Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bierzemy Misje Dla Innych Firm :D

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można za to bana dostać? Łatwe to jest do wykrycia?

Jeśli BP by zależało, byłoby pełno banów, bo wystarczy sprawdzić czy misje które wziąłeś, pasują z misjami dla Ciebie dostępnymi.

P.S. Nie odkopujemy.

Opublikowano

Działa to w ogóle jeszcze? Jak próbowałem to mi nie zadziałało... (mozilla firefox + firebug)

/edit:

teraz jak się zalogowałem to startnęła mi się jakaś misja... xD

bez linków wychodzących po za mpc.

Opublikowano

Mam pytanko odnośnie tego wszystkiego... mógłby mi ktoś to pokazać ? bo z tych wszystkich postów to niewiadomo juz czy to działa czy nie... jakby co zostawie swoj nr gg 2252206

Opublikowano

Działa tylko trzeba podmienić na misje, w której jest jasno określona mapa np. 1-1. Ne może być x-1 .

I nie wklejajcie gotowych kodów, bo nie zadziała. Chyba, że zmienicie sid w tym kodzie.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Działa tylko trzeba podmienić na misje, w której jest jasno określona mapa np. 1-1. Ne może być x-1 .

I nie wklejajcie gotowych kodów, bo nie zadziała. Chyba, że zmienicie sid w tym kodzie.

no to podaj jakis przykład bo dla innych którzy robią to pierwszy raz nie mają bladego pojęcia...

Opublikowano

Wadpie by byl za to ban, bo taki sam efekt uzyskamy zmieniajac firme.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi tam działa ten bug :D Zamiast misji "Początek" mam misje tą co na początku tematu NoobKillerPL też wziął, chociaż jestem z mmo (wziąłem misję z eic) Dzięki wielkie za to :D :D

Ale uwaga!!! Misje z innych firm możesz brać tylko na swój lvl <_< !!!!

Czyli np. Masz w mmo 3 lvl to możesz wziąć misje z eic lub vru tylko do 3 lvl....to tak dla tych co się nie połapali B)

Opublikowano

Działa 2x zrobiłem permamentną prowokacje na swoich mapach i 1400 elitarek :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

a ja mam tak że gdy chcę przyjąć misję po zmianie job to nie mogę zaakceptować więc chyba nie działa

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

a ja mam tak że gdy chcę przyjąć misję po zmianie job to nie mogę zaakceptować więc chyba nie działa

Bo się n ic nie akceptuje wpisujesz i klikasz na misje którą zmieniałęś i pokazuje misje zmienioną :) szkoda że spec. i zimóki nie działają :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hehe fajny teb bug A ma ktos spis misji porzadnie zrobiony ?

Bo jesttem z mmo a chce wzias misje na inne firmy a tu nic ni mo

Brak konta ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...