Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stawianie Serwera - Bukkit.

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

!!!!UPDATE Pod 1.4!!!! Pobierajcie ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Daj spokoj ty tu tylko posty wbijasz

Nie wiem jak można nie potrafić stawić serwera na bukkicie...

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

@up

odświeżam bo mogę a po drugie dużo osób nie umie ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pomogło :) masz -

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

@ref

Dodany pod 1.5_02

Wersja nie wyszła ale bukkity już jest(lol)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

pewnie teraz dowale najbardziej noobskie pytanie XXI w. ale dobra ... Skad mam wziąć IP tego serwera ... nie znam sie za bardzo na tym bo ciagle w SP gram a na MP nie a chciałem sobie z kolega pograć mam tam wkleic IP z hamachi czy jak ... prosze o szybko ODP. i nie śmianie sie.... :) będą + lub -

Opublikowano

@up

ip z hamaci ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

mi pisze nie wiem czemu w server.properties tak:

#Minecraft server properties

#Mon Apr 25 13:34:55 CEST 2011

online-mode=false

pvp=false

allow-flight=false

spawn-animals=true

server-ip=5.17.24.82

server-port=25565

spawn-protection=16

mam windowsa 32 bity.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

(nie słucham żadnej muzyki.)

beta-p10.png

BÓG

----|

----v

destro10.png

Opublikowano

Dodano najnowszą wersje bukkit. Nie powinno być większych kłopotów z nią ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Lol. Jest napisane że trzeba zmienić z online-mode na false z true

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Myślę że warto podkleić dla laików którzy są świeży w tych sprawach :). Powstaje dużo podobnych tematów jak postawić? lub tutów który pokazuje jak postawić server

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Co do hellworld, to napisz, że jest to piekło na całym świecie, a nie możliwość przeniesienia się do piekła.

hollssygna.png

Opublikowano

witam mam problem postawiłem serwer ja moge grać działają mi komendy itp a kolega jak chce sie zalogować ma connection timed out: connect jesteśmy połączeni hamachi wpisuje ip i nic

porsze o jak najszybszą odpowiedz :)

Opublikowano

Koles jestes pro !

Uratowales mi zycie !

Chcialem konczyc juz z minecraftem ale ty !!!

MASZ ----- !!!

DZIALA DZIALA DZIALA

All ok ;dddd

Opublikowano

a mi jak probuje wejsc na serwer wyskakuje blad timeout ^^

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...