Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bierzemy Misje Dla Innych Firm :D

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa, sam dzisiaj robiłem Permanentną prowokację na własnej mapie (2-5) i nagroda też jest ;)

OK to fajnie, ale czy jak się weźmie misje np. na statki, to jak się będzie biło własną firmę to czy idzie na minus ?

Opublikowano

Ed: Nie zauważyłem, że są kolejne strony, post traci sens :D

Ed2: Rano się będę męczył z akceptacją specjali.

Ed3: Tak mnie zastanawia - skoro ammo też można podobno kupić - może udałoby się kupić designy statków dostępne na pozostałych serwerach?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ed: Nie zauważyłem, że są kolejne strony, post traci sens :D

Ed2: Rano się będę męczył z akceptacją specjali.

Ed3: Tak mnie zastanawia - skoro ammo też można podobno kupić - może udałoby się kupić designy statków dostępne na pozostałych serwerach?

Nie, bo Indenpendenca da sie kupic tylko przelewem na poczatku gry na USA, a te specjalne jak chodzi o Garene, to nie ma ich w plikach...

Moze co najwyzej ufo by sie dalo xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.U mnie też to nie działa.Używam Google Chrome,zmieniam questy i nic,klikam kilka razy i te same dane.Na FF FireBug wymagał dodatkowych elementów i nie chciałem szukać.Gram na serwerze PL3.

Opublikowano

Witam.U mnie też to nie działa.Używam Google Chrome,zmieniam questy i nic,klikam kilka razy i te same dane.Na FF FireBug wymagał dodatkowych elementów i nie chciałem szukać.Gram na serwerze PL3.

a zmieniłeś numer we wszystkich 3 miejscach czy może tylko w dwóch ?

Opublikowano

ja jak zmienia w tych trzech polach jakąkolwiek misje to mi za każdym razem pokazuje cele misji nagrode ale przycisk przyjmij jest szary kożystam z firefoxa z dodatkiem firebug i używałem również googla i nic

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

Ej to działa też na brazyli ? i czemu nie mogę wykonać zimowych zadań i misji specjalnych wie ktoś może jak zrobić żeby działały i czy do misji specjalnych trzeba mieć odpowiedni lvl ?

Opublikowano

żąl a ja nieoge przyjmowac niektoeych misji ma znaczek przyjmij ale na szaro.. co ma z tym zrobic bo niemoge prawie nic wykonac ?? a czy da sie wziasc misje na steunert po drugiej stronie ???? bo ona bardzo oplacalna jest ;)

Opublikowano

Chyba jej się nie da przyjać, bo nie ma określonej mapy. W opisie misji nie ma wyznaczone "Zrób to na 2-1", bo jeśli jest np. "Na wrogiej mapie x-1" to teoretycznie nie da sie zrobić.

A nie możesz przyjąć wielu misji bo pewnie nie masz wystarczającego lvla.

Opublikowano

nieno wez mam 17 lv to mam szystkie misje . ale przyjolem misje na Permanentna prowokacja i mi niedziala nie mam jej na mapie w misjach i wlasnie nieweim o co chodzi . pomozecie ??? bo to bez sensu przyjmuje ja a jej niema ;(

Opublikowano

nieno wez mam 17 lv to mam szystkie misje . ale przyjolem misje na Permanentna prowokacja i mi niedziala nie mam jej na mapie w misjach i wlasnie nieweim o co chodzi . pomozecie ??? bo to bez sensu przyjmuje ja a jej niema ;(

wyloguj się wyczyść historię ciasteczka i wejdź znowu

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=vEnKiGzBdSs

macie filmik jak to zrobić, już wiele osób z mojego klanu skorzystało.

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

ej ale ile razy mozna zrobic tom sama misje????? w jakie isje mozna robic tylko te np na ofensywe czy tez mozna np. dekrystaklizacje??

Opublikowano

Tylko niektóre możesz 3 razy ( bo 3 firmy ). Np. dekrystalizacje możesz raz, ponieważ jest ona jednakowa dla każdej firmy i ma ten sam kod.

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

A podalby ktos z doswadczenia tylko te misje ktore mozna wykonac bo ja dokladnie niewiem ???? wykonalem 2 i co dalej . 2 pernametne prowokacje i jakie jeszcze mozna????

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...