Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zamawianie Yangów Przez Doładowanie Do Plusa

Mati435

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gościu w porządku - można kupować. Mati - wolisz limit +/- ?

Wole + :) Bardzo się cieszę że się udało i możesz to udowodnić :).

Opublikowano

Sama kupowałam ^_^

Ale nie u cb :P

Ale widzę ile pozitiv

POLECAM

95679059884079654506.png

Sygna By Free24V :)

32931858106162092988.png

96569437462439682525.gif

Opublikowano

Ja też jestem zainteresowany. Ale jak cos napisze ci na GG i w 100 % może być sieć PLAY ? Bo jestem skłonny kupic za 30 zl ;)

PS:KASE MASZ NA ALL SERWERACH? Bo chodzi mi o Syriusza (25s) :D

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Dzisiaj kolega przy mnie kupował yang cennik jest inny niz podany w temacie za 10zł dostał 350kk ( Może te ceny w temacie to do syriusza bo droższy) czyli jest tanio

Opublikowano

Nie nagrywalem tego kolega też nie. 10zł za 350kk to nie jest drogo za doladowanie spojrzcie jakie ceny ma Skupkont tu tanio szybko Przekazanie odbyło sie w Shinsoo najpierw podałem kod potem podalem jeszcze nick postaci stanalem w umówionym miejscu zrobilem tobołek i otrzymalem yang ^^ / Dostałem z tego 50kk za pomoc w zamawianiu ;d

Opublikowano

Przecież żeby zrobić przelew bankowy nie trzeba mieć swojego konta w banku...

więc lepiej jednak przelewem niż bawić się w jakieś doładowania.

Opublikowano

Nie chce nic mówić ale konta nie trzeba mieć.

A bank , możecie wysłać druczkiem przelewowym i za te dychę na allegro możecie kupić 1kkk

Marnowanie pieniędzy

Opublikowano

Nie koles nie klamie ... Kupilem 350kk za 10zł dla kolegi i bylo dobrze dałem kod poszedlem w wyznaczone miejsce i otrzymalem yang ( zrobilem tobolek )

Opublikowano

Nie koles nie klamie ... Kupilem 350kk za 10zł dla kolegi i bylo dobrze dałem kod poszedlem w wyznaczone miejsce i otrzymalem yang ( zrobilem tobolek )

Spoko wiadomo że kłamię, przecież mój brat gm potrzebuję doładownia na komę i ma "jank chacka" , "klonówańie itemgów chack" i "dzejm majseter's chack"

Opublikowano

wiesz dam ci + bo ktos moze nie wiedziec ale tylko dla tego ze juz nie gram na PL bo nie kupowalem yangow

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

dał bym kod z doładowania ale najpierw on niech mi da kase w metku czemu ja mam mu ufac a nie na odwrót

zbieram + a więc o nie prosze !!! :P

Opublikowano

Bo On cie w ogole nie zna , i jemu nie zalezy az tak bardzo na sprzedazy zeby dawal yang pierwszy ... Ja kupilem 350kk koledze i jest zadowolny

• 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...