem je na innym forum i koleś które je wstawił miał właśnie nick Weest nie mówię że to ty.<>

Opublikowano

Większość tak jak podaliście w ASm sie zmienia.

WtW

x90x90

StW

x90X90

czyli nopy..

Nie pozwalają by operacja sie wykonała...

Do tego AutoMedic itp jest wykrywalne, HS wykryje zmiane byte i zrobi crash.

Opublikowano

CODER_BEST , źródło powinno być podane...

Wątpię żeby wtedy się ktoś czepiał.

Podaj chociażby autorów tych kodów .

nie źródło a autora.. bo źródło moze byc uznane za reklame..

@DOWN, no, i dobrze. ;]

@hackerX, i co z tego, skoro ja mam swoje zdanie? chodzi o to, zeby nie podawac linków ani nazw stron (to jest reklama..); autor zupełnie wystarczy!

Hejo

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli możesz to daj mi na PW link do downloada bazy d3d.

no to potrafisz napisac na pw do niego? czy musisz robic nowy post?

wgl to są 2 bazy w temacie mutera! korzystaj z nich..

Hejo

Opublikowano

Link do tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/307045-tutorial-warrock-c-cheat-d3d-krok-po-kroku/

Tam masz baze d3d9 karraki oraz system32. Jest tam wszystko pięknie opisane : )

Opublikowano

Bazy mutera mi nie działają...

maza karraki działa a ta od system32 ma tylko wykrywalny detour..

i teraz ja proszę Ciebie, zebyś nie prosił więcej o gotowce..

złożyłem Ci propozycje.. ale skoro nie..

Hejo

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...