Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zamawianie Yangów Przez Doładowanie Do Plusa

Mati435

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym pomóc osobą którzy nie mają konta w banku itp a planowali kupić Yangi... Yangi są dostarczane tak jak przez allegro, szybko bardzo sprawnie:

1.Zakupujemy doładowanie do Plusa Albo Play Cennik Obecny 10zł Doładowanie 200kk,30zł Doładowanie 700kk

2.Kontaktujemy się z osobą przez gg nr: 23459131

3.Piszemy numer doładowania i ustalamy gdzie się odbędzie handel.

4.Wystawiamy jakiś item w sklepiku na określonym miejscu za ilość yang zakupioną.

Polecam ponieważ bardzo się opłaca miałem bardzo dużo interesów z tym typkiem i polecam wam wszystkich bez żadnego problemu

.

Długo się zastanawiałem i postanowiłem wam napisać porównanie cen:

-Skup Kont :

Doladowanie 30 plus =400kk , 50 orange 700kk sms 23,37 =100kk sms 30,75 =200kk

-_Luk-Art_ : Allegro

http://allegro.pl/show_user.php?search=_Luk-Art_

10zł Doładowanie 200kk,30zł Doładowanie 700kk

Zaoszczędzimy przy zakupię 700kk aż 20zł ! Za tę pieniądze dodatkowo możemy kupić 2 doładowania za 10zł i dostaniemy aż 400kk czyli w sumie za 50ZŁ DOSTANIEMY 1,100KKK ! Można też o wiele większe ilości yang kupować ale to trzeba ustalić.Polecam wam nie jest to żadna reklama, tylko chciałem wam pomóc ponieważ najtaniej dostaniecie yangi za doładowanie.

Opublikowano

Ale widzisz to jest sposob w ciemno bo ktos moze sobie miec cie gleboko gdzies dasz mu kod doladowania a on cie zablokuje na gg i papa pieniazki najbezpieczniej jest przez allegro a wgl ten numer gg to nie jest czasem twoj? Cos mi tu smierdzi wyludzaniem kasy

Opublikowano

Przestań mi tu gadać o jakimś wyłudzaniu puknij się w łeb koleś jest moim ziomkiem nigdy nie było żadnych problemów. Chciałem wam pomóc koleś (chyba sprzedaje na allegro).Tylko 5 ziomków moich kupowało u niego i mówili że zawsze bez problemów i teraz ma stałych klientów naprawdę polecam wam! Powiadasz najbezpieczniej na allegro ale przecież jest napisane że jak ktoś nie chce robić przelewów.

Opublikowano

kolejny maniak oszustw na PL

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

kolejny maniak oszustw na PL

Jak udowodnić że chciałem tylko wam pomóc myślisz że oszukuję? Masz argumenty? poczekam na nie uwierz.

Opublikowano

Nie jest to oszust :) 23459131 numer gg :) sam kupuje od niego yang :) warto dodać że doładowania mogą być również do Play (plusa ma jego kolega, a on sam ma telefon w play) :) moge wam nawet umieścic archiwum z rozmowy z nim :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie jest to oszust :) 23459131 numer gg :) sam kupuje od niego yang :) warto dodać że doładowania mogą być również do Play (plusa ma jego kolega, a on sam ma telefon w play) :) moge wam nawet umieścic archiwum z rozmowy z nim :)

Proszę bardzo i dzięki z komentarz bo od razu o wyłudzanie.Zaraz będzie że 2 konto :) Haha

Opublikowano

Ja mam filmik, ale na frapsie wazy okolo 3GB... nie wiem dlaczego tak dużo... jaky można było prosić o jakiś poradnik jak nagrywaz zeby wazylo oklo 12MB :)

Film zajmuje 2 minuty i 33 sekundy (2:33) i wazy 3,90GB...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@UP yyy... nie rozumiem cię :) on ma na allegro swoja aukcje ale nie pamietam linku :) jak znajde to dam go wam... za 40zl bodajże 1kkk :) i to chyba będzie ostateczny dowód jak zobaczycie ilość jego pozytywów :P możecie go znaleźć nazywa się Lucas-Art czy jakoś tak :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ten typek to ma swoja strone "Skupkonto...?

Nie to było porównanie cen.. skupkont strona kogoś innego, tylko chciałem porównać ceny z tą stroną.

Opublikowano

Sądze, że bardziej opłąca się zrobić ten przelew od siebie/taty/mamy niż płacić 30 złza 700kk.

Na allegro 20 zł 1kkk. Ale i tak masz +.

Opublikowano

Może byś dał jakieś info o tym koleśu stronke/wizytówke lub coś bo nei wydaje mi się żeby naprawde sprzedawał yangi za sms do plusa -_-

Opublikowano

Wiem możecie nie ufać mi z licznych przekrętów na metin2pl.Ale naprawdę jak pierwszy raz z kolesiem gadałem to poprostu da się z nim wszystko ustalić.I dzięki temu ufam mu na 100% myślę że to osoba godna zaufania.

Opublikowano

A ja spróbuje u tego goscia zaufam mu +sik leci

Wiesz co może potem wszystko innym niedowiarkom opiszesz ? Bardzo bym był wdzięczny.Pozdro

Opublikowano

Nom piszcie ciekawy jestem jak przebiegnie transakcja ;) Sam bym kupił ... więc jak ktoś kupi proszę o opisanie całego zakupu ;]

@edit

Mati435 Mógłbyś podać linka do jego aukcji na allegro jak ma owe ? :D Prawdomówność można też sprawdzić nawet przez głupie komentarze na allegro ile ma negatywów czy pozytywnych ;] Wiec jak mówisz że ma aukcje na allegro to proszę o linka jeżeli posiadasz ;)

#JustTheWay

Opublikowano

@up

Gdy koleś będzie dostępny - to zrobimy transakcje. Wszystko powiem co i jak.

@Mati435

Też proszę o podanie aukcji.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...